Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

Rekomenduoju

Beje- saugiausia kedute 2008m. ir daugelio crach testu "lauretė" ES ir NVS

http://www.youtube.c...VBq_0PeCs8&NR=1

Greitai ruosiuosi parduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EvitaMaria @ 2010 03 24, 20:47)
Papildysiu, problemą išspendėm labai greitai, tiesiog reikėjo nuvykt į parduotuvę, kur viską greit pamokino, dabar ir sukiojasi, ir puikiai laikosi...

Gal galėtumėte parašyti, kaip jūs išsprendėt šią problemą? Mums nėra galimybės nuvažiuoti į parduotuvę, mūsų mieste jos tiesiog nėra. verysad.gif Mes irgi turime problemą - vienoje mašinoje mums pasisekė pritvirtinti Renolux 360 kėdutę, kad puikiai sukiotųsi, kitoje - nei krust. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mid de Aur: 07 balandžio 2010 - 16:03
Kad man išeitų.. nes kai ne aš montavau (o pardavėja), tai bijau suklaidint. Na, pabandysiu, bet čia bus į priekį žiūrinčios pozicijos tvirtinimas.

Pas jus ko gero ta pati bėda - ištrauktas diržas užsifiksuoja ir tada jį galima tik suleisti atgal, o tampyti nebegalima.. Tai pradžiai ištraukit diržą kiek išeina, o vienas žmogus tegu laiko diržą prie jo "šaknų", kad nesulįstų atgal.

Tada tvirtinkit pagal instrukciją (ten kaip parodyta - prakišti diržą po apačią).

Paskui esmė, kad viršuj, abiejuose šonuose yra tokios kaip "ausytės", už kurių tvirtinasi ilgasis diržas. Tai man pardavėja pritvirtino ilgąjį diržą prie toliau nuo durelių esančio kampo.

Pabaigoj ten reikia užtvirtintiir paveržti tą apačioj esančią rankenėlę.

Finale kėdutę galima pasukti 45 laipsniu kampu į durelių pusę ir atsukti atgal. Dėl to vaiką iš lauko įsodinti daug patogiau negu į kitas kėdutes, kurios nesisukioja. Bet i salono pusę mano mašinoj kėdutės pasukt neišeina....

Parašykit asmeniškai, ar gavosi, jei ne - eisiu dar kartą apžiūrėsiu, bandysiu aiškiau smile.gif

bet šiaip keiksnoju tą kėdutę, nes dabar naudojant diržai visi susisuko į virvutes, tai nervus man gadina atpainiot...
Atsakyti
Gal kuri is mamu turi Maxi-Cosi Tobi kedute? Skaiciau, kad ji saugos testu nugaletoja. Idomu butu atsiliepimai apie ja, nes su vyru apziurejom visas auto kedutes vaiku mieste, tai labiausiai patiko Tobi.
Atsakyti
sveikos mamytes, visko cia prisiskaiciau net jau galva skaudeti pradejo smile.gif mes turime problemike gal galesite padeti, patarti issirenkant autokedute...
kiek domejausi autokedutemis 0-18 kg klaseje, nalabai didelis pasirinkimas patogiu keduciu, o mums riekia labai patogios kedutes. noretusi kad butu beveik gulima padetis, kadangi mums tik 5 menesiukai ir mes gana daznai vazinejame labai didelius atstumus( gyvename Sant Peterburge taigi iki Lt masina vaziuoti apie 800kl.)
jau daug visokiu keduciu apziurejome likome patenkinti tik dviem ir nezinome kuria geriau issiringti pagal patoguma:
Renoliux 360 ar concord ultimax
gal kas turi patirties su autokedute concord ultimax
na lauksiu atsieliepimu ir patarimu, labai aciu visoms atsiliepusioms...
Atsakyti
Pries perkant butina pabandyti betkokia kėdutę. Renoliux mums pasirodė patogiausia, bet teko jos atsisakyti, nes labai jau nestabiliai ir nepatikimai mūsų automobiliuose tvirtinosi, be to ji labai aukšta, todėl ne į visus auto tilps.
Ultimax'as kietesne ir sunkiau istatoma, bet įsitvirtina ypač tvirtai ir yra daug žemesnė už Renolux. Dėl šitų priežasčių mes Ultimax ir pasirinkome.
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2010 05 17, 20:27)
Pries perkant butina pabandyti betkokia kėdutę. Renoliux mums pasirodė patogiausia, bet teko jos atsisakyti, nes labai jau nestabiliai ir nepatikimai mūsų automobiliuose tvirtinosi, be to ji labai aukšta, todėl ne į visus auto tilps.
Ultimax'as kietesne ir sunkiau istatoma, bet įsitvirtina ypač tvirtai ir yra daug žemesnė už Renolux. Dėl šitų priežasčių mes Ultimax ir pasirinkome.

