Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 07, 12:12)
As tuos video jau senu seniausiai esu paziurejus, jei jau tau taip Spokas1 idomu  4u.gif Bet tos video man atrodo yra vienos firmos uzsakymai, nes ten toks vaizdas, kad tie vaikai, kur gale sedi ju dirzai vos vos pritvirtinti..Pvz mes turim Ferrari kedute ir dirzai tikrai taip lengvai nepasitempia, nes ten yra kazkoks sudukas, kuris uzfiksuoja..ir tikrai nemanau, kad avarijos metu tas fiksatorius staiga imtu ir sugestu ir dirzai atsilaisvintu..be to ten nera ten daug tu dirzu..

Saugumo testuose vaikai sedi... doh.gif lotuliukas.gif
Sakot jusu dirzai taip nesitempia? Gal su savo automobiliu buvot i ka nors atsitrenke tokiu greiciu, kaip testuose??? lotuliukas.gif

Tada turiu klausima, kokius video jus ziurejote??? Gal kokius reklaminius ar menini filma koki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2010 03 07, 09:37)
Aha, nufilmuotu saugumo testu video yra vienos firmos uzsakymai smile.gif ir taip visose pasaulio vaistybese biggrin.gif

O jus pati atidziai paziurekit, kokias kedutes tas psl reklamuoja bigsmile.gif Daugiausia kalbama apie Britax firma, kurios kedutes yra vienos brangiausiu..bet klausimas ar tikrai jos yra saugesnes uz kitas, jei ju kaina yra dvigubai didesne..
Ir be to Britax prekiaujam visame pasaulyje, tai kodel jai nera naudinga uzsakyti tokius filmukus ir pan...Juk geriausia tevus itikinti, kad ta preke yra geriausia kertant per skaudziausia tevu vieta - VAIKUS.. Cia mano nuomone yra paprasciausiai psichologiniai zaidimai, jei esi geras tevas tai nepagailesi keliu simtu euru kedutei, o neduok Dieve tu nenupirksi tai jau blogas esi..Cia taip dirba visos garsios reklamu firmos..Juk Pampersai irgi panasiu principu reklamuojami..Tik gera mama renkasi savo vaikui Pampers sauskelnes ir tt..

Papildyta:
QUOTE(Spokas1 @ 2010 03 07, 13:22)
Saugumo testuose vaikai sedi... doh.gif  lotuliukas.gif
Sakot jusu dirzai taip nesitempia? Gal su savo automobiliu buvot i ka nors atsitrenke tokiu greiciu, kaip testuose???  lotuliukas.gif

Tada turiu klausima, kokius video jus ziurejote??? Gal kokius reklaminius ar menini filma koki?  g.gif

Oi Dieve..nu man jus tikrai idomi esat..jei neparasiau, kad manekenai tai jau juoko priepuolis lotuliukas.gif jau jei kabinejates tai kabinekites ir prie paciu video..ten ne masinos, o tik ju remai..ten ne avarijos sukelti smugiai, o specialus prietaisai ir pan.. Manau neturit ka veikt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 07, 17:28)
O jus pati atidziai paziurekit, kokias kedutes tas psl reklamuoja  bigsmile.gif Daugiausia kalbama apie Britax firma, kurios kedutes yra vienos brangiausiu..bet klausimas ar tikrai jos yra saugesnes uz kitas, jei ju kaina yra dvigubai didesne..
Ir be to Britax prekiaujam visame pasaulyje, tai kodel jai nera naudinga uzsakyti tokius filmukus ir pan...Juk geriausia tevus itikinti, kad ta preke yra geriausia kertant per skaudziausia tevu vieta - VAIKUS.. Cia mano nuomone yra paprasciausiai psichologiniai zaidimai, jei esi geras tevas tai nepagailesi keliu simtu euru kedutei, o neduok Dieve tu nenupirksi tai jau blogas esi..Cia taip dirba visos garsios reklamu firmos..Juk Pampersai irgi panasiu principu reklamuojami..Tik gera mama renkasi savo vaikui Pampers sauskelnes ir tt..
Papildyta:
Oi Dieve..nu man jus tikrai idomi esat..jei neparasiau, kad manekenai tai jau juoko priepuolis  lotuliukas.gif jau jei kabinejates tai kabinekites ir prie paciu video..ten ne masinos, o tik ju remai..ten ne avarijos sukelti smugiai, o specialus prietaisai ir pan.. Manau neturit ka veikt  tongue.gif

