Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

QUOTE(Spokas1 @ 2010 03 04, 11:21)
Skandinavijos šalyse atbuli vaikai vežiojami iki 5 metų. Net kėdutės pas juos gaminamos, skirtos nugara į priekį vaikus vežioti iki 25kg. http://www.carseat.se

O tiems vaikams bloga nebuna, nuo nuolatinio veziojimo atbulomis?? g.gif Mano pvz dukterecia irgi iki metuku veziodavo atbulomis ir ji vemdavo visalaik doh.gif kai pakeite pozicija vaikas nsutojo vemti ax.gif
Man tai kazkaip neitiketina, kad saugiau yra atbulomis..
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 05, 22:37)
O tiems vaikams bloga nebuna, nuo nuolatinio veziojimo atbulomis??  g.gif  Mano pvz dukterecia irgi iki metuku veziodavo atbulomis ir ji vemdavo visalaik  doh.gif  kai pakeite pozicija vaikas nsutojo vemti  ax.gif
Man tai kazkaip neitiketina, kad saugiau yra atbulomis..

Mes daug keliaujam, bet vaikas dar niekada neveme...
Kas dėl tikėjimo, tai jeigu jau netikit akivaizdziais faktais, tai neturiu ką daugiau pasakyti....
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2010 03 06, 02:07)
Kas dėl tikėjimo, tai jeigu jau netikit akivaizdziais faktais, tai neturiu ką daugiau pasakyti....

jei butu nesaugu vezioti vaikus veidu i prieki tai negamintu tokiu keduciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyciukas@: 06 kovo 2010 - 10:06
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 06, 11:49)
jei butu nesaugu vezioti vaikus veidu i prieki tai negamintu tokiu keduciu

Kinieciai daug ką gamina ir pigiai, bet kažkodėl visi ieško vokiskos ir t.t. kokybės.
Taip ir cia: jeigu visos kedutes vienodos, tai ko čia tada tiek klausimu kyla? Ko žmones saugumo testus žiuri???
O jeigu jums žiūrint saugumo testu video visos kedutes atrodo vienodai saugios, tai...
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2010 03 06, 12:54)
Kinieciai daug ką gamina ir pigiai, bet kažkodėl visi ieško vokiskos ir t.t. kokybės.
Taip ir cia: jeigu visos kedutes vienodos, tai ko čia tada tiek klausimu kyla? Ko žmones saugumo testus žiuri???
O jeigu jums žiūrint saugumo testu video visos kedutes atrodo vienodai saugios, tai...

vienodai tikrai neatrodo,susidariau tokia nuomone,kad toms kedutems kurios tvirtinamos veidu i kelia vieno dirzo tvirtinimui neuztenka doh.gif neveltui vyras dviem dirzais kedute priseges,o gal net visais trimis g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 06, 13:52)
vienodai tikrai neatrodo,susidariau tokia nuomone,kad toms kedutems kurios tvirtinamos veidu i kelia vieno dirzo tvirtinimui neuztenka doh.gif neveltui vyras dviem dirzais kedute priseges,o gal net visais trimis g.gif

Ne dirzuose esmė. Vieno dirzo pilnai pakanka, nebent kėdutė Jūsų automobiliui nelabai tinka ir ji į sonus tabaluojasi. Išlaiko gi vienas dirzas suaugusio žmogaus svorį.
Problema yra kad mažame vaikui sėdint veidu į priekį avarijos metu yra didziule rizika kad gali luzti stuburas ar kaklas. O būtent sedejimas nugara į priekį nuo to ir saugo.
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2010 03 06, 14:23)
Ne dirzuose esmė. Vieno dirzo pilnai pakanka, nebent kėdutė Jūsų automobiliui nelabai tinka ir ji į sonus tabaluojasi. Išlaiko gi vienas dirzas suaugusio žmogaus svorį.
Problema yra kad mažame vaikui sėdint veidu į priekį avarijos metu yra didziule rizika kad gali luzti stuburas ar kaklas. O būtent sedejimas nugara į priekį nuo to ir saugo.

gal ir vieno uztenka,bet kai pasiziuri kaip tos kedutes pasoka nuo sedynes tai manau su dviem dirzais yra geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyciukas@: 06 kovo 2010 - 12:36
QUOTE(Spokas1 @ 2010 03 05, 22:07)

Mes irgi daug keliaujam ir mano vaikas neveme, bet esme ne tame..

