Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

QUOTE(Raselija @ 2011 06 22, 02:22)
na dar viena iseitis gal butu nusipirkti specialu veidrodeli, nezinau kiek jie Lietuvoje kainuoja, bet cia galima nusipirkti uz 13-15 euru.

o del keduciu tai girdejau kad maxi cosi ir britax firmu geriausios, fisher price jei lyginant zaislu kokybe, tai manau kad ir kedutes gal geros turetu buti  g.gif  o graco, chicco ar kitomis firmomis, kurios gamina viska, kazkaip nelabai pasitikiu  ax.gif

Nera Lietuvoje specialiy veidrodeliu kad pro sona ziureti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2011 06 22, 07:26)

pas mus mothercare parduotuvese yra, man regis kad tokia yra ir Vilniuj, gal ten butu g.gif na jie ne visai pro sona ziureti, o segasi ant galines sedynes ir susireguliuoja su virsutiniu veidrodeliu http://www.toys.ie/p...es/E09448_L.jpg http://bettysbabystu...418Ajrb7CNL.jpg

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselija: 22 birželio 2011 - 10:11
QUOTE(Raselija @ 2011 06 22, 12:09)
pas mus mothercare parduotuvese yra, man regis kad tokia yra ir Vilniuj, gal ten butu  g.gif  na jie ne visai pro sona ziureti, o segasi ant galines sedynes ir susireguliuoja su virsutiniu veidrodeliu  http://www.toys.ie/p...es/E09448_L.jpg        http://bettysbabystu...418Ajrb7CNL.jpg

4u.gif

Lietuvoj Mothercare yra tik normalaus Mothercare parodija sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2011 06 22, 08:26)

vakar toki veidrodeli Assorti parduotuveje nusipirkau, apie 15lt kainavo 4u.gif
Atsakyti
Skaitau, skaitau ir vis nesusidarau nuomones..
gal patarsit?
vaikui beveik 4 men, 7 kg, 68 cm. kokia kedute rinktis: Renolux ar graco? o gal turit kitu pasiulymu?
Atsakyti
as skaiciau atsiliepimus vis bet visgi nusipirkau britax kedute ir kolkas labai patenkinti, aisku siunciausi is uk nes truputi pigiau gavosi
Atsakyti
Mes po ilgu ieskojimu ir dvejoniu, visgi isigijome nauja Renolux 360 autokedute. Po kol kas vien geri atsiliepimai, esam laabai patenkinti. smile.gif
Bet reikia dar dvieju autokeduciu, tai mastysim, kokias cia dabar geriau butu issirinkti, norisi skirtingas ismeginti. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Reikia patarimo. vaikinui 5 mėn, sveria apie 7 kg. Iki šiol auto važame prisegame lopšyje, turime 0-13kg kėdutę, bet nenaudojame.
Kadangi lopšys pradeda nebepatikti, suku galvą, kaip vežioti toliau - ar pradėt naudot tą 0-13kg ar pirkti naują 0-18kg?
0-13 kg nepatinka, kad nėra gulimos padėties ir nusukama veidu į sėdynę, galvoju, bus nepatogu atsegt, nusegt ir pan.
Pradėjau dairytis 0-18kg, bet ar jos irgi kol vaikas mažas turi tvirtintis veidu į sėdynę?

Patarkit, kokį variantą pirktumėt mano atveju. Dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Deleila @ 2012 03 20, 13:43)
Skaitau, skaitau ir vis nesusidarau nuomones..
gal patarsit?
vaikui beveik 4 men, 7 kg, 68 cm. kokia kedute rinktis: Renolux ar graco? o gal turit kitu pasiulymu?

Ir man tas aktualu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2012 04 18, 08:47)
Sveikos mamos 4u.gif
Reikia patarimo. vaikinui 5 mėn, sveria apie 7 kg. Iki šiol auto važame prisegame lopšyje, turime 0-13kg kėdutę, bet nenaudojame.
Kadangi lopšys pradeda nebepatikti, suku galvą, kaip vežioti toliau - ar pradėt naudot tą 0-13kg ar pirkti naują 0-18kg?
0-13 kg nepatinka, kad nėra gulimos padėties ir nusukama veidu į sėdynę, galvoju, bus nepatogu atsegt, nusegt ir pan.
Pradėjau dairytis  0-18kg, bet ar jos irgi kol vaikas mažas turi tvirtintis veidu į sėdynę?

Patarkit, kokį variantą pirktumėt mano atveju. Dėkui  4u.gif
Papildyta:
Ir man tas aktualu bigsmile.gif

Vaikui sedeti veidu i sedyne yra daugybe kartu saugiau. Todel taip vezioti vaika reikia kiek imanoma ilgiau. Svedai pvz. rekomenduoja iki 5 metu taip vezioti. Beda ta, kad tokios kedutes tik Skandinavijoje parduodamos ir yra labai brangios. Pas mus parduodamos mazesnes, tinkancos vaikui iki mazdaug 3 metu, t.y. 0-18, o ne 0-25 kaip pas juos.
As pirkau 0-18, nes 0-13 mums buvo per maza, ypac su zieminiais rubeliais.

Jums belieka issirinkti, kas svarbiau: vaiko saugumas ar patogumas vaika isimti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spokas1: 18 balandžio 2012 - 08:59
QUOTE(Spokas1 @ 2012 04 18, 09:53)
Vaikui sedeti veidu i sedyne yra daugybe kartu saugiau. Todel taip vezioti vaika reikia kiek imanoma ilgiau. Svedai pvz. rekomenduoja iki 5 metu taip vezioti. Beda ta, kad tokios kedutes tik Skandinavijoje parduodamos ir yra labai brangios. Pas mus parduodamos mazesnes, tinkancos vaikui iki mazdaug 3 metu, t.y. 0-18, o ne 0-25 kaip pas juos.
As pirkau 0-18, nes 0-13 mums buvo per maza, ypac su zieminiais rubeliais.

Jums belieka issirinkti, kas svarbiau: vaiko saugumas ar patogumas vaika isimti smile.gif

Supratau, o tai visos 0-18 veidu i sedyne, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2012 04 18, 09:52)
Supratau, o tai visos 0-18 veidu i sedyne, ar ne?

Turetu buti, bet nesu isitikines...
Siaip gi jos i abi puses montuojasi, vaikui paaugus galima kedute apsukti.
Ir pries perkant geriau savo automobilyje pasimatuok, nes sedynes ir dirzai skiriasi, del ko vienos kedutes stoves geriau uz kitas. Man pvz Renolux netiko, nes labai auksta ir blogai prisitvirtina...
Atsakyti
Sveiki, as visai zalia tose autokedutese, gal cia kas ka patars protingiau 4u.gif
mano vaikui 4men, 8kg, 70cm. Veziojom 0-13 kedutej, bet ji eme plysti, reikia pirkti nauja arba keltis i 0-18. Bet ta 0-18 be rankenos ir kaip suprantu ji nera nesiojama kaip 0-13? Ta prasme, su 0-18 neiseisi pvz pas daktare? apsvieskit prasau smile.gif
Atsakyti