Youtube yra daugybe filmuku su testu video, kur testuojama ne tik jusu taip nemylima BRITAX, bet kazkodel visur testu rezultatai vienodi, t.y. VISADA priekionio smugio atveju sedejimas nugara i prieki yra saugiau, o tokiu avariju yra 90%. Jeigu jus sita fakta cia bandote uzgincyti, tai labai idomu, kuo jus remiates? smile.gif
Be to, tokias "svediskas" kedutes gamina ne vien Britax, bet ir Maxi-Cosi, BeSafe, DuoLogic, Graco ir t.t.

Taip kad panasu, kad jus neturite, ka veikti, nes bandote paneigti jau seniai visiems zinomas tiesas ir prisigalvojate visokiausiu keistenybiu. Pvz. kuo remiantis jus nusprendete, kad jusu taip mylima Ferari kedute yra labiau dirzais pritvirtinta? smile.gif

Kad jus nuraminti, turiu pamineti, kad BRITAX savo prekes pardavineja visame pasaulyje, bet tik skandinavijos rinkai parduoda mano minimas kedutes, dar daznai vadinamas "svediskomis". O taip yra todel, kad skandinavai yra pamise del saugumo, tuo tarpu dauguma pasaulio orientuojasi i tai, kad kuo lengviau butu sumontuoti kedute ir kad vaikui butu idomiau sedeti. Taciau visa tai yra saugumo saskaita.
As pats neturiu tokios svedisko stiliaus kedutes, nes Lietuvoje tokia nupirkti neimanoma.

Be to, yra dar vienas niuansas: ne visada vaikai nori sedeti nugara i prieki ir ne visada tevai gali\nori juos priversti taip sedeti. Todel daromas kompromisas ir vaikas sedinamas veidu i prieki, turint omeny, kad geriau jau kedute veidu i prieki negu kad visai be kedutes.
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2010 03 07, 14:09)
Youtube yra daugybe filmuku su testu video, kur testuojama ne tik jusu taip nemylima BRITAX, bet kazkodel visur testu rezultatai vienodi, t.y. VISADA priekionio smugio atveju sedejimas nugara i prieki yra saugiau, o tokiu avariju yra 90%. Jeigu jus sita fakta cia bandote uzgincyti, tai labai idomu, kuo jus remiates? smile.gif
Be to, tokias "svediskas" kedutes gamina ne vien Britax, bet ir Maxi-Cosi, BeSafe, DuoLogic, Graco ir t.t.

Taip kad panasu, kad jus neturite, ka veikti, nes bandote paneigti jau seniai visiems zinomas tiesas ir prisigalvojate visokiausiu keistenybiu. Pvz. kuo remiantis jus nusprendete, kad jusu taip mylima Ferari kedute yra labiau dirzais pritvirtinta? smile.gif

Kad jus nuraminti, turiu pamineti, kad BRITAX savo prekes pardavineja visame pasaulyje, bet tik skandinavijos rinkai parduoda mano minimas kedutes, dar daznai vadinamas "svediskomis". O taip yra todel, kad skandinavai yra pamise del saugumo, tuo tarpu dauguma pasaulio orientuojasi i tai, kad kuo lengviau butu sumontuoti kedute ir kad vaikui butu idomiau sedeti. Taciau visa tai yra saugumo saskaita.
As pats neturiu tokios svedisko stiliaus kedutes, nes Lietuvoje tokia nupirkti neimanoma.

Be to, yra dar vienas niuansas: ne visada vaikai nori sedeti nugara i prieki ir ne visada tevai gali\nori juos priversti taip sedeti. Todel daromas kompromisas ir vaikas sedinamas veidu i prieki, turint omeny, kad geriau jau kedute veidu i prieki negu kad visai be kedutes.

