Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

QUOTE(Olimpiete @ 2008 04 14, 15:59)
taip,isaugom, vaikui greit 3 metai ir didesnes ir platesnes jau reikejo. Chicco Key2 idealiai tinka, dabar jau iki 12 metu tokioj sedes wink.gif

Na, labai abejoju, ar 12 -os metu tokioj sedes... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2008 04 15, 15:15)
Na, labai abejoju, ar 12 -os metu tokioj sedes... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha smile.gif nors pagal kedes aprasa, tai gali iki 12 smile.gif bet itariu kad 12-kos jis man sakys, mamyte sesk tu i gala as i tavo vieta smile.gif
Atsakyti
Renkamės tarp BBC Iseos TT ir Maxi Cosi Tobi, gal kas galėtų patarti kuri vis dėlto geriau? Ar man atrodo, kad Maxi Cosi Tobi tarnaus ilgiau, nes reguliuojasi galvos atrama (prailgėja), o tai reiškia augant vaikučiui ją pamažu didinsiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bulia @ 2007 08 11, 22:28)
Sveikos mamytes  4u.gif
gal kuri turite tokia auto kedute  , ka galetumete pasakyt apie ja ? Nes noreciau ja pirkti tik bijau , kad paskui liksiu nepatenkinta . Ar kokybe jos atitinka kaina ir tt ir pan  ax.gif
Pasidalinkite mintimis jei kuri turite tokia auto kedute .
http://parduotuve.ti...15fa3d95eba0f1e

Aš maždaug tokią turiu.Man ji visai gerai.
Atsakyti
Taigi prie panasei puse metu nusipirkome chicco auto kedute nuo 0 iki 18 kg, susimokejome 450lt ir dizugemes puikiu pasirinkimu,kol viena diena pastebejau jo kazkodel tie soneliai ties galvyte kazkaip juda, blink.gif pagalvojau kazd taip ir turi buti,bet kazkaip pagalvojau o kur gi saugumas? blink.gif kai juda sonai? bet kazkaip pagalvojauta kart ir pamirsau kazkaip, doh.gif paskui vyras ta pati sako nieko nesupranrtu kaip cia yra su ta kedute? g.gif ! o sian prireike ta kedutye isimti is masinos,parsinesu namo sakau reik pameginti uzvalkaliuka nuimiti iskalbti ir ka jus galvojate?ta kedute pagaminta is juros putos doh.gif o ta juros puta suluzusi doh.gif as netekau zodziu istikruju unsure.gif gal kam irgi taip buvo?kazin kaip su garantiniu ar jie tvarkis mums ja?
Atsakyti
Na mes turime Chicco nuo 0 iki 13 kg kedute.As visai ja patenkinta. Tik va nepatinka medziaga, labai joje vaikas prakaituoja. O siaip man ir teko nuimti skalbti kedutes uzvalkala -tai kazkaip nepamenu kad is juros putos atlosas pagamintas. Arba neatkreipiau demesio, nes nebuvo suluzes biggrin.gif
Atsakyti
na gal but ta kur iki 13kg ne is putos pagaminta g.gif
Atsakyti
QUOTE(indriukass @ 2008 06 03, 14:01)
na gal but ta kur iki 13kg ne is putos pagaminta  g.gif

tik vidinis sluoksnis is putos, matyt, kad vaikas tiesiai i plastmase nesiremtu 4u.gif
Atsakyti
taip vidinis ir sonai is putos, ner plastmses bet jai smugis is sono tai manau saugumo tai jokio schmoll.gif
Atsakyti
pas mus deltim grillo kedute iki 13 kg ir irgi is juros putos vidus pagamintas g.gif
Atsakyti
Daugelis brangių kėdučių padarytos iš jūros putos. Mes turime taip pat chicco 0-18, bet taip tikrai nėra. Gal Jūs kaip nors numetėte ar trenkėtėe kur?
Atsakyti
QUOTE(Cutrin @ 2008 06 09, 19:03)
Daugelis brangių kėdučių padarytos iš jūros putos. Mes turime taip pat chicco 0-18, bet taip tikrai nėra. Gal  Jūs kaip nors numetėte ar trenkėtėe kur?

Na zinokite jai mes jai butume kanors padare numete ar dar kazkaip trenke ar avarija kokia btu buvusi tai tikrai nesistebciau,bet db jau su vyru nutareme kad gal greiciausiai del to kad masinoj ziema budavoji gal susalo ir sutruko,bet logiskai tai kam ta masinine kedute kad kasdiena namo janestumeisi.... doh.gif
Atsakyti