Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

QUOTE(Sange @ 2008 11 17, 19:35)
Aha labai idomu kokia kedute nusipirkot  4u.gif

user posted image

Va tokia pirkom is babymarket.lt, kaip tik buvo kazkokia akcija tai ir pigiau dar gavosi..atrodo man jinai tokia patvari ir kokybiska smile.gif
Atsakyti
atrodo nebloga, as irgi tokia ziurejau, bet man ji per mazai pasiguldo, nes manoo maziukui tik 5 men, o i nesykle nebetelpa rolleyes.gif ta as nupirkau nania, nors norejau ta, kur sukiojasi, uzstrigo pavadinimas, bet kad pamatavau kad ji labai maza i auksti, gak tik iki kokiu 1,5metu nors raso iki 4 g.gif nu gal mnao vaikai perauge, bet pagal maniskius taip, nes vyresnelio galva jau is tos autokedutes islenda.
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2008 11 18, 17:01)
user posted image

Va tokia pirkom is babymarket.lt, kaip tik buvo kazkokia akcija tai ir pigiau dar gavosi..atrodo man jinai tokia patvari ir kokybiska  smile.gif

Dziaugiuosi, kad pagaliau isigijot puiku pirkini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2008 11 18, 16:05)
atrodo nebloga, as irgi tokia ziurejau, bet man ji per mazai pasiguldo, nes manoo maziukui tik 5 men, o i nesykle nebetelpa rolleyes.gif ta as nupirkau nania, nors norejau ta, kur sukiojasi, uzstrigo pavadinimas, bet kad pamatavau kad ji labai maza i auksti, gak tik iki kokiu 1,5metu nors raso iki 4  g.gif  nu gal mnao vaikai perauge, bet pagal maniskius taip, nes vyresnelio galva jau is tos autokedutes islenda.

Na jeigu jau galvyte netilpo tai aisku issauge ir netinka tada tokios auto kedutes, matyt vaikuciai saboniukai auga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2008 11 19, 00:24)
Na jeigu jau galvyte netilpo tai aisku issauge ir netinka tada tokios auto kedutes, matyt vaikuciai saboniukai auga  bigsmile.gif

nu kad gal ne saboniukai, mano 1,7 men berniokas panasiai 90-92cm ugio.manau kad cia norma rolleyes.gif
Atsakyti
5men ir netelpa i nesykle blink.gif didelis kleckiukas auga 4u.gif Bet smagu, kad esate tokie sveiki drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2008 11 19, 07:56)
5men ir netelpa i nesykle  blink.gif  didelis kleckiukas auga  4u.gif  Bet smagu, kad esate tokie sveiki  drinks_cheers.gif

Mes taip pat netelpame į kėdutę iki 13 kg. Vaikis 5 mėnesių ir 76 cm ilgio. Jei ne nuotaikoje, tai kažkaip išsiriečia ir... viskas, dirželio niekaip neužsegu. Vakar nupirkau Maxi Cosi Tobi. Labai labai patenkinti - tiek aš, tiek pupa. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, turim nusipirke sia autokedute
user posted image
ji skirta naujagimiams nuo 0-13kg. Taciau idejus i ja mazyle man atrodo, kad ji joje jauciasi nepatogiai, ne guli, o pusiau sedi, tokia guli susirietusi unsure.gif o jai dar tik 1men3sav-taigi sedeti negalima. Ar turite kas sia kedute ir nuo kada pradejote joje vezioti savo kudikius? ar galima joje vezti tokio amziaus kudiki? g.gif mums per sventes reikes sukurti i viena gala 250km, taigi bijome veztis lopsyje, norime sodinti i kedute, taciau kazkaip ji man atrodo skirta vyresniems vaikams... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 12 13, 13:24)
Sveikutes, turim nusipirke sia autokedute
user posted image
ji skirta naujagimiams nuo 0-13kg. Taciau idejus i ja mazyle man atrodo, kad ji joje jauciasi nepatogiai, ne guli, o pusiau sedi, tokia guli susirietusi  unsure.gif  o jai dar tik 1men3sav-taigi sedeti negalima. Ar turite kas sia kedute ir nuo kada pradejote joje vezioti savo kudikius? ar galima joje vezti tokio amziaus kudiki?  g.gif mums per sventes reikes sukurti i viena gala 250km, taigi bijome veztis lopsyje, norime sodinti i kedute, taciau kazkaip ji man atrodo skirta vyresniems vaikams...  g.gif

nesijaudink, viskas bus gerai. juk i masina kai dedat kedute, ji dar truputi atsilosia ir gaunasi kad lialius gyli kojas pakeles ir tiek mirksiukas.gif sios kedutes tinkamos nuo gimimo, as abu mazius nei karto neveziau lopsy, visad kedutese, nors keliaujam nemazai. tik kad normalus autokeduciu gamintojai perspeja, kad per diena vaikiukas praleistu joje ne daugiau kaip 3 val (rekomendacija tokia, kaip kurie gamintojai skirtingai ta laika nurodo) tik jei ne kasdien keliaujat, tai nieko baisau kad vaikiukas koki karta joje pasedes ilgiau. viskas bus gerai, sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kaip matau tai cia Graco Logico S kedute, mes tp norime tokia nusipirkti dar iki musu grazuolyciu gimimo, kad jau ir is ligonines parsivezti eitu. Taciau tp dar nesam pilnai apsisprende. Man patinka tas, kad si kedute telpa y vezimely ysideti - tai labai patogu, ypac jei vaikelis uzmiega bevaziuojant.
manau gali pabandyti y kedute ydeti supermaza pagalvele - gal tada but mazyliui patogiau guleti. nestuke.gif
Atsakyti
Labas, šiandien paziurejau keduciu kainas lietuvoje ir nusprendziau paziureti vokietijoje netolimoje parduotuvėje. Lietuviškos kainos nežmoniškos ir žmones perkantys kedutes ar vezimelius labai daug permoka. Nuėjau i gan brangia parduotuve ir padariau keleta foto kedute kaina eurais Si kėdute viena is brangesniu o jos kaina litais išeina 481 litas. Na komentaru kol kas tiek.
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas bandete Renolux kedutes? ax.gif
Nes niekur nerandu jokiu atsiliepimu apie jas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zalainga @ 2008 11 18, 17:01)
user posted image

Va tokia pirkom is babymarket.lt, kaip tik buvo kazkokia akcija tai ir pigiau dar gavosi..atrodo man jinai tokia patvari ir kokybiska  smile.gif

Na sita mums irgi visai nieko smile.gif O tai kaip naudojasi, ar patenkinti pirkiniu? Ir kaip su gulima padetimi, ar patogu leliukui numigti joje? Ir ar pakankamai auksta, ar vaikas gali ziureti pro langa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazass: 21 gruodžio 2008 - 13:11