as tai turiu jau antra is maxi corssi ir esu l patenkinta-jos isties geros.tik truputi jusu nesuprantu rasote nuo 0-18kg.as kiek zinau kad yra 0-9kg 9-15kg ir taip t.bent jau pas mane tokios nes vaikai juk auga ir beto kiek zinau informacijos ir manau nemazai zinau.kad tos 2 ar 3 viename tai nelabai geros.nes tarkim mano vaikui 2 metai o pas ji jau antra kedute jis sveria 14 kilu nuo 15 ar 16kg jau reikalinga 3kedute.nezinau kaip lietuvojeviskas tuo atveju vyksta-nors tos kedutes tik nesenei butinybe pasidare.o vokietijoje net is gimdymo namu neisleidzia be kedutes
gal kuri turit renolux autokedute? kokie atsiliepimai labai idomu...
Sveikutes mergaites. Mes irgi jieskom kedutes. Kolkas dar turim nuo 0 iki 13 Maxi-Cosi, tikrai gera kedute. Tik su kombinezonu vaikas jau sunkei telpa, nors tik 7 men. bet jau beveik 9kg sverem, tai nusprendziau pasijieskot kedutes 9-18kg. Nu esu labai nustebus kad Klaipedoje pasirinkimas vos ne is 1 tik parduotuves Vaiku miestas, kitur pasirinkimo ner isvis. Bet kad tam Vaiku mieste pardavejos kazkokios "tundros" nieko normaliai patart ne moka-KOSMARAS. Tad ir ne zinau kokia dabar pirkti kedute. Internetia radau Delti Leonardo, bet ju yra tik Vilniuje, o ne sinori pirkti ne paciupinejus. Patarkit prasau mamockos kokia kedute geriau rinktis. Gal Klaipedietes atsileps...
Pas mus jau irgi antras maxi cosi`s
Is pradziu turejo maxi cosi citi. Mazius jau nuo 8 men. nebenorejo sedet lopselyje,nors raso,kad galima naudoti iki 13 kg.pries kaledas nusipirkom maxi cosi tobi . Brangu beprotiskai...Bet ka darysi.
Siaip tai esu patenkinta,nors "tobis" tai gal kiek ir per aukstas.Man buna sunku masinoj vaika isodint i kede.
Is pradziu turejo maxi cosi citi. Mazius jau nuo 8 men. nebenorejo sedet lopselyje,nors raso,kad galima naudoti iki 13 kg.pries kaledas nusipirkom maxi cosi tobi . Brangu beprotiskai...Bet ka darysi.
Siaip tai esu patenkinta,nors "tobis" tai gal kiek ir per aukstas.Man buna sunku masinoj vaika isodint i kede.
Apie tas Ferari kedutes Kotrynos konsultantai irgi prastos nuomones. Sake ju tik vardas geras, o del saugumo nieko niekas nezino. Ir sake ju nebeuzsakines daugiau.
QUOTE(rence25 @ 2007 09 13, 22:28)
Aciu uz nuomones.
Ar visos O+ tipo kedutes yra vienodu ismatavimu - ar ju buna didesniu ir mazesniu (kaip pasiziurejau chico tai man jos mazesnes uz nekurias pasirode - bet gal cia tik vizualiai..)..Jos skirtos vaikuciams iki 13kg- tai realiai iki kiek naudojot (iki metu ar daugiau)?
Kokias autokedutes 0+ pirkote savo mazyliams?
Pasidalinkite pastebejimais
Ar visos O+ tipo kedutes yra vienodu ismatavimu - ar ju buna didesniu ir mazesniu (kaip pasiziurejau chico tai man jos mazesnes uz nekurias pasirode - bet gal cia tik vizualiai..)..Jos skirtos vaikuciams iki 13kg- tai realiai iki kiek naudojot (iki metu ar daugiau)?
Kokias autokedutes 0+ pirkote savo mazyliams?
Pasidalinkite pastebejimais
Pacioj pradzioj mes pirkome vezimeli Chicco trio, ten buvo ir vezimas ir kedute. Ta kedute tai labai nepatogi mazam vaikui, nes sukrisdavo jis i vidu, reikedavo tiesti visokius pledukus kad iskelti ji auksciau. Bet labai patogu buvo keliauti su tuo vezimo lopsiu, nes yra pritaikytas kelionems, turi pritvirtinimo detales ir saugos dirza . Tada mes nusipirkome maxi cosi kabrio fix kedute, tai labai gera. puikiai tinka ir visai maziukams vaikuciams ir isemus iklota paugejusiam. Tiesa maniskiui jau bev eik 9 menesiai tai dairomes naujos. Tikriausiai pirksim BBC arba nauja Chicco eassy fix
Radau keduciu ivertinimus, deja vokiskai nesuprantu bet ir taip aisku kurioms kedutems deda pliusus o kurioms minusus
http://www.sicher-im...t...4z8s35&ok=1
http://www.sicher-im...t...4z8s35&ok=1
Is kaires i desine surasyti vertinimo kriterijai
modelis, metai kada darytas testas, kaina ,saugumas ,ar patogu naudot ,komfortas testo rezultatas.
modelis, metai kada darytas testas, kaina ,saugumas ,ar patogu naudot ,komfortas testo rezultatas.
mes dukrai nupirkome BEBE COMFORT iseos save siade TT. Kaina didelė, nu bet kėdutė komfortiška ir vaikui labai ten patogu ir noriai mano panelė joje sėdi ir ši kėdute yra viena iš saugiausių
QUOTE(Edeva @ 2007 12 13, 00:43)
nu va ir as pasakysiu savo nuomone pirkom vezima x-landeri buvo kedute bet mum 5men su siltu kombiu jau nebetelpam arba imanoma igrust bet vaikui nera patogu siaip gal iki kokiu 7men jei vaikas nera stambus vazinejom mes labai daznai ir tik su kedute pirma karta isvarem 7dienu tik pirma men po uzpakaliuku patiesdavau sulankstyta ranksluosti dabar pirkau chicco new zenith uz nauja su nuolaida mokejom 450lt kazkur man labai patinka ji skirta nuo 0-18kg siulyciau pirkti universale nes jei pirksi iki 13kg greitai reiks vel pirkti
Norejau paklausti kiek new zenith turi padeciu, nes instrukcijoj raso, kad yra 4, o pas mus tik 3 atlenkiamos padetys
Toks klausimėlis būtų
Mašinoje oro pagalvės įtaisytos ne priekyje, bet iš šono. Ar tokiu atveju vistiek negaliu autokėdutės tvirtinti priekyje? Ar ta šoninė oro pagalvė kažkaip kitaip veikia?
Mašinoje oro pagalvės įtaisytos ne priekyje, bet iš šono. Ar tokiu atveju vistiek negaliu autokėdutės tvirtinti priekyje? Ar ta šoninė oro pagalvė kažkaip kitaip veikia?
Del oro pagalves manau kad ne svarbu ar is sono ar is prekio vistiek ne galima, nes susidurimo atveju ji gi issaus ir koks skirtumas ar is sono ar kitaip. bet iseitis yra reikia ja tesiog atjungti (atjungem tik ta viena, vairuotoju pusi palikome) kol veziosi vaikuti prekinei sedinei, mes taip ir padarem. paskui prijungsim vel.