Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 0-18 kg

Ferari kėdučių yra Kaune "Vaikų pasaulyje" smile.gif
tik kad pardavėjos ten tragiškos, informacijos 0 gausite, žino, kad tik jei "brangesnė, tai geresnė"...
Atsakyti
QUOTE(Apeiron @ 2008 06 25, 17:08)
Matuotis gyvai (Vilniuje) Vaiku mieste, ten didziausias pasirinkimas. Taciau ten nereiketu pirkti ir nereiketu tiketis kazkokios konsultacijos. smile.gif Nueini isodini i kokia nori kedute vaikeli, pasiziuri ir iseini. Klausimu geriau neuzdavineti, nes negausit atsakymo. Kai issirenkat kedute, tada ieskot kur ja rasti pigiau.

thumbup.gif šauniai parašei apie Vaikų miestą
Kaune bent dviejose parduotuvėse irgi tas pats, bendravimas baisus, informacijos nulis... aš net galvoju, gal to viso tinklo tokia politika, kad atbaidyt pirkėją smile.gif
Atsakyti
Va kodel "Vaiku pasaulis" Kaune man nelabai patinka, nes ten dauguma pardaveju nieko nezino apie prekes. O ir siaip dauguma vaikisku prekiu parduotuviu konsultantes nori kuo greiciau "iskisti" kuo brangesne kaina doh.gif
Mes kedute pirkom internetu www.babymarket.lt puslapyje vien tik todel, kad ten gali rasti ne tik issamu vezimeliu aprasyma, bet ir iskilusiu klausimu gali paklausti tenai dirbancio personalo. Labai maloniai ir operatyviai atsako i bet kokius klausimus thumbup.gif Mums jie labai pagelbejo - didelis Aciu jiems uz tai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala2008 @ 2008 10 26, 22:42)
Dabar isvis pasimeciau....   g.gif

Mano dukrai 4 men ir sveria 7.500 kg ir  pirmoji kedute kur nuo 0-13kg.  jau mazoka ir ypac dabar kai prasidejo linksmieji kombinzonai. Pasiziuri gaila vaiko-ISPAUSTAS i ta kedute  unsure.gif

Svarsciau pirkti nuja kedute kur yra nuo 8-18 kg. bet cia pasiskaiciau kad negerai.... Gal galit pasakyti kodel ? suprantu dar nesedi, bet juk atloso padeciu ne viena buna... nezinau... patarkit ka daryti ?!

tai tos kedutes nuo 0 iki 13 labai neilgai tarnauja...tik iki kokiu 6 menesiuku

zymiai praktiskiau yra pirkti nuo 0 iki 18
........

ir veziotis vaika iki 4 metu,

user posted image

ta nuo o iki 13 tai praktiskai toms mamytems, kuriso nuo pirmu dienu namie nenusedi, ir visur be vyriskos kompanijos keliauja... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joljo: 12 lapkričio 2008 - 17:27
Va chicco turi nauja kedute proxima nuo 0 iki 18, jeigu buciau apsiziurejus anksciau tai buciau nesynes nepirkus, ir dar pinigu susitaupo, nes iki 4 metu gali pamirst saugos kedutes... taip kad reikia pasigalvoti gerai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man neteko susidurti su nieko nezinanciomis konsultantemis Vaiku prekiu parduotuvese, bet vis tiek tokias prekes kaip kedute i automobili, vezimeli geriau pirkti internetu 4u.gif
Sange o tavo nurodytas puslapis mano irgi megstamiausias thumbup.gif

Kartais kai paziuriu kai tevai vaikus vezioja ne kedutese o tiesiog ant galines sedynes jie ten ritinejasi, tai darosi baisu blink.gif Ka tie tevai masto.... g.gif
Atsakyti
Na va pagaliau ir mes nusipirkom kedute, aciu uz info visa pirkom vaikuciui iki 18 kg. kad ilgiau uztektu tos kedutes...ir tuo paciu isbandem internetine parduotuve pirma karta, likau labai patenkinta+labai greitai pristate mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2008 11 14, 13:46)
Na va pagaliau ir mes nusipirkom kedute, aciu uz info visa pirkom vaikuciui iki 18 kg. kad ilgiau uztektu tos kedutes...ir tuo paciu isbandem internetine parduotuve pirma karta, likau labai patenkinta+labai greitai pristate mums smile.gif

tai jau parasykit is kokios pardes ir kokia kedute pirkot rolleyes.gif
Atsakyti
man tai chicco automobilnines kedutes labai patinka, tikrai normali kaina ir kokybiskos... va vezimai tai nelabai man patiko, bet kedute thumbup.gif maciau jau kad turi nauju splavu tokia faina su burbuliukais babymarket e-shope... Dar gal maxi cosi kedutes neiko, bet galetu kiek pigesnes buti. mirksiukas.gif
Atsakyti
pagal saugumo testus gera ir saugi kėdutė yra chicco key1 isofix, tai yra ta kuri tvirtinama isofixais, o ne paprastais saugos diržais, chicco key1 tvirtinama tik saugos diržais testuotojų įvertinta kaip nesaugi...mes irgi buvom chicco nužiūrėję, bet saugumas yra svarbiau už viską, juk dėl to ir perkam tas kėdutes.
Atsakyti
Aha labai idomu kokia kedute nusipirkot 4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka Chicco kėdutės, o ir vežimukai geri (turiu sportinuką- labai džiaugiuosi).
Gaila, kad tik dabar pamačiau, jog forumo skelbimuose yra pigiau parduodamų naujų kėdučių- būčiai pirkus smile.gif
Atsakyti