O kas del keduciu, tai jos visos atitinka sauguma uztikrinancius reikalavimus, nes jei neatitiktu niekas neleistu ju gaminti, o tuo labiau prekiauti..Tik kiekvienas zmogus manau renkasi pagal jam svarbesnius kriterijus smile.gif Vienam reikia keliu poziciju, kitam spalva , firma ir tt smile.gif
Taip, kad Spokas1 ner cia ko pykti ir irodyneti, kad saugios kedutes tik tos, kurios yra tvirtinamos ne veidu i prieki smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 07, 02:17)
Mes irgi daug keliaujam ir mano vaikas neveme, bet esme ne tame..

O kas del keduciu, tai jos visos atitinka sauguma uztikrinancius reikalavimus, nes jei neatitiktu niekas neleistu ju gaminti, o tuo labiau prekiauti..Tik kiekvienas zmogus manau renkasi pagal jam svarbesnius kriterijus smile.gif Vienam reikia keliu poziciju, kitam spalva , firma ir tt smile.gif
Taip, kad Spokas1 ner cia ko pykti ir irodyneti, kad saugios kedutes tik tos, kurios yra tvirtinamos ne veidu i prieki smile.gif  4u.gif

Lyginti spalvos pasirinkimą su saugumo pasirinkimu kažkaip nerimta...
Be abejo jos visos atitinka standartus, taciau vienos yra daug saugesnes už kitas. Nesuprantu, negi taip sudetinga pasižiūrėti testu video? Kam tos tuščios kalbos?
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2010 03 06, 22:35)
Lyginti spalvos pasirinkimą su saugumo pasirinkimu kažkaip nerimta...
Be abejo jos visos atitinka standartus, taciau vienos yra daug saugesnes už kitas. Nesuprantu, negi taip sudetinga pasižiūrėti testu video? Kam tos tuščios kalbos?

As tuos video jau senu seniausiai esu paziurejus, jei jau tau taip Spokas1 idomu 4u.gif Bet tos video man atrodo yra vienos firmos uzsakymai, nes ten toks vaizdas, kad tie vaikai, kur gale sedi ju dirzai vos vos pritvirtinti..Pvz mes turim Ferrari kedute ir dirzai tikrai taip lengvai nepasitempia, nes ten yra kazkoks sudukas, kuris uzfiksuoja..ir tikrai nemanau, kad avarijos metu tas fiksatorius staiga imtu ir sugestu ir dirzai atsilaisvintu..be to ten nera ten daug tu dirzu..
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 07, 12:12)
As tuos video jau senu seniausiai esu paziurejus, jei jau tau taip Spokas1 idomu  4u.gif Bet tos video man atrodo yra vienos firmos uzsakymai, nes ten toks vaizdas, kad tie vaikai, kur gale sedi ju dirzai vos vos pritvirtinti..Pvz mes turim Ferrari kedute ir dirzai tikrai taip lengvai nepasitempia, nes ten yra kazkoks sudukas, kuris uzfiksuoja..ir tikrai nemanau, kad avarijos metu tas fiksatorius staiga imtu ir sugestu ir dirzai atsilaisvintu..be to ten nera ten daug tu dirzu..

Aha, nufilmuotu saugumo testu video yra vienos firmos uzsakymai smile.gif ir taip visose pasaulio vaistybese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 03 07, 12:12)
As tuos video jau senu seniausiai esu paziurejus, jei jau tau taip Spokas1 idomu  4u.gif Bet tos video man atrodo yra vienos firmos uzsakymai, nes ten toks vaizdas, kad tie vaikai, kur gale sedi ju dirzai vos vos pritvirtinti..Pvz mes turim Ferrari kedute ir dirzai tikrai taip lengvai nepasitempia, nes ten yra kazkoks sudukas, kuris uzfiksuoja..ir tikrai nemanau, kad avarijos metu tas fiksatorius staiga imtu ir sugestu ir dirzai atsilaisvintu..be to ten nera ten daug tu dirzu..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti