Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

Kai mes rinkomės kėdutę, tai vat kas atbaidė nuo Bebe Comfort kėdučių - tas ratukas, kuriuo reguliuojamas kėdutės atlošas. Nu man pasirodė labai nepatogu jį sukinėti, kad vaiką paguldyt. Aišku, patogu, kad galima praplatinti kėdutę.
Mes nusipirkom Maxi cosi TOBI kėdutę ir tikrai nekeistumėm jos į jokią kitą.
Atsakyti
o man kaip tik ir patiko tos kedutes tuo, kad priekyje turi ratuka, kuriuo galima reguliuoti vaiko padeti... nes dazniausiai automobylije viena vezu vaika, taigi labai patogu atsisukti atgal ir tuo ratuku pareguliuoti sedynes padeti... maciau kaip reguliuojasi paprastos kedutes, tikrai viena pati uz vairo nesugebeciau nieko sureguliuoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel99: 23 rugsėjo 2007 - 02:58
QUOTE(needita @ 2007 09 22, 21:19)
Kai mes rinkomės kėdutę, tai vat kas atbaidė nuo Bebe Comfort kėdučių - tas ratukas, kuriuo reguliuojamas kėdutės atlošas. Nu man pasirodė labai nepatogu jį sukinėti, kad vaiką paguldyt. Aišku, patogu, kad galima praplatinti kėdutę.
Mes nusipirkom Maxi cosi TOBI kėdutę ir tikrai nekeistumėm jos  į jokią kitą.

As labai svarsciau tarp BBC Iseos Safe Side ir Maxi Cosi Tobi, bet vis delto apsisprendem pirkt Maxi Cosi smile.gif
Atsakyti
Mes pirkome kedute nuo 0-18 kg. deltim Leonardo(parduotuveje www.0-3.lt), tik, kad musu vaikis jau metu, bet man pasirode, kad ji turetu buti patogi ir mazesniam, nes yra pusiau gulima padetis, paminkstinimas ir dirzai reguliuojasi. Mes kai pirkome tai mus konsultavo, tai jus gal pasiteiraukite pas juos, jie issamiau papasakos.
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 09 13, 20:28)
Aciu uz nuomones.

Kazka parduotuveje aiskino apie saugumo koficienta g.gif
Ar pirkdami atsizvelget i ta koficienta? As tai tik siandien suzinojau apie toki - buvau skaiciusi tik apie standarta ECE..  g.gif
Ar visos O+ tipo kedutes yra vienodu ismatavimu - ar ju buna didesniu ir mazesniu (kaip pasiziurejau chico tai man jos mazesnes uz nekurias pasirode - bet gal cia tik vizualiai..)..Jos skirtos vaikuciams iki 13kg- tai realiai iki kiek naudojot (iki metu ar daugiau)?

Kokias autokedutes 0+ pirkote savo mazyliams?
Pasidalinkite pastebejimais ax.gif

Del naudojimo, tai mes iki metu naudojome(nes vis laiko neturejome iki parduotuves nuvaziuoti blush2.gif )nors butume ir anksciau pirke. Nes faktiskai jis jau kokiu 10men. kojomis labai remdavosi i sedyne, bet pratempeme, o dabar laba sauniau sedi didesneje.
O mes turejome perpirkta paprasta kedute.
Atsakyti
QUOTE(didia @ 2007 10 04, 12:01)
Mes pirkome kedute nuo 0-18 kg. deltim Leonardo(parduotuveje www.0-3.lt), tik, kad musu vaikis jau metu, bet man pasirode, kad ji turetu buti patogi ir mazesniam, nes yra pusiau gulima padetis, paminkstinimas ir dirzai reguliuojasi. Mes kai pirkome tai mus konsultavo, tai jus gal pasiteiraukite pas juos, jie issamiau papasakos.

