Ferari kėdučių yra Kaune "Vaikų pasaulyje"
tik kad pardavėjos ten tragiškos, informacijos 0 gausite, žino, kad tik jei "brangesnė, tai geresnė"...
QUOTE(Apeiron @ 2008 06 25, 17:08)
Matuotis gyvai (Vilniuje) Vaiku mieste, ten didziausias pasirinkimas. Taciau ten nereiketu pirkti ir nereiketu tiketis kazkokios konsultacijos. Nueini isodini i kokia nori kedute vaikeli, pasiziuri ir iseini. Klausimu geriau neuzdavineti, nes negausit atsakymo. Kai issirenkat kedute, tada ieskot kur ja rasti pigiau.
šauniai parašei apie Vaikų miestą
Kaune bent dviejose parduotuvėse irgi tas pats, bendravimas baisus, informacijos nulis... aš net galvoju, gal to viso tinklo tokia politika, kad atbaidyt pirkėją
Va kodel "Vaiku pasaulis" Kaune man nelabai patinka, nes ten dauguma pardaveju nieko nezino apie prekes. O ir siaip dauguma vaikisku prekiu parduotuviu konsultantes nori kuo greiciau "iskisti" kuo brangesne kaina
Mes kedute pirkom internetu www.babymarket.lt puslapyje vien tik todel, kad ten gali rasti ne tik issamu vezimeliu aprasyma, bet ir iskilusiu klausimu gali paklausti tenai dirbancio personalo. Labai maloniai ir operatyviai atsako i bet kokius klausimus Mums jie labai pagelbejo - didelis Aciu jiems uz tai
Mes kedute pirkom internetu www.babymarket.lt puslapyje vien tik todel, kad ten gali rasti ne tik issamu vezimeliu aprasyma, bet ir iskilusiu klausimu gali paklausti tenai dirbancio personalo. Labai maloniai ir operatyviai atsako i bet kokius klausimus Mums jie labai pagelbejo - didelis Aciu jiems uz tai
QUOTE(saulala2008 @ 2008 10 26, 22:42)
Dabar isvis pasimeciau....
Mano dukrai 4 men ir sveria 7.500 kg ir pirmoji kedute kur nuo 0-13kg. jau mazoka ir ypac dabar kai prasidejo linksmieji kombinzonai. Pasiziuri gaila vaiko-ISPAUSTAS i ta kedute
Svarsciau pirkti nuja kedute kur yra nuo 8-18 kg. bet cia pasiskaiciau kad negerai.... Gal galit pasakyti kodel ? suprantu dar nesedi, bet juk atloso padeciu ne viena buna... nezinau... patarkit ka daryti ?!
Mano dukrai 4 men ir sveria 7.500 kg ir pirmoji kedute kur nuo 0-13kg. jau mazoka ir ypac dabar kai prasidejo linksmieji kombinzonai. Pasiziuri gaila vaiko-ISPAUSTAS i ta kedute
Svarsciau pirkti nuja kedute kur yra nuo 8-18 kg. bet cia pasiskaiciau kad negerai.... Gal galit pasakyti kodel ? suprantu dar nesedi, bet juk atloso padeciu ne viena buna... nezinau... patarkit ka daryti ?!
tai tos kedutes nuo 0 iki 13 labai neilgai tarnauja...tik iki kokiu 6 menesiuku
zymiai praktiskiau yra pirkti nuo 0 iki 18
........
ir veziotis vaika iki 4 metu,
ta nuo o iki 13 tai praktiskai toms mamytems, kuriso nuo pirmu dienu namie nenusedi, ir visur be vyriskos kompanijos keliauja...
Man neteko susidurti su nieko nezinanciomis konsultantemis Vaiku prekiu parduotuvese, bet vis tiek tokias prekes kaip kedute i automobili, vezimeli geriau pirkti internetu
Sange o tavo nurodytas puslapis mano irgi megstamiausias
Kartais kai paziuriu kai tevai vaikus vezioja ne kedutese o tiesiog ant galines sedynes jie ten ritinejasi, tai darosi baisu Ka tie tevai masto....
Sange o tavo nurodytas puslapis mano irgi megstamiausias
Kartais kai paziuriu kai tevai vaikus vezioja ne kedutese o tiesiog ant galines sedynes jie ten ritinejasi, tai darosi baisu Ka tie tevai masto....
Na va pagaliau ir mes nusipirkom kedute, aciu uz info visa pirkom vaikuciui iki 18 kg. kad ilgiau uztektu tos kedutes...ir tuo paciu isbandem internetine parduotuve pirma karta, likau labai patenkinta+labai greitai pristate mums
QUOTE(zalainga @ 2008 11 14, 13:46)
Na va pagaliau ir mes nusipirkom kedute, aciu uz info visa pirkom vaikuciui iki 18 kg. kad ilgiau uztektu tos kedutes...ir tuo paciu isbandem internetine parduotuve pirma karta, likau labai patenkinta+labai greitai pristate mums
tai jau parasykit is kokios pardes ir kokia kedute pirkot
pagal saugumo testus gera ir saugi kėdutė yra chicco key1 isofix, tai yra ta kuri tvirtinama isofixais, o ne paprastais saugos diržais, chicco key1 tvirtinama tik saugos diržais testuotojų įvertinta kaip nesaugi...mes irgi buvom chicco nužiūrėję, bet saugumas yra svarbiau už viską, juk dėl to ir perkam tas kėdutes.
Aha labai idomu kokia kedute nusipirkot
Man labai patinka Chicco kėdutės, o ir vežimukai geri (turiu sportinuką- labai džiaugiuosi).
Gaila, kad tik dabar pamačiau, jog forumo skelbimuose yra pigiau parduodamų naujų kėdučių- būčiai pirkus
Gaila, kad tik dabar pamačiau, jog forumo skelbimuose yra pigiau parduodamų naujų kėdučių- būčiai pirkus