Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

QUOTE(Ciaudute @ 2009 02 25, 12:35)
nusipirkom mes tą "renolux nextcomfort" kėdutę  4u.gif
tai labai maloniai nustebino, kad per vieną dieną pristatė kėdutę  4u.gif
taip pat leliukui mažą dovanėlę dar pridėjo - pliušinį zebriuką  mirksiukas.gif
ir kol kas aš ta kėdute patenkinta esu, vaikas joje jaučiasi patogiai, gana lengvai prisitvirtina automobilyje smile.gif

o kur pirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labukas: 25 vasario 2009 - 13:31
vaikams.eu užsisakėm ir atvežė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2008 11 12, 17:25)
tai tos kedutes nuo 0 iki 13 labai neilgai tarnauja...tik iki kokiu 6 menesiuku

ax.gif na tai dar ir nuo vaiko priklauso... mano zuikis mazas gime tai kedute nuo nuo 0 iki 13kg dar dabar naudojam(jam 15 menesiu), tik dairomes i didesnes vien del sedimos padeties i prieki... o vat pussesere mazoji 4 menesiu jau ugiu ir svoriu baigia pasivyti suneli, pampersus jau tokius pacius naudoja... tuoj ir autokedes didesnes reikes...
Atsakyti
Del kilogramu ar nuo 0-18 ar nuo 9-18... cia viskas gi priklauso nuo gamintojo. Dabar ir mes ieskome kedutes, siandien jau MB parveza thumbup.gif Tai ka galiu pasakyti, mes nupirkom sita 0-18 http://www.vaikams.e...is/3/modelis/13 kol neisbandem nieko negaliu pasakyti. Kadanhgi jau sveriam 9 kg, tai dar svarstem kad neapsimoka nuo 0 iki 18, tai buvom nusprende pirkti nuo 9 kg iki 25 kokiu ar 36, tai nuzejom sita internete http://www.0-3.lt/go...56;;cat,;id,171 nu kosmaras! mano vaikas i sita kedute jau dabar su siltu kombinzonu netilptu!!! realiai gyvai pamacius tai absurdas kazkoks... laaabai maza ta kedute.. o raso nuo 9 iki 36 kg.. vien palikus ta po uzpakaliu sedeti, manoo vaiko uzpakalis i ja netilptu!
Taigi, viskas priklauso nuo gamintojo, ir reikia realiai ziureti kaip atrodo, internetu jau nebepasitikesiu kaip anksciau, nes kai gyvai pamaciau... tai siaubas...
Papildyta:
QUOTE(joljo @ 2008 11 12, 18:25)
tai tos kedutes nuo 0 iki 13 labai neilgai tarnauja...tik iki kokiu 6 menesiuku
zymiai praktiskiau yra pirkti nuo 0 iki 18
........

Na cia is kurios puses ziuresi.. jei pinigu atzvilgiu gal ir taip, neapsimoka nuo 0 iki 13, bet va del patogumo, tai tikrai apsimoka. Mes iki 7 menesio dar planuojam tilpti i 0-13 kedute, ir labai gaila kad teks persikraustyti i kita. O gaila delto, kad musu ta kedute pirmoji dejosi ant vezimo remo! butent tokio vezimo ieskojom, kad ant jo galetume uzdeti kedute, daznai naudojam ja, ta prasme visada kai einam i parduotuves, prekybos centrus... tikrai labai geras dalykas man asmeniskai.. O va kai persikelsime i didesne kedute, tuo pat metu zadame persikelti ir i sedima vezimo dali, nebe lopsi buti (nes irgi vos betelpa). Gaila kad nebebus taip patogu nuvaziavus i parduotuve su visa kedute issikelti vaika ir uzsideti ant vezimo remo. Teks vaika zadinti (nes uzmiega kedutej) ir deti i vezima verysad.gif
Atsakyti
O mes nusipirkom renolux 360 (2008 m). Siandien MB parveza is vilniaus, tikiuos liksim patenkinti, ispardavimas dabar ju, tik 300 kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat nusiziurejau Renolux kedute. Musu kategorija nuo 9 kg. Tai norejau paklausti, ar tie "paminkstinimai" kurie skirti nuo gimimo išsima (turbut kvailokas klausimas) ?
Mano vyras pamate, tai sako oi kokia didelė g.gif
Gal mamytes zinote kur Šiauliuose galima jas pasimatuoti?
Atsakyti
Bent jau mūsų kėdutėje "renolux nextcomfort" paminkštinimas tikrai lengvai išsiima thumbup.gif
o pati kėdutė tikrai didelė, mes įsidėję ją i fiat'ą tai pakankamai griozdiškai atrodo, bet kiek aš girdėjau ir mačiau gėdučių, tai dauguma tokios didelės atrodo doh.gif
Atsakyti
Gal Šiauliuose atsirastu mamyte kuri sutiktų mums parodyti RENOLUX COMFORT arba RENOLUX 360 kėdutę gyvai biggrin.gif
Šias kedutes nužiūrėjau, bet labai noriu pamatyti gyvai ir pabandyti mažyle savo įsodinti ax.gif
Labai labai laukiu atsakymų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 02, 19:52)
O mes nusipirkom renolux 360 (2008 m). Siandien MB parveza is vilniaus, tikiuos liksim patenkinti, ispardavimas dabar ju, tik 300 kainuoja  biggrin.gif

