Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

QUOTE(inaja @ 2011 04 04, 13:24)
sveiki, skaiciau, kad pirkote concord ultimax, gal galite pasidalinti patirtim apie ja, ir kiek supratau pirkote www.tutuu.lt ar patima sita imone, nes paziurejau pas juos 750 kaina o kotrynoj 999 skirtumas didokas, o kate maise pirkt ir baisoka, aciu

Kotryna jau turi Concord keduciu?
Siaip Tutuu man patiko. Atveze i Vilniu nemokamai, pazadejo paimti atgal jei netiktu. Buvo vienas nedidelis defektas, tai nuolaida padare. Tik priedai pas juos brangus, tai vasarini uzvalkala ebay pirkau.
O apie kedute tai cia as jau daug prirases, ar reikia dar rasyti? smile.gif

Beje, jie jau parduotuves nebeturi, prekes apziureti tik sandelyje Klaipedoje galima. Pries men. buvau nuvaziaves, nes planuojam dar viena kedute pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2011 04 04, 13:03)
Kotryna jau turi Concord keduciu?

klausiau tai sake yra ukmerges gatvej kotrynoj ir antakalny mazylyje, bet kaina 999lt
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2011 04 05, 12:49)
klausiau tai sake yra ukmerges gatvej kotrynoj ir antakalny mazylyje, bet kaina 999lt

Tai labai gerai tada. Galima nuvaziuoti ir apziureti ar net pasimatuoti automobilyje pries perkant is Tutuu biggrin.gif
Atsakyti
O kiek metukų realiai "užtenka" 0-18 kg auto kėdutės? Atkreipiau dėmesį, kad pardavinėjamos, nors vaikiukami būna ir apie 2 m g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2011 04 11, 19:38)
O kiek metukų realiai "užtenka" 0-18 kg auto kėdutės? Atkreipiau dėmesį, kad pardavinėjamos, nors vaikiukami būna ir apie 2 m g.gif

Siaip gamintojai rekomenduoja kiekvienai amziaus grupei savo kedute. Kedute nuo 0-18kg daugiau skirta vaikams turintiems svori nuo 9kg,ir tik papildomai idetas ideklas,kuriam pritaikyti dirziukai,prilaikytu mazyli gulincioje padetyje.
Antra ,jei vaikas budamas 2m sveria apie 12-15kg,tai jis pilnai gali vazineti tokioje keduteje iki 18kg,jei tai leidzia ji saugiai prisegti saugos dirzais toje keduteje.
keliu amziaus grupiu kedutes nera 100% saugios,jos gaminamos tik taupumo sumetimais seimoms norincioms sutaupyti.
Jeigu paziuresite senesnius straipsnius sioje temoje,tai buvau idejes dideli straipsni apie visu grupiu kedutes.
Atsakyti
Paklausiu ir šioje temoje ax.gif

Mamos, turiu klausimą 4u.gif
Vakar pakeitėm 0-13 kg autokėdutę į 0-18 kg... Pritvirtinom priekyje. Vaikas sėdi žymiai aukščiau, patogiau, bet... man užstoja dešinės pusės šoninį veidrodėlį g.gif
Kaip sprendžiat šią problemą?

Gale tvirtinti negaliu, nes važinėjam su dukryte dviese, jei tvirtinsiu ją gale ir dar veidu į sėdynę, toli nenuvažiuosiu...
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 17, 10:01)
Paklausiu ir šioje temoje ax.gif

Mamos, turiu klausimą 4u.gif
Vakar pakeitėm 0-13 kg autokėdutę į 0-18 kg... Pritvirtinom priekyje. Vaikas sėdi žymiai aukščiau, patogiau, bet... man užstoja dešinės pusės šoninį veidrodėlį g.gif
Kaip sprendžiat šią problemą?

Gale tvirtinti negaliu, nes važinėjam su dukryte dviese, jei tvirtinsiu ją gale ir dar veidu į sėdynę, toli nenuvažiuosiu...

Jeigu galan sodinti neiseina, tai vienintelis budas bus kiek galima sedyne pastumti atgal. Gale vietos neliks, bet uztat neuzstos veidrodelio.
Atsakyti
QUOTE(JVC @ 2011 04 11, 19:51)
Siaip gamintojai rekomenduoja kiekvienai amziaus grupei savo kedute. Kedute nuo 0-18kg daugiau skirta vaikams turintiems svori nuo 9kg,ir tik papildomai idetas ideklas,kuriam pritaikyti dirziukai,prilaikytu mazyli gulincioje padetyje.
Antra ,jei vaikas budamas 2m sveria apie 12-15kg,tai jis pilnai gali vazineti tokioje keduteje iki 18kg,jei tai leidzia ji saugiai prisegti saugos dirzais toje keduteje.
keliu amziaus grupiu kedutes nera 100% saugios,jos gaminamos tik taupumo sumetimais seimoms norincioms sutaupyti.
Jeigu paziuresite senesnius straipsnius sioje temoje,tai buvau idejes dideli straipsni apie visu grupiu kedutes.

Nebuna 100% saugiu keduciu. Gera universali kedute visada geriau uz pigia, prastos kokybes neuniversalia. Kedutes reikia matuotispries perkant, nes ir auksciausius testu ivertinimus turinti kedute bus visiskai netinkama naudoti, jeigu netiks jusu automobilio sedynems arba jusu vaikui.
Be to, skirtingose salyse kedutes skirtingai testuojamos o ir vertinama ne tik saugumas, bet ir konfortas, tvirtinimo lengvumas ir t.t. Pvz. svedai daug maziau balu testuose skiria tvirtinimo lengvumui ir konfortui negu pvz. vokieciai. Tode svedu saugiausios kedutes pas vokiecius nelaikomos saugiausiomis.
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2011 04 17, 10:21)
Jeigu galan sodinti neiseina, tai vienintelis budas bus kiek galima sedyne pastumti atgal. Gale vietos neliks, bet uztat neuzstos veidrodelio.

Na, taip, gale sodinti nesigaus, nes nemanau, kad vaikui patiks nematyti mamos, o ir aš tuomet dukrytės visai nematysiu ax.gif Be to, pas mane dviejų durų mašiniukas - kebloka būtų ax.gif

Ačiū už patarimą, bandysiu pastumti, gal kartais užteks tos eigos veidrodėlio "atidengimui" g.gif ax.gif Gale vietos ir nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2011 04 05, 11:59)
Tai labai gerai tada. Galima nuvaziuoti ir apziureti ar net pasimatuoti automobilyje pries perkant is Tutuu biggrin.gif

tikras spokas biggrin.gif
jei neklystu kotryna dar ir nuolaidas taiko..
O Tutuu naujos kedutes ar tik likucius issiparduoda ?
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2011 04 17, 22:51)
tikras spokas  biggrin.gif
jei neklystu kotryna dar ir nuolaidas taiko..
O Tutuu naujos kedutes ar tik likucius issiparduoda ?

Kotryna patys kalti - nera ko kosmines kainas laikyti (999Lt !).
Kas del Tutuu, tai sandelyje maciau labai nedaug keduciu ir sake gaus ko reikia. O kedutrs tai naujos, supakuotos. Bet tai gal jus jiems paskambinkit ir paklauskit smile.gif As gi ne ju atstovas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2011 04 18, 06:36)
Kotryna patys kalti - nera ko kosmines kainas laikyti (999Lt !).
Kas del Tutuu, tai sandelyje maciau labai nedaug keduciu ir sake gaus ko reikia. O kedutrs tai naujos, supakuotos. Bet tai gal jus jiems paskambinkit ir paklauskit smile.gif As gi ne ju atstovas biggrin.gif

Tiesa pasakius domejausi ir pastebejau kad spalvos ir modeliai seni. Ka as zinau kiek metu tam plastikui...
Kotrynoj irgi ziurejau kaina virs 800 su nuolaidom jei neklystu.
Atsakyti