Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

kiek girdėjus esu apie Buivydiškių darželį, kad jis tikrai neblogas, bet jame ir eilės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atra: 04 rugsėjo 2011 - 21:19
Sveikos smile.gif

Gal kuri kaimyne gali papasakot apie paruosiama (nuline) klase cia, Buivydiskese? ax.gif Jei neklystu, "pamokos" vyksta iki pietu? Matau kaimynu mergaite is gretimo namo, kuri pernai lanke darzeli, o siais jau zygiuoja i mokyklele ax.gif Kaip vyksta maitinimas, juk nebuna vaikai iki pietu nieko nevalge :hmAr yra mamyciu, kuriu vaikuciai eis kitais metais? As saviski planuoju cia leisti ax.gif Kada reikia mokykloj uzrasyt vaika i nuline?
Atsakyti
Sveikos mamytės.
Kažkaip netyčia užklidau į temą apie Buivydiškių darželį ir aišku nesusilaikiau neparašius biggrin.gif
Mes patys iš Zujūnų, dėl to net nesvarsčiau į kurį darželį leisiu savo mergička.
Taigi ką galiu pasakyti, mes lankom jau trečius metus ir viskuo esu patenkinta smile.gif , kaip kažkur skaičiau, kad auklėtojos yra senyvo amžiaus, kur tokias mate, neaišku g.gif O šiaip viskas puiku, mano vaikas patenkintas, su malonumu eina į darželį kas rytą, labai skaniai ruošia maistą, net namie gaunu kartais velniu, kad nemoku pagaminti kaip darželį biggrin.gif Užsiemimais su vaikais, kiek mačiau esu patenkinta, gal būt trūksta būrelių, bet šiais metais pasiulė didesnį pasirinkimą. Mes lankom šokius ir ruošiamės anglų kalbos pamokėlėms. Atvažiuoja ir teatriukai, koncertukai vyksta per visas šventes ir pan.
Aišku, labai gaila, kad nėra paruošiamosios grupės, dėl to irgi planuoju kitais metais leisti vaiką i Buivydiškių priešmokyklinę klasę.
Labai būtų įdomu išgirsti atsiliepimus apie ta mokyklėlę, nes kiek girdėjau, labai prieštaringos nuomonės, vieni "už", kiti kategoriškai "prieš". Ką manot jus? smile.gif
Atsakyti
sveikos, kaimynes, mes gyvenam Gineitiskese, gineitiskiu g. smile.gif ar yra mamu kaimyniu, kurios dar su vaikiukais buna namie Gineitiskese? gal bent karts nuo karto butu smagu kartu lauke ar namuose vieni pas kitus pasibuti wink.gif del Buivydiskiu darzelio noriu paklausti - ar yra kam nors prieme vaika i si darzeli, nors dar nebuvo pilnai treju metuku?
Atsakyti
Sveikos mamytes,
As gyvenu Antezeriuose, priklausom Zujunu seniunijai. Gal dar yra mamyciu is Antezeriu. Mano sunuo jau 2 metukai, ir musu Vilniaus miesto darzeliai nepriima unsure.gif Cia pasiskaiciau graziu atsiliepimu apie Buivydiskiu darzeli. Aciu mamytems, kurios parasete. Bandysime laime, gal mus nuo rugsejo priims:)
Atsakyti
QUOTE(dianuska @ 2012 02 07, 13:26)
Sveikos mamytes,
As gