Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

QUOTE(Persika @ 2007 11 22, 21:30)
nuo 3 metu?smile.gif o ko taip velai ?smile.gif

Nes iki 3 metu turi mamos pacios augint hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
kaip sekasi mergaites?Atrute ir Stebukle,linkiu siandien jums linksmai pasisedeti Bige mirksiukas.gif
Atsakyti
Lina, aciu uz palinkejima 4u.gif
del darzelio buivydiskiu, tai as cia apie isore - viduj nebuvau...o pati zadu vest Saulyte i pasilaicius ax.gif

Lukas mano susirgo, taip norejo sirgti, slepe kad pradejo sirgti, kad tik vaistu neduociau ir se tau....ui kaip pikta esu ant jo....
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 11 23, 11:12)
Lina, aciu uz palinkejima 4u.gif
del darzelio buivydiskiu, tai as cia apie isore - viduj nebuvau...o pati zadu vest Saulyte i pasilaicius ax.gif

Lukas mano susirgo, taip norejo sirgti, slepe kad pradejo sirgti, kad tik vaistu neduociau ir se tau....ui kaip pikta esu ant jo....

o vargeli doh.gif kas jam atsitiko?gal koks gripas jau puola?o musu darzelyje,butent mazojo grupeje -skarlatinos karantinas doh.gif ,neseniai tik vejaraupiu karantinas baigesi doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 22, 21:22)
Nes iki 3 metu turi mamos pacios augint hihihi.gif

Oj, kad taip butu imanoma, na imanoma, ale zinai kokios aplinkybes viska lemia : ) galiu iki metu max jei ne anksciau sedet su vaikeliu...... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persika @ 2007 11 23, 13:25)
Oj, kad taip butu imanoma, na imanoma, ale zinai kokios aplinkybes viska lemia : ) galiu iki metu max jei ne anksciau sedet su vaikeliu......  smile.gif

unsure.gif ir net tuo atveju, jei priims istatyma, kad mokes uz vaiko prieziura iki 2 metu?
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2007 11 23, 10:39)
o vargeli doh.gif kas jam atsitiko?gal koks gripas jau puola?o musu darzelyje,butent mazojo grupeje -skarlatinos karantinas doh.gif ,neseniai tik vejaraupiu karantinas baigesi doctor.gif

virusinė matyt...
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 11 23, 17:52)
virusinė matyt...

sveikit greiciau mirksiukas.gif cia Lukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif gero vakarelio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 23, 11:28)
unsure.gif ir net tuo atveju, jei priims istatyma, kad mokes uz vaiko prieziura iki 2 metu?

net ir tuo atveju... darbas nelauks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Persika @ 2007 11 24, 16:22)
net ir tuo atveju... darbas nelauks  schmoll.gif

irnesakyk.gif o vaikas nuo mazumes nematyt mamos.... nes ji dirbs dirbs dirbs.....
Atsakyti
laba diena smile.gif
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif
kaip laikotes?kaip jusu vaikuciai?ar sveiki mirksiukas.gif
Atsakyti