gal kas kerpatės pas kirpėją ingą? kaune, aleksote
QUOTE(astuškinas @ 2007 11 30, 18:38)
gal kas kerpatės pas kirpėją ingą? kaune, aleksote
kurioj vietoj kirpykla? kažkaip nieko nesako, aleksote, nes ne viena kirpykla ten yra
QUOTE(BElge @ 2007 11 28, 11:18)
Merginos, esu girdejus geru atsiliepimu apie Rasa lyg is Grozio galerijos Savanoriu prospekte. Man idomu, ar pas ja kas kerpasi ir rekomenduotu. Kaip suprantu, kainos pas ja kandziojasi bet as siaip ar taip Vilniuje uz kirpima ir dazyma 280lt suploju, galvoju gal net sutaupysiu
As pas ja kirpausi ir daziausi mano plaukai labai ilgi, iki juosmens, daze sruogelem, patrumpino galus ir grifkute, tai sumokejau 190 Lt. Darbas tikrai labai patiko , ir pati labai maloni, silta moteris. tik dabar kiek zinau kainos ten pakilo, tai gal truputi brangiau butu, bet pabandzius nenusiviltum manau tikrai.
QUOTE(Dasha @ 2007 11 25, 21:10)
o pas Ina kirpimas 30-40 lt
QUOTE(Dasha @ 2007 11 28, 09:23)
as grizau vakar is Inutes, eilini karta patenkinta, sumokejau uz kirpima tik 30 lt, plius gavau kruva patarimu savo plaukeliams
Ačiū labai
O dar vienas prašymas, gal būtų galima nuotrauką? Labai jau smalsu
QUOTE(Indreaja @ 2007 12 02, 00:19)
Gal nepasirodis per naglai bet as darau ilgiem plaukams sukuosenas
na aisku tik nekerpu o sukuosenas labai megstu daryti kam dariau tai visom patiko dauguma tai pamergem
ar siap i koki baliu pasigrazinti
aisku butu gerai kad ir makiaza mokeciau bet kolkas dar nemoku
tai aji kam reiktu is ilgu plauku ka nors sugalvoti parasykit man i AŽ
LAUKSIU ZINIU
QUOTE(Ingusia31 @ 2007 11 22, 16:02)
as cia paskaitinejau bet kazkaip neradau kur ta Ina dirba, nes vistiek pabandyti verta kadangi kirpeja turbut teks pakeist ir del pinigu ir del kokybes. O as is draugiu esu girdejusi apie Roberta is Vilijampoles kad jis tipo super bet jus apie ji nedaug atsiliepimu rasot, tai gal kas nors pabandyt pas ji buvot ? As koki kartelieksperimentui ryzciausi ACIU
man ROBERTAS niekam nepatikiu kitam savo galvos jau kokie 5 metai; ir dirba greita ir rezultatu visada bunu patenkinta, ir kai eini pastoviai pas viena kirpeja- tai pliusas, kad tave ir tavo plauka zino, zino stiliu, zino ko daryt ar nedaryt su plauku;
nu as jo darba girciau ir girciau
tik va dabar ka reiks daryt.. nes kuri laika nezadu but lt.... tai teks eit pas kazka kita.....siaip tai as gan daznai buv=nu uzsieny, tai uzsiregistruoju arpaprasau, kad mane kas pas ji uzregustrintu jau pie koki menesiuka.. daug kam robertukas patinka, eiles pas ji..
QUOTE(dalyyvė @ 2007 12 02, 20:05)
man ROBERTAS niekam nepatikiu kitam savo galvos jau kokie 5 metai; ir dirba greita ir rezultatu visada bunu patenkinta, ir kai eini pastoviai pas viena kirpeja- tai pliusas, kad tave ir tavo plauka zino, zino stiliu, zino ko daryt ar nedaryt su plauku;
tik va dabar ka reiks daryt.. nes kuri laika nezadu but lt.... tai teks eit pas kazka kita.....siaip tai as gan daznai buv=nu uzsieny, tai uzsiregistruoju arpaprasau, kad mane kas pas ji uzregustrintu jau pie koki menesiuka.. daug kam robertukas patinka, eiles pas ji..
gal galima Roberto koordinates? nu as jo darba girciau ir girciau
sveikos,
ar niekas nesikirpote Ametistėjoje Akropolyje? Nenusprendžiu, kur pabandyti kažką naujo savo ilgiems plaukučiams, bet jų nenutrumpinant per daug...Ametistėjoje ar galbūt Vestuvių stiliuje...