aciu uz pastebejimus, o Jusu manymu ultimaxas 5 men kudikiui patogus butu ilgoje kelioneje?
Atsakyti
Mes naudojam nuo 6 men, na lyg ir patogi... Tiesa, bet kokios kedutes statumas priklauso nuo automobilio sėdynės formos, todėl vienur ji bus labai gulscia, o kitur- nelabai. Mums pvz labai tiko:)
Mes dar nusipirkom Concord Cooly iklota, kad vasara mažiau prakaituotu. Labai rekomenduoju - tikrai neprakaituoja ir dar kėdutę nuo ispurvinimo saugo smile.gif
Atsakyti
[quote=Spokas1,2010 05 17, 22:46]
o pasakykite kur pirkote kedute Concord ultimax ir ta iklota, kiek kainavo jei pamenate. dar vienas klausimelis kiek kedute turi padeciu?
Atsakyti
[quote=Lapieniuke,2010 05 18, 08:27]
[quote=Spokas1,2010 05 17, 22:46]
o pasakykite kur pirkote kedute Concord ultimax ir ta iklota, kiek kainavo jei pamenate. dar vienas klausimelis kiek kedute turi padeciu?
[/quote]
Aš pirkau kėdutę is www.tutuu.lt (atsiuntė į Vilniu, pries tai susitaris, kad grazinsim, jeigu netiks) o ta iklota tai pirkau per ebay, nes pas tutuu brangu.
Padetys atrodo 3, bet kol kas naudojam tik gulsciausia padeti. Siaip sitoj kedutej padetys jungiasi gana sunkiai, ypač jeigu kedute įmontuota nugara į priekį, bet kol kas jungineti padėtis reikalo nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 09, 22:48)
Nesuprantu ko Jums cia truksta tu zodziu smile.gif

Pirmas dalykas as nesu medike ar fizike ir nemoku apskaiciuoti kada kas patirs sunkesne trauma..
O antra as net negalvoju apie tokius dalykus, nes esu optimiste ir tikiuos, kad mano seimai tai negresia visai wink.gif

Na, atsiprasau, bet neistveriau beskaitydama sia tema susilaikyt nuo diskusijos :>
Rozeslasiukas, jei nemokat 'apskaiciuot' traumos sunkumo, tai del dievo meiles, nerasykit bent tokiu neadekvaciu komentaru Spokui1, nes faktai yra faktai, o jei jais is tikruju dometumetes - literaturos yra daug, ir info rasti tikrai nesunku. O del optimizmo - sveikinu, tik svarbu, kad optimizmas kvailumu nevirstu - juk tokiu poziuriu vadovaujantis - 'tikiu, kad nieko nenutiks', galima ir visai be kedutes veziot, kad cia vargintis, ieskot, rinktis, pinigus leist ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noe: 20 gegužės 2010 - 08:24
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 05, 21:37)
O tiems vaikams bloga nebuna, nuo nuolatinio veziojimo atbulomis??  g.gif  Mano pvz dukterecia irgi iki metuku veziodavo atbulomis ir ji vemdavo visalaik  doh.gif  kai pakeite pozicija vaikas nsutojo vemti  ax.gif
Man tai kazkaip neitiketina, kad saugiau yra atbulomis..

kaip ir baby center konsultantams, maniskiui buvo puse metu, o pagal ugi ir svori buvo kaip metinukas ir vistiek ieskojau kedutes,kuri tvirtintusi ir atbulai (nes nemanau,kad stipru smugi atlaikytu mazo vaikucio kaklo slanksteliai), o konsultantai bet kokiais budais stengesi itikint, kad maxi cosi geros ir nesvarbu,kad netinkamos vezt atbulomis doh.gif nusipirkom jane racing team - dziaugiames patogumu ir nervina oro nepraleidziantis uzvalkalas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 09, 22:48)

Pirmas dalykas as nesu medike ar fizike ir nemoku apskaiciuoti kada kas patirs sunkesne trauma..
O antra as net negalvoju apie tokius dalykus, nes esu optimiste ir tikiuos, kad mano seimai tai negresia visai wink.gif

Kodel kudiki reikia sodinti atbulomis?
Todel, kad kūdikių galvos, palyginus su likusiu kūnu, yra didelės ir sunkios, o stuburas ir kaklas – dar netvirti. Taigi jei jūsų automobilis staigiai sustos (į ką nors atsitrenkęs ar tiesiog jums staigiai nuspaudus stabdžio pedalą), vaiko galva staiga linktels pirmyn ir... kūdikis gali patirti rimtą kaklo ar stuburo traumą. Dėl šios priežasties kūdikius rekomenduojama vežti pasodintus veidu prieš važiavimo kryptį.
Mazyli pasodinti veidu i prieki rekomenduojama po pirmojo gimtadienio ir kai vaikutis svers ne mažiau kaip 10 kg.
4u.gif
As irgi ne medike, bet pasidomiu savo mazylio sveikata ir saugumu, jei esat tokia optimiste, tai kam jums ta kedute is vis? unsure.gif
Atsakyti