Sveika ax.gif , nu mat kaip mudvi vis susitinkam mirksiukas.gif Tai kur čia taip pigiai?

QUOTE(Sandriulis 25 @ 2009 03 04, 20:54)
Gal Šiauliuose atsirastu mamyte kuri sutiktų mums parodyti RENOLUX COMFORT arba RENOLUX 360 kėdutę gyvai  biggrin.gif
Šias kedutes nužiūrėjau, bet labai noriu pamatyti gyvai ir pabandyti mažyle savo įsodinti  ax.gif
Labai labai laukiu atsakymų  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ačiū

Nu tiesiog mano mintis doh.gif Jau norėjau prašytis pas Ragana999 pasimatuot kėdutę biggrin.gif
Mūsų tai tokia situacija- mergaitė mano nestandartinė, gimė didutė, o dabar trijų mėnesių jau 7,9 kg doh.gif Kėdutė mūsiškė iki-9 kg blink.gif tai dairausi naujos...Taigi ir mes iš Šiaulių
Atsakyti
Na tai dabar mums reikia laukti mamytes kuri sutiktu ta kedute pademonstruoti ir lestu savo mazyles pasodinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriulis 25 @ 2009 03 05, 10:38)
Na tai dabar mums reikia laukti mamytes kuri sutiktu ta kedute pademonstruoti ir lestu savo mazyles pasodinti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Manau reik susirast kur Šiauliuose jomis prekiauja ir nuvažiavus su vaiku prašyti, kad leistų pasodint.manau, kad privalo leisti, kaip kitaip žinosi , kad ne š perkam mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi prasom, galit pas mane atvaziuot ir apziuresit Siauliuose kedute renolux 360, 2008 metu, sake 2009 metu dar labiau atsikise sonai prie galvos ir naujagimiui tas iklotukas kazkoks kitoks.. pati nemaciau, bet ir kaina didesne ax.gif O spalvos tik raudona likus, bet grazi, grazesne nei internete atrodo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 05, 10:14)
Manau reik susirast kur Šiauliuose jomis prekiauja ir nuvažiavus su vaiku prašyti, kad leistų pasodint.manau, kad privalo leisti, kaip kitaip žinosi , kad ne š perkam mirksiukas.gif

Neradau kad siauliuose kas prekiautu... ir vilniuje kaip supratau tik toje vienoje vietoje yra kur vaikams.eu tinklapyje nurodyta, matyt internetu daugiau jas platina...
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 04, 22:51)
Sveika ax.gif , nu mat kaip mudvi vis susitinkam mirksiukas.gif Tai kur čia taip pigiai?
Nu tiesiog mano mintis doh.gif Jau norėjau prašytis pas Ragana999 pasimatuot kėdutę biggrin.gif

vaikams.eu 4u.gif

Kazkas klause ar issiima paminkstinimai, tai taip issiima.
O va vienas is minusu galbut bus ateiti, kad ta kedute nepasidaro visiskai staciai, nu ta prasme kai vaikas bus didesnis, visiskai staciai sedeti negales, nu vistiek ta kedute turi toki pasvirimo kampa, bet cia gal visos nuo 0 iki 18 kg taip yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 05 kovo 2009 - 09:37