QUOTE(spiglelis @ 2010 03 14, 15:38)
Kazkaip graudu nuo tokio optimistinio poziurio.... kaip mama gali nesidometi, kas vaikui saugiausia....nesuvokiama kazkaip..
Nu tikrai nesuprantu, kas cia tokio graudaus.. As nesu perdeta FOBIKE, kuri visko bijo.. Mano vaikas nuo mazens vazineja saugioje keduteje, as jo nevezioju ant stogo ar be kedutes..Turiu pakankamai informacijos apie sauguma, galit but ramus spigleli
As kaip mama esu pasirupinus jo saugumu..bet nesu nei reklamu, nei kazkokios informacijos auka..Kaip @mamyciukas@ sako nepirkineju kedutes atsiradus naujesnei..
Papildyta:
QUOTE(spiglelis @ 2010 03 17, 14:02)
Tikrai to nesiulau. Protingiausia butu iskart nusipirkti ta, kuri yra viena is saugiausiu. Kad kedutes modelis naujas ar ji yra brangi visiskai nereiskia, kad ji bus saugi. Tam yra atliekami saugumo testai, kuriuos pateikia viesai. Netgi tos pacios firmos skirtingi modeliai nebuna vienodai saugus. Jus galite sakyti, kad visos jos saugios, nes atitinka tam tikrus reikalavimus. Aisku, tai yra geriau, nei vesti vaika ant keliu, taciau nelaimes atveju, jos vaiko neapsaugos. Taigi, manau, kiekviena atsakinga mama, nesirinks kedutes pagal spalva ar kaina, o pirmiausia vertins pagal sauguma.
Visiskai pritariu Spokui, esu lygiai tos pacios nuomones, kadangi siuo metu pati ieskau savo maziui kedutes ir tikrai renku info apie geriausias. As nesu kokiu tai konfliktu salininke,
tiesiog nesuprantu kaip zmones gali taip uztikrintai kalbeti, neturedami jokiu rimtu argumentu nuomonei pagristi. Atsiprasau, jei kam nepatiko
Kokiu jums argumentu reik? As pasakiau savo nuomone, kad visos kedutes yra saugios, nes atitinka reikalavimus, visos firmos daro su jomis bandymus pries paleisdami i rinka..Mano pagrindinis argumentas yra gerai isreklamuotas produktas ne visada buna pats geriausias