Labai lauksiu jūsų nuomonių
ar niekas nesikirpote Ametistėjoje Akropolyje? Nenusprendžiu, kur pabandyti kažką naujo savo ilgiems plaukučiams, bet jų nenutrumpinant per daug...Ametistėjoje ar galbūt Vestuvių stiliuje...
Labai lauksiu jūsų nuomonių
QUOTE(dalyyvė @ 2007 12 02, 19:05)
Gal pagerėjo jo darbo kokybė? Aš lankiausi pas jį kokius tris metus, bet...konvejeris (tu jį greitu aptarnavimu vadini ) užkniso, o kad pagal stilių pataiko kirpimą...Kažkada vasarą atėjau su oranžine bliuska, tai ir galvą nudažė pagal tą bliuską Negaliu jo peikti, bet grįžti nebetraukia Geriau Ina tuomet
Bet...SMAGU< KAD TAU JIS TINKA
QUOTE(light blue @ 2007 12 11, 11:50)
Gal pagerėjo jo darbo kokybė? Aš lankiausi pas jį kokius tris metus, bet...konvejeris (tu jį greitu aptarnavimu vadini ) užkniso, o kad pagal stilių pataiko kirpimą...Kažkada vasarą atėjau su oranžine bliuska, tai ir galvą nudažė pagal tą bliuską Negaliu jo peikti, bet grįžti nebetraukia Geriau Ina tuomet
Dabar pas jis daug ramiau, nes dirba ne vienas, jis pats tik kerpa ir sukuoja, o visus kitus darbus padaro jo padejejai. Ir rasosi daug maziau zmoniu, ir kainos pakile, tai tikrai nera didelio konvejerio. Nu gal kokia viena kita diena, gal koki sestadieni labiau, bet jei paprasta diena, tai tikrai normaliai
QUOTE(Sigitano @ 2007 12 11, 13:39)
Dabar pas jis daug ramiau, nes dirba ne vienas, jis pats tik kerpa ir sukuoja, o visus kitus darbus padaro jo padejejai. Ir rasosi daug maziau zmoniu, ir kainos pakile, tai tikrai nera didelio konvejerio. Nu gal kokia viena kita diena, gal koki sestadieni labiau, bet jei paprasta diena, tai tikrai normaliai
O kokios dabar kainos pas Roberta?
..na, o as kazkaip bijau kam patiket savo galva, isskyrus kirpeja Vilma, kuri dirba kirpykloj "Pilnatis" (Donelaicio g.)..anksciau eidavau vos ne bet kur, bandydama atrasti savaja kirpeja, bet kazkaip vis tekdavo nusivilti, kol neparekomendavo Vilmos...tik tiek, kad pas ja reik is anksciau uzsiregistruot, nes eiles pas ja...
..o patinka ji man del to, kad neklausia "kaip noretum, kad apkirpciau?", nes siaip kitose kirpyklose, kad ir pasakydavau, tai vis tiek arba nesamone kokia padarydavo, arba apkirpdavo, nors man taip ir netikdavo(is kur as galiu zinot-ant kitos galvos graziai atrodydavo)..o Vilmai kazkada pasakiau kaip oriu-tai sake nekirps, nes negraziai atrodysiu-niums tai ir nekirpau..bet va jos darbas man patinka..jai galiu patiket savo plaukus ir tikrai nenusivilsiu..
..o patinka ji man del to, kad neklausia "kaip noretum, kad apkirpciau?", nes siaip kitose kirpyklose, kad ir pasakydavau, tai vis tiek arba nesamone kokia padarydavo, arba apkirpdavo, nors man taip ir netikdavo(is kur as galiu zinot-ant kitos galvos graziai atrodydavo)..o Vilmai kazkada pasakiau kaip oriu-tai sake nekirps, nes negraziai atrodysiu-niums tai ir nekirpau..bet va jos darbas man patinka..jai galiu patiket savo plaukus ir tikrai nenusivilsiu..