Apziurejom ir Delti leonardo kedute. Ten irgi ta pati beda, kaip ir kituose modeliuose. 4men. vaikiukui to paminkstinimo dar reiketu ir paguldzius vaika i kedute is paziuros atrodo visai patogiai. Tik kai reikia prisegti dirzelius, tada visa beda ir islenda. Dirzeliai atsiduria antroj pozicijoj nuo virsaus ir tas paminkstinimas juos uzdengia. Kaip bebande konsultantas juos uzsegt, nieko gero neisejo, nes paminkstinimas susislumsdavo ir tapdavo nepatogu... Jau sedinciam vaikiukui ta kedute tikrai turetu but patogi, ir kaina "nesikandzioja".. smile.gif
Baigiu prieit isvados, kad 0-18kg kategorijos kedems dar yra kur tobulet.. tikriausiai teks palaukt kol mazoji sulauks bent 6-7men. ir tada ieskot kedes 9-18kg.
Atsakyti
Mes pirkome autokėdutę "Vaikučio" parduotuvėje. Ten mačiau daug ir įvairių modelių, ir dydžiai jų skirtingi. Yra iš ko pasirinkti bigsmile.gif .
Atsakyti
Labas, mes iki 11 menesiu naudojome PegPerego kedute 0-18 kg,is komplekto. Su stovu tvirtinamu dirzais, o pati kedute issiima labai lengvai , vienu paspaudimu, nereikia nieko narplioti, ir vaiko nepazadini.Super.Reguliuojasi dirzeliai i auksti 3 pozicijos, i tas paminkstinimas tai mums kaip ir nereikalingas buvo.Siaip parduotuveje maciau ju ir iskomplektuotu. Jei domintu, tai gal parduotume. smile.gif
Atsakyti
O mes irgi galvojam ka daryti.Ar verta pirkti sia kedute g.gif ?Net buvom nuvaziave i parduotuve "VAIKU MIESTAS" Klaipedoje jos apziureti,tai kai pardavejos paprasiau konsultacijos apie sia preke,tai buvau pakraupusi blink.gif .Paprasius parodyti kaip ta kedute prasiplatina,pardaveja paemusi ja uz sonu su jega bande praplesti.Ji kazkiek prasiplete,bet paleidus vel sugrizdavo i pradine padeti.Ziurejau akis isputus ir negalejau patiketi,kad tokios nemoksos ten dirba.Bandziau jai aiskinti,kad tokiems daiktams jega negali but naudojama,o ji dar akis issproginusi gincijas. doh.gif O kas jei kuri mamyte,ta jega istampyta kedute,nupirks savo mazyliui unsure.gif ?Tikrai manau,jog tai ne pirmas kartas,kai si kedute buvo taip demonstruojama.Kazi ar tokie dalykai labai pakenkia prekei g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sms-as @ 2007 11 02, 00:35)
O mes irgi galvojam ka daryti.Ar verta pirkti sia kedute g.gif ?Net buvom nuvaziave i parduotuve "VAIKU MIESTAS" Klaipedoje jos apziureti,tai kai pardavejos paprasiau konsultacijos apie sia preke,tai buvau pakraupusi blink.gif .Paprasius parodyti kaip ta kedute prasiplatina,pardaveja paemusi ja uz sonu su jega bande praplesti.Ji kazkiek prasiplete,bet paleidus vel sugrizdavo i pradine padeti.Ziurejau akis isputus ir negalejau patiketi,kad tokios nemoksos ten dirba.Bandziau jai aiskinti,kad tokiems daiktams jega negali but naudojama,o ji dar akis issproginusi gincijas. doh.gif O kas jei kuri mamyte,ta jega istampyta kedute,nupirks savo mazyliui unsure.gif ?Tikrai manau,jog tai ne pirmas kartas,kai si kedute buvo taip demonstruojama.Kazi ar tokie dalykai labai pakenkia prekei g.gif ?

siaubas blink.gif tikrai apmaudu,kad dirba tokie darbininkai, o kuo toliau tuo dazniau pasitaiko visisku neismaneliu pardaveju doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sms-as @ 2007 11 02, 01:35)

NA kad jos ten pastoviai ''grybauja'' doh.gif klausiau apie kedutes geresnes tai pradejo siulyti pigias, kuriu nei uz dyka neimciau schmoll.gif dabar bbc iseos tt .viena mamyte padejo atsisiusti ir kainyte mazesne nei pas mus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svencele @ 2007 11 05, 00:47)
NA kad jos ten pastoviai ''grybauja'' doh.gif klausiau apie kedutes geresnes tai pradejo siulyti pigias, kuriu nei uz dyka neimciau schmoll.gif dabar bbc iseos tt .viena mamyte padejo atsisiusti ir kainyte mazesne nei pas mus lotuliukas.gif

papasakok is kur?! blink.gif
Atsakyti