As nebandau nieko uzgincyti, tik issakau savo nuomone, nes man yra keista, kai zmogus bando visiems irodyti, kad vaika reikia vezti butent taip o ne kitaip..jei mes vadovausimes visais tyrimais, mokslininku isvadomis ir pan tai negalesim tuoj ne tik, kad is namu iseit, bet ir kvepuot turesim pamirsti smile.gif
As neziurineju jokiu Youtube i rneieskau ten jokiu informaciju..Zinau viena dalyka, kiekviena firma pries paleisdama i rinka savo preke atlieka reikalingus bandymus(saugumo, kokybes, estetikos ir tt), nesvarbu tai masina, kedute, vezimukas ir tt..
O zmones poto renkasi pagal savo galimybes..Juk ne visi gali nusipirkti naujas kedutes uz 500-600lt..visi ziuri, ka gali..
Taip, kad manau gana cia jusu tu video ir irodinejimu, kad reikia pirkti tik kedutes,kurios tvirtinasi ne veidu i prieki smile.gif
Atsakyti
ar tik nebus,kad Spokas1 greitu laiku skelbimuose prades tokias kedutes pardavineti g.gif biggrin.gif man keista,kad zmogus taip itikineja kitus,kad va butent tos kedutes kurios tvirtinasi veidu i prieki yra negeros ir netinkamos naudoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(candy25 @ 2010 03 07, 22:04)
ar tik nebus,kad Spokas1 greitu laiku skelbimuose prades tokias kedutes pardavineti g.gif  biggrin.gif  man keista,kad zmogus taip itikineja kitus,kad va butent tos kedutes kurios tvirtinasi veidu i prieki yra negeros ir netinkamos naudoti doh.gif

Prasau man pacituoti nors viena mano zinute, kurioje as rasau, kad veidu i prieki kedutes yra netinkamos naudoti?
Cia greiciau mano oponentai pardavineja kedutes, tinkamas tik veidu i prieki vezioti ir visokiais budais bando uzgincyti priesinga nuomone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 07, 21:39)
...
As neziurineju jokiu Youtube i rneieskau ten jokiu informaciju..
...

Nu va, nesidomi, bet savo nepajudinama nuomone visais klausimais turi biggrin.gif
Tai apie ka galima kalbeti? biggrin.gif
Papildyta:
Gerb. ponios, as norejau Jus apsviesti, papasakoti apie keduciu sauguma, bet buvau kazkodel nesuprastas... O gal is tikro su manimi prekybininkai gincyjasi, bijodami netekti klientu? smile.gif

Vienu zodziu, kas norejo, tas suprato, o kam protas ar prekybiniai isipareigojimai suprasti neleidzia, tai nieko nepadarysi, neskaitykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2010 03 07, 19:38)

Nu va, nesidomi, bet savo nepajudinama nuomone visais klausimais turi biggrin.gif
Tai apie ka galima kalbeti? biggrin.gif

Manau, kad be Youtubes yra zymiai patikimesniu puslapiu, kur galima informacija rinktis smile.gif O turiu savo nuomone, nes manau, kad kiekviena asmenybe turi tureti savo tvirta nuomone, o ne kazkieno primesta wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Spokas1 @ 2010 03 07, 19:38)
Gerb. ponios, as norejau Jus apsviesti, papasakoti apie keduciu sauguma, bet buvau kazkodel nesuprastas... O gal is tikro su manimi prekybininkai gincyjasi, bijodami netekti klientu? smile.gif

Vienu zodziu, kas norejo, tas suprato, o kam protas ar prekybiniai isipareigojimai suprasti neleidzia, tai nieko nepadarysi, neskaitykit smile.gif

Lb aciu Gerbiamas pone uz svietimo pamokele wink.gif Bet nelaikykit musu kvailomis, jei mes turim savo nuomone. Manau, kad kiekviena mama zino, kas jos vaikui geriausia ir cia nei prekybininkai, nei svietejai, nei reklamos neturi ir netures tam itakos smile.gif
Atsakyti
Tiesiog truksta zodziu...

