Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

QUOTE(svikte @ 2009 04 02, 17:15)
Musu pirma buvo GRACO LOGICO S (0-13kg), man patiko si kedute, vienas minusas, gana sunki, o jei dar vaikas nemazai sveria, tai isvis sunku nesti  4u.gif

tai kad jis sunki, nes atitinka visus Es standartu reikalavimus:-kedute negali buti per lengva: g.gif

sekanti po logico s ;---
junior mini

bet ja galima naudoti ir nuo 0....
nes ji skirta vaikams nuo 0 iki 18 kg. thumbup.gif
Atsakyti
O ka mamytes manot apie Romer nesiokles-kedutes? smile.gif uzmaciau Mazylio pasaulio parduotuvese sios firmos kedutems taikoma gan nemaza akcija - nuolaida net 170 litu. Tik va beda, kad nelabai as apie sitas kedutes esu girdejusi ir cia forume, nelabai atsiliepimu radau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2009 06 03, 11:42)
tai kad jis sunki, nes atitinka visus Es standartu reikalavimus:-kedute negali buti per lengva: g.gif

sekanti po logico s ;---
junior mini

bet ja galima naudoti ir nuo 0....
nes ji skirta vaikams nuo 0 iki 18 kg. thumbup.gif

Ilgai rinkomes kokia kedute pirkti savo puses metu dukrytei- labai norejosi kuo saugesne isrinkti, bet per daug nepermokant. Daug geru atsiliepimu apie Graco skaiciau- todel ir nusipirkom Graco logico M:
http://www.new.karol...=...&path=76_78
kedute tikrai sunki, sveria apie 9,5 kg- bet uztai dviguba apsauga nuo smugio- ir tai mums tevams svarbiausia. Aisku tik radau zymiai pigiau, nei parduotuvej tokia pat, visiskai nauja kedute Skelbimai.lt
Atsakyti
O ka galvojate apie kedute Jane racing team, nuo 0-18kg? Kazkaip niekur nerandu atsiliepimu..

http://www.vaikutis....tomobilines.php

ar geriau Renolux next confort?
Papildyta:
Kaip su gulima padetimi? Ar ten atlosiukas reguliuojasi ar tiesiog uzpakalis pasikelia ir gaunasi tipo guli?
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2009 06 14, 14:52)
O ka mamytes manot apie Romer nesiokles-kedutes?  smile.gif uzmaciau Mazylio pasaulio parduotuvese sios firmos kedutems taikoma gan nemaza akcija - nuolaida net 170 litu. Tik va beda, kad nelabai as apie sitas kedutes esu girdejusi ir cia forume, nelabai atsiliepimu radau  smile.gif

zinau kad romer firma labai gera, turi aukstus saugumo ivertinimus visokiausiu testu.. Deja daugiau esu girdejus apie 9-18 kg kedutes King, o apie nesiokles maziau.. Na o kokios ten nuolaidos? Labai idomu apziureti sias kedutes, si firma kelia man pasitikejima.. smile.gif
Atsakyti
nagi ilisk i kotrynos puslapi, as ten ikisau nosi ir surasyta http://www.kotryna.l...x.php?cid=11380
Atsakyti
turim chicco proxima kedute tai labai patenkinti thumbup.gif vaikuciui gerai sedeti, sonai ties galvyte uzdari, pasiguldo nemazai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, man reikia pasikeisti Maxi-Cosi kėdutės užvalkaliuką, nes jis kažkoks apsivėlęs. Kėdutė pirkta ne LT, tai net neįsivaizduoju, kur reiktų ieškoti tų užvalkaliukų... Gal kas turite kokių idėjų? g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
As abu kartus kedutes pirkau su padu. Superinis dalykas kai nereikia vargti su dirzais, pada pritvirtini ir ramu, viena ranka nuimi ir uzdedi. Labai patogu. Su pirmaja turejau Peg perego dabar turiu Graco, labiau patiko Peg perego, nes Graco padas tvirtinasi ant priekines sedynes, kazkaip man nejauku mazaja vezti, bet ka jau darysi sueis tongue.gif
Atsakyti
O iki kokio amžiaus naudojamos kėdutės 0 - 13 kg?
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 06 17, 21:26)
turim chicco proxima kedute tai labai patenkinti  thumbup.gif vaikuciui gerai sedeti, sonai ties galvyte uzdari, pasiguldo nemazai  smile.gif

O kiek jus mokejote uz sava, mano sesuo nori pirkti autokedute ir kaip tik ziurejome chicco proxima kedute Kotrynoj, nes jinai kaip pastebejom buvo labiausiai nukainuota aisku nelyginana Romer kur nubraukta nuo kainos net 200 lt blink.gif bet kazkaip nori jinai labiau chicco ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2009 06 30, 23:52)
O kiek jus mokejote uz sava, mano sesuo nori pirkti autokedute ir kaip tik ziurejome chicco proxima kedute Kotrynoj, nes jinai kaip pastebejom buvo labiausiai nukainuota aisku nelyginana Romer kur nubraukta nuo kainos net 200 lt  blink.gif bet kazkaip nori jinai labiau chicco ir viskas  smile.gif

as pirkau rudeni tai kainavo man brangiai su nuolaida apie 500 lt smile.gif dabar kai krize tai kainos numestos mirksiukas.gif
Atsakyti