Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

QUOTE(Stebukle @ 2007 11 21, 19:34)
as vyrui sakiau kad i seskines darzeli leisiu... tai mane jis sudirbo doh.gif: tipo blogas rajonas, ten visi degredai gyvena doh.gif: zodziu blink.gif auginsiu iki 3 metu ir leisiu i buivydiskiu darzeli tongue.gif

darzelis tikrai superinis,viskas sutvarkyta lauke smile.gif as pati seskineje gyvenau 21 metus ir nieko blogo apie ja pasakyti negaliu mirksiukas.gif o tai ka buivydiskese geras darzas ?ax.gif as net nesidomejau ,kad cia yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2007 11 21, 21:40)
darzelis tikrai superinis,viskas sutvarkyta lauke smile.gif as pati seskineje gyvenau 21 metus ir nieko blogo apie ja pasakyti negaliu mirksiukas.gif o tai ka buivydiskese geras darzas ?ax.gif as net nesidomejau ,kad cia yra blush2.gif

g.gif
is atsiliepimu tai geras, pati jame nebuvau. Kalbejau su mama viena, kuri leidzia ten vaika.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 21, 20:44)
g.gif
is atsiliepimu tai geras, pati jame nebuvau. Kalbejau su mama viena, kuri leidzia ten vaika.

tikrai puikus darzelis ,aukletojos thumbup.gif ,pati maza budama ji lankiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2007 11 21, 22:05)
tikrai puikus darzelis ,aukletojos  thumbup.gif ,pati maza budama ji lankiau lotuliukas.gif

reiks jauciu pagalvot... bet kol susiruosiu... sukaks mano mazylei 3 metukai smile.gif bet kaip laikas bega blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 21, 21:08)
reiks jauciu pagalvot... bet kol susiruosiu... sukaks mano mazylei 3 metukai smile.gif bet kaip laikas bega blink.gif

o ar buvai Buivydiskiu darzelio apziureti smile.gif ,arciau namu butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2007 11 21, 22:54)
o ar buvai Buivydiskiu darzelio apziureti smile.gif ,arciau namu butu ax.gif

schmoll.gif Atra sake Sovietmeciu kvepia hihihi.gif
Atsakyti
[quote=Stebukle,2007 11 21, 22:05]
schmoll.gif Atra sake Sovietmeciu kvepia hihihi.gif
[/qute]

na geras doh.gif as taip kazkodel ir isivaizdavau panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2007 11 21, 23:31)

na geras doh.gif as taip kazkodel ir isivaizdavau panasiai mirksiukas.gif

bet zinai, jei susiformuotu normali grupe, tai galima ta sovietmeti bent toj grupej suremontuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 21, 22:56)
bet zinai, jei susiformuotu normali grupe, tai galima ta sovietmeti bent toj grupej suremontuoti smile.gif

Labas rytas 4u.gif
tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos ! 4u.gif
Neseniai prie jusu prisijungiau, esu is tu paciu krastu kaip ir Jus. smile.gif Butu malonu ateityje bendrauti smile.gif
Turiu klausimeli: ar Buivydiskiu darzelyj imanoma patekti be kliuciu, ar jau dabar gimusi vaika reikia uzrasinet (t.y. prasyma pateikti)?smile.gif Sako, kitur tai eiles, eina sau blink.gif
Gal kuri zinot, nuo keliu ten metuku priima? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persika: 22 lapkričio 2007 - 13:06
QUOTE(Persika @ 2007 11 22, 15:04)
Sveikos !  4u.gif
Neseniai prie jusu prisijungiau, esu is tu paciu krastu kaip ir Jus. smile.gif Butu malonu ateityje bendrauti smile.gif
Turiu klausimeli: ar Buivydiskiu darzelyj imanoma patekti be kliuciu, ar jau dabar gimusi vaika reikia uzrasinet (t.y. prasyma pateikti)?smile.gif Sako, kitur tai eiles, eina sau  blink.gif
Gal kuri zinot, nuo keliu ten metuku priima? smile.gif

priima nuo 3 metu. grupes neperpildytos. Del uzrasymo nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 22, 13:14)
priima nuo 3 metu. grupes neperpildytos. Del uzrasymo nezinau smile.gif

nuo 3 metu?smile.gif o ko taip velai ?smile.gif
Atsakyti