Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

N ata renolux gal visai nieko, bet pirma karta apie ja is sio forumo suzinojau, visgi man noretusi atsizvelgti i testus... keik cia prisiieskojau visokiu testu, tai bene saugiausios ir geriausius tetus turi gamintojas Romer.. Maciai, jie ir nesykles turi, bet turbut ant vezimelio remo nesitvirtina.. Be to kaina visai normali 369 Lt maciau internete
Atsakyti
Pirkome Bebe Confort Iseo TT esame labai ja patenkinti puiki kedute thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri man gali paaiskinti kuom skiriasi Maxi-cosi keduciu tvirtinimo pagrindai kur montuojasi masinoj? blush2.gif Vienas yra Easybase kitas Isyfix? Buciau dekinga ax.gif
Atsakyti
Kaip aš bijau vėl apsipirkt blink.gif
Kaip irkom X-Lander vežimą, tai džiaugiausi 3 in 1 komplektu.Tada dar nežinojau, kad labai trumpai džiaugsiuos doh.gif Ten ta autokėdutė viso labo iki 9 kg .Kadangi mano mergaitė gimė 4620 kg , tai likau ant ledo blink.gif Su kombinezonu niekaip nebetelpa.
Kokios kėdutės 0-18 kg būtų iš platesnių ?Arba platintųsi reikalui esant?
Atsakyti
Nu pati su savim plepuos biggrin.gif , bet nieko , aš kantri, sulauksiu vistiek kieno nors dėmesio ax.gif
Paaiškinkit prašau kuo geresnės/prastesnės kėdutės su padu/be pado?
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 12, 12:06)
Nu pati su savim plepuos  biggrin.gif , bet nieko , aš kantri, sulauksiu vistiek kieno nors dėmesio ax.gif
Paaiškinkit prašau kuo geresnės/prastesnės kėdutės su padu/be pado?

Man rodos tos kurios visiskaii be pado, jos neturi gulimos padeties, tik stacios, didesniems vaikams. O su padu jei yra tai ji turetu vartytis g.gif Su izofix padu buna, bet jos ne visiems automobiliams pritaikytos kiek zinau, tik naujesniems. Cia apie Isofix (kazkas anksciau dar klause apie juos): Isofix sistema – didelis atradimas vaikiškų automobilinių kėdučių technologijos ir saugumo srityje.

Vaikiškos automobilinės kėdutės su Isofix sistema yra saugiausios ir praktiškiausios.

Tai vienintelės vaikiškos automobilinės kėdutės, kurias galima pritvirtinti automobilyje nenaudojant automobilio saugos diržų. Specialias Isofix jungtis reikia pritvirtinti prie atitinkamų užsegimų, esančių tarp atlošo ir automobilio sėdynės.

Pritvirtinus jungtis, pakanka prisegti viršutinį diržą, vadinamą „viršutine virve“, prie Isofix sistemos trečiojo užsegimo, esančio užpakalinės sėdynės gale arba bagažinėje, priklausomai nuo automobilio modelio.

Pritvirtinus vaikišką Isofix automobilinę kėdutę ant automobilio sėdynės, ji tampa tarsi sudėtinė automobilio dalis, todėl atitinka aukščiausius saugumo standartus.

Dėmesio! pasitikrinkit, ar Jūsų automobilis turi Isofix kablius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 13 kovo 2009 - 10:23
QUOTE(minimaus @ 2009 03 08, 10:14)
Sveikos, gal kuri man gali paaiskinti kuom skiriasi Maxi-cosi keduciu tvirtinimo pagrindai kur montuojasi masinoj?  blush2.gif Vienas yra Easybase kitas Isyfix? Buciau dekinga ax.gif

Isofix tvirtinimo sistema tinka naujesniems automobiliams. Nezinau tiksliai nuo kelintu metu (drauge turi 2004 m. automobiliuka, tai pas ja jau irgi yra ta sistema) ji yra diegiama. Yra automobilyje tarp galines sedynes atloso ir sedimosios dalies toks istisas strypas (nzn, kaip ji tiksliai pavadint:)), speciailiai pritaikytas tvirtint kede vaikiska. Ikisus ranka tarp sedyniu patikrink, ar yra. Nereik nieko su dirzais vargt - paks vienu judesiu ir prisitvirtina smile.gif nusiima taip pat lengvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p.egle: 13 kovo 2009 - 10:46
mes naudojom nuo 0iki 9kg, nes buvo komplekte su vežimu, tai super dalykas. O kai išaugom, pradėjom naudoti nuo 9iki 18kg
Atsakyti
Mūsų pirma kėdutė buvo Graco (0-13kg) su tvirtinamu padu. Labai patogu nuo pado nuimti kedute, nereikia pastoviai jos tvirtinti ir ideti lengva smile.gif
Kai dabar ieskojom naujos kėdutės, pardavėja paaiškino, kad geriau pirkti nuo 9-18kg, o ne 0-18kg, nes pastaroji labiau pritaikyta naujagimiams, o ne didesniems vaikams.

Sūnus dar nesveria 9kg, bet nauja kėdutė puikiai tinka. Šįkart pasirinkom Maxi-Cosi Tobi (9-18kg) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2009 03 27, 10:06)
Kai dabar ieskojom naujos kėdutės, pardavėja paaiškino, kad geriau pirkti nuo 9-18kg, o ne 0-18kg, nes pastaroji labiau pritaikyta naujagimiams, o ne didesniems vaikams.

va cia tai tiesa drinks_cheers.gif tikrai nuo 0-18 labiau naujagimiams pritaikytos, didesniam kazi kaip joje bus patogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 27, 15:57)
va cia tai tiesa  drinks_cheers.gif  tikrai nuo 0-18 labiau naujagimiams pritaikytos, didesniam kazi kaip joje bus patogu  g.gif

Įsodinom savo mažių i tokia kėdutę, tai mažoka buvo ir galvai beveik nėra atramos.
Atsakyti
Parduodu "Nakko" autokėdutę. Tinka nuo gimimo iki 13 kg. Mažai naudota, labai geros būklės. Kaip nauja. Kaina 130 lt.
Kaina derinama.

Daugiau info ir foto atsiusciau i elektronini pasta.
Mano tel. 862022329
Atsakyti