Nu negi sudetinga pagalvoti? Isivaizduokit: vaikutis sedi keduteje, automobilis i kazka atsitrenkia, vaikuti didziule jega sviedzia i prieki. Klausimas:
KADA VAIKO STUBURAS IR KALAS NUKENTES MAZIAU? SEDINT VEIDU AR NUGARA I PRIEKI? KADA VAIKO STUBURAS IR KALAS BUS RIECIAMAS IR TEMPIAMAS SMUGIO JEGOS MAZIAU???

Atsakykit i tai, tvirtos nuomones turetoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 07, 23:20)
Manau, kad be Youtubes yra zymiai patikimesniu puslapiu, kur galima informacija rinktis smile.gif O turiu savo nuomone, nes manau, kad kiekviena asmenybe turi tureti savo tvirta nuomone, o ne kazkieno primesta wink.gif

Papildyta:
Lb aciu Gerbiamas pone uz svietimo pamokele wink.gif Bet nelaikykit musu kvailomis, jei mes turim savo nuomone. Manau, kad kiekviena mama zino, kas jos vaikui geriausia i r cia nei prekybininkai, nei svietejai, nei reklamos neturi ir netures tam itakos smile.gif

Netycia aptikau sia temele ieskodama info apie 0-18 grupes kedutes. Kadangi mano vaikui jau 7 men ir i ta mazaja ( iki 13 kg) nebetelpam taigi ieskau jam tinkamos kedutes. Taip pat domejausi keduciu tvirtinimo automobilyje saugumo klausimu. Cia truputis info apie keduciu sauguma:

http://www.ve.lt/?ru...p;id=1126450390

http://detiavto.info...a_spinoj_vpered

Taigi mamos nepykit, bet Spokas yra teisus. Jis tik stengiasi suteikti naudingos info. Bet, zinoma kiekvienas renkasi ir sprendzia pats:)
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2010 03 07, 21:03)
Tiesiog truksta zodziu...

Nu negi sudetinga pagalvoti? Isivaizduokit: vaikutis sedi keduteje, automobilis i kazka atsitrenkia, vaikuti didziule jega sviedzia i prieki. Klausimas:
KADA VAIKO STUBURAS IR KALAS NUKENTES MAZIAU? SEDINT VEIDU AR NUGARA I PRIEKI? KADA VAIKO STUBURAS IR KALAS BUS RIECIAMAS IR TEMPIAMAS SMUGIO JEGOS MAZIAU???

Atsakykit i tai, tvirtos nuomones turetoja biggrin.gif

Nesuprantu ko Jums cia truksta tu zodziu smile.gif

Pirmas dalykas as nesu medike ar fizike ir nemoku apskaiciuoti kada kas patirs sunkesne trauma..
O antra as net negalvoju apie tokius dalykus, nes esu optimiste ir tikiuos, kad mano seimai tai negresia visai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 02, 19:22)
gal kas zinote ar auto kedutems 0-18kg yra atskirai pirkti naujagimiui idekliuku?

Sveiki,

Pas mus yra chicco 0 - 18, tai ten yra specialus paminkstinimai, kurios paskui galima isimti bigsmile.gif
bet mes ja pirkom, kai mazei buvo jau puse metu, o iki to naudojames Graco 0-9, labai patogu su ja buvo visur eiti, paemei ir nunesi, juk vaikas dar nesedi ir nuejus i parduotuve pvz, nepasodinsi i vezima...
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 09, 23:48)
Nesuprantu ko Jums cia truksta tu zodziu smile.gif

Pirmas dalykas as nesu medike ar fizike ir nemoku apskaiciuoti kada kas patirs sunkesne trauma..
O antra as net negalvoju apie tokius dalykus, nes esu optimiste ir tikiuos, kad mano seimai tai negresia visai wink.gif

Kazkaip graudu nuo tokio optimistinio poziurio.... kaip mama gali nesidometi, kas vaikui saugiausia....nesuvokiama kazkaip..
Atsakyti