Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

QUOTE(Keja @ 2009 06 29, 12:54)
As abu kartus kedutes pirkau su padu. Superinis dalykas kai nereikia vargti su  dirzais, pada pritvirtini ir ramu, viena ranka nuimi ir uzdedi. Labai patogu. Su pirmaja turejau Peg perego dabar turiu Graco, labiau patiko Peg perego, nes Graco padas tvirtinasi ant priekines sedynes, kazkaip man nejauku mazaja vezti, bet ka jau darysi sueis tongue.gif

Tai, kad turime Graco Logico M ir tvirtiname ant galines sedynes. Labai puiki autokedute-svarbiausia, atitinka visus saugos reikalavimus, dukryte jauciasi labai patogiai-yra net 5 atlosimo padetys thumbup.gif

Norejau paklausti - ar autokedutes paliekate masinoje(ar ju niekas nevagia), ar kiekviena karta nesates namo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edita888: 01 liepos 2009 - 10:39
QUOTE(Liusii @ 2009 06 30, 23:18)
as pirkau rudeni tai kainavo man brangiai su nuolaida apie 500 lt  smile.gif dabar kai krize tai kainos numestos  mirksiukas.gif

Nu jo siek tiek nedekingu laiku smile.gif dabar kai paziuri tai kiek daugiau nei 300 kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita888 @ 2009 07 01, 12:39)

Norejau paklausti - ar autokedutes paliekate masinoje(ar ju niekas nevagia), ar kiekviena karta nesates namo?

visada palieku nes toki griozda tampytis nesamone doh.gif o dar kol prisegi ja ten doh.gif zodziu tikiuosi kad niekas nevogs rolleyes.gif
Atsakyti
o kaip tvirtinasi kėdutė nuo 0 iki 13 kg, jei ji be pado? Žiūriu daug dėvėtų be pado parduoda.... Ar čia normalu?
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 06 17, 21:26)
turim chicco proxima kedute tai labai patenkinti  thumbup.gif vaikuciui gerai sedeti, sonai ties galvyte uzdari, pasiguldo nemazai  smile.gif

O sakyk, kur jūs ją tvirtinat? Ant galinės sėdynės ar ant priekinės? Mes šiandien pabandėm ant galinės pritvirtinti veiduku į galą, tai kažkokia nesąmonė gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 07 18, 17:16)
O sakyk, kur jūs ją tvirtinat? Ant galinės sėdynės ar ant priekinės? Mes šiandien pabandėm ant galinės pritvirtinti veiduku į galą, tai kažkokia nesąmonė gavosi g.gif

cia gali pasiziureti ir pasiskaityti apie Proxima tvirtinima.. Juodas burbuliukas parodo, kur automobilyje galima tvirtinti kedute
http://www.babymarke...kles/,prid.3456

Atsakyti
QUOTE(Audrey29 @ 2009 07 20, 21:23)
cia gali pasiziureti ir pasiskaityti apie Proxima tvirtinima.. Juodas burbuliukas parodo, kur automobilyje galima tvirtinti kedute
http://www.babymarke...kles/,prid.3456

Jo, tai mes ir tvirtinom kur juodas burbuliukas, bet paveikslėlyje tai gražiai pavaizduota, o iš tikro tai neprisitvirtina taip ta kėdutė verysad.gif Nes automobilio sėdynė nėra tokia lygi kaip stalas, o yra nuožulni. Ir todėl kėdutė tvirtinasi pasvirusi...
Jeigu pritvirtinu kaip čia pavaizduota 0-13
user posted image
tai nugarėlė kėdutės gaunasi visiškai vertikali ir vaikutis joje ne pusiau gulom, o sėdi verysad.gif
Kažin, ar suprantamai čia parašiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 07 21, 17:49)

Kažin, ar suprantamai čia parašiau g.gif

Suprantamai , suprantamai mirksiukas.gif Bandykit priekyje tvirtint, o sėdynės atlošą šiek tiek atlošti. Kad neužstotų priekinio veidrodėlio-pačią sėdynę atgal patraukit.

Aš taip dariau. o dabar mes jau perkėlėm į galą, veiduku į kelią.

Pastebėjau, kad gale sėdynės labiau įdubę, tai man "sėdima" padėtis pernelyg gulima gaunas.
Atsakyti
aha, man irgi patiko ta proxima, kaip suprantu jos uztenka ilgam ir vietoj dvieju keduciu - nesiokles ir nuo 9 kg.. reiks dar babymarkete apie jas pasiklausineti, kokie atsiliepimai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 07 21, 20:07)
Suprantamai , suprantamai mirksiukas.gif Bandykit priekyje tvirtint, o sėdynės atlošą šiek tiek atlošti. Kad neužstotų priekinio veidrodėlio-pačią sėdynę atgal patraukit.

Aš taip dariau. o dabar mes jau perkėlėm į galą, veiduku į kelią.

Pastebėjau, kad gale sėdynės labiau įdubę, tai man "sėdima" padėtis pernelyg gulima gaunas.

Reikės taip ir daryti, nes kitaip tai nesąmonė. Vat kad tos sėdynės tokios įdubę... tai ir sėdima per daug gulima, ir gulima per daug sėdima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 07 21, 23:25)
Reikės taip ir daryti, nes kitaip tai nesąmonė. Vat kad tos sėdynės tokios įdubę... tai ir sėdima per daug gulima, ir gulima per daug sėdima doh.gif

Man net buvo mintis ką nors pakišt , kad būtų tiesiau, bet pažiūrėjau ir garsiai vyrui nesakiau, jaučiu tada pati kėdutė nestabiliai būtų g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, gal kuri turite PEG PEREGO Primo Viaggio SIP autokėdutę nuo 0-13? Mes nusipirkome, bet pasižiūrėjom, kad praktiškai naujagimio joje vežtis negalime, nes tiesiog visas suriestas Ar ji tikrai neatsilošia niekaip?
Atsakyti