Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

Labas mamytes, kokia autokedute rekomenduotumet musu mazyliui, jam 4 men bet sveria virs 8 kg ir ugis 70 cm blush2.gif Bandau ziurinetis bet tu keduciu begales, aprasymai kai kuriu panasus ar vienodi, tai ne nzn jau. Aisku gerai butu jei kainuotu ne 1000 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 07 15, 19:27)
Labas mamytes, kokia autokedute rekomenduotumet musu mazyliui, jam 4 men bet sveria virs 8 kg ir ugis 70 cm  blush2.gif  Bandau ziurinetis bet tu keduciu begales, aprasymai kai kuriu panasus ar vienodi, tai ne nzn jau. Aisku gerai butu jei kainuotu ne 1000 blush2.gif

Labai labai thumbup.gif

http://mamyciukas.lt...bilin-kdut.html
Atsakyti
Sveikos, mamytės, noriu pasigirti savo kėdute- pirkom Bebe Confort Opal, pavažinėjom apie 2 mėn., vaikui labai patiko, ir va, vertėmės su mašina 2 kartus, vaikelis tuo metu miegojo savo kėdutėje, liko be menkiausio įbrėžimo!!! Vaikui 10 mėn., kėdutė buvo tvirtinama nugara į kelią, nors jau ruošėmės tvirtinti veidu į priekį, nes sūneliui nebelabai patiko žiūrėti tik į bagažinės stiklą. Taigi, tikrai rekomenduoju, nors kaina ir nemaža- vyras spardėsi mokėti už tokį daiktą 800 su trupučiu, bet aš pasakiau, kad, jei kas atsitiks ir nukentės mažiukas, sumokėsi ir 8000, bet gali būti jau po laiko...
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele7 @ 2012 01 09, 11:01)
vakar toki veidrodeli Assorti parduotuveje nusipirkau, apie 15lt kainavo 4u.gif

Tokio amziaus savo mazei pirkau chicco proxima, man asmeniskai patogi, o ir mazulei patogi, ilgose kelionese galejo pamiegoti patogiai labai. Dabar pardavinejam, nes isaugom smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu paklausti, gal kas susiduret su tokia problema. Turim Volvo S80 ir mums per trumpi dirzai kedutems pritvirtinti g.gif (nuo 0 iki 13 kg. pritvirtinam, bet jau sunkiai) Dabar ieskom nuo 0 iki 18 kg. Gal kas turit toki masiniuka? Idomu, kokia kedute naudojat? Labai laukiu atsiliepimu. Kaip sprendziat trumpu dirzu problema?
Papildyta:
QUOTE(akoya_lt @ 2012 07 23, 18:54)
Sveikos, mamytės, noriu pasigirti savo kėdute- pirkom Bebe Confort Opal, pavažinėjom apie 2 mėn., vaikui labai patiko, ir va, vertėmės su mašina 2 kartus, vaikelis tuo metu miegojo savo kėdutėje, liko be menkiausio įbrėžimo!!! Vaikui 10 mėn., kėdutė buvo tvirtinama nugara į kelią, nors jau ruošėmės tvirtinti veidu į priekį, nes sūneliui nebelabai patiko žiūrėti tik į bagažinės stiklą. Taigi, tikrai rekomenduoju, nors kaina ir nemaža- vyras spardėsi mokėti už tokį daiktą 800 su trupučiu, bet aš pasakiau, kad, jei kas atsitiks ir nukentės mažiukas, sumokėsi ir 8000, bet gali būti jau po laiko...

O ar sudetinga i ta kedute vaika isodinti? Nes kaip supratau (jei teisingai) i sia kedute vaika reikia sodinti paciai ilipus i masina. Ar klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citrinukas: 13 rugpjūčio 2012 - 20:47
QUOTE(akoya_lt @ 2012 07 23, 17:54)

Apziurejau sia kedute ir pasirode thumbup.gif kaina aisku didoka, bet manau teks pirkti, nes pasirode pati patogiausia kiek apziurejau is sios amziaus grupes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 09 21, 11:32)
Apziurejau sia kedute ir pasirode thumbup.gif kaina aisku didoka, bet manau teks pirkti, nes pasirode pati patogiausia kiek apziurejau is sios amziaus grupes 4u.gif

Kitte, o kur apziurejote? Mes irgi noretume pirkti sio modelio kedute, taciau kiek ziuriu, vien internetines parduotuves jas pardavineja, o norisi gyvai pamatyti ir masinoje pamatuoti. Bet kur ta padaryti - nerandu g.gif
Atsakyti
Kažkaip mažai atsiliepimų šitoje temoje apie 0-18 kėdutes... niekaip neišsirenku kėdutės... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 09 22, 15:40)
Kažkaip mažai atsiliepimų šitoje temoje apie 0-18 kėdutes... niekaip neišsirenku kėdutės...  sad.gif

Pritariu Jusu nuomonei. Planuoju pirkti kedute, bet esu pasimetusi kokia pirkti. Mane sudomino AGA Design 0-18kg. Bet jau labai itartinai maza kaina. Gal yra mamyciu kurios ta kedute turi?
Dar esu susidomejus milli COMFORT. Gal yra kokiu atsiliepimu? ax.gif
Atsakyti
Planuoju pirkti Bebe Confort Iseos Neo 0-18 kg saugos kedute. Labai prasau mamyciu parasyti atsiliepimus apie sia kedute ax.gif Didelis aciu Jums thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikrobka @ 2012 09 22, 16:10)
Kitte, o kur apziurejote? Mes irgi noretume pirkti sio modelio kedute, taciau kiek ziuriu, vien internetines parduotuves jas pardavineja, o norisi gyvai pamatyti ir masinoje pamatuoti. Bet kur ta padaryti - nerandu  g.gif

Buvau nuvaziavusi i Baby City, jie sake turi ir garaza, kuriame pageidaujant galima "pamatuoti" kedute masinoje thumbup.gif Buvo labai maloni konsultante, tai mes ilgai bendravome, tokia vyresnio amziaus, bet labai maloni ir patarianti kaip zmogus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mildute22 @ 2012 09 25, 13:45)
Planuoju pirkti Bebe Confort Iseos Neo 0-18 kg saugos kedute. Labai prasau mamyciu parasyti atsiliepimus apie sia kedute ax.gif Didelis aciu Jums thumbup.gif

Ir as maniau tokia pirkti, bet kai apziurejau gyvai schmoll.gif man visiskai nepatiko klibantys jos sonai, net ir konsultante ta pati pasake rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 09 26, 13:51)

Ir as maniau tokia pirkti, bet kai apziurejau gyvai schmoll.gif man visiskai nepatiko klibantys jos sonai, net ir konsultante ta pati pasake rolleyes.gif

Jei ne paslaptis- tada kokią išsirinkot? g.gif ax.gif
Atsakyti