QUOTE(mazosios_pedutes @ 2013 07 19, 17:00)
sveikos, turiu rupesteli, mano sunus:) 7 men, sveria 10kg , jo ugis 74cm. jis yra gana tvurto sudejimo 9dazniausiai perku 80dydi nes 74 buna per siaurai) musu kedute 0-13kg yra akivaizdziai jam per maza, kai vaziuojame, kojos uzkeltos i virsu....
klausimas toks...ar 0-18kg, tvirtinasi nugara i prieki?o veliau veiduku i prieki? noriu, kad mano sunus maksimaliai ilgai vazinetu nugara i prieki...aciu uz atsakyma..
Mano mergina taip pat jau isaugo pirmaja kedute, ilgai svarsciau kokia isigyti, nes dar tik 9 men bus, norisi kuo ilgiau ir saugiau vaika vezti nugara i vaziojama dali, todel issirinkau cybex sirona kedute, ir taip esu ja patenkinta
Labai svarsciau, gal imti pigesni varinta ir pan...bet saugumo atzvilgiu ji pirmauja pagal testus, ir kai nuvaziavom apziureti, neliko ne menkiausios abejones kad imsiu kita (pries tai ziurejau milofix, tai nera net ka lyginti
)
Sioje keduteje vaika nugara galima vezti ilgai iki 2-3 metu, todel kad ji atsitraukia nuo sedynes, kelios gulimos padetys, o visu geriausias pliusas, kad ji sukiojasi i sonus, todel isodinimo procesas be jokio vargo, isodinai, apsukai vaika, noris isimti-vel atsisukai i save. Vazioji i tolimesne kelione, vaikas nori valgyti, pasisukai i savo puse-maitini.
Tikrai rekomenduoju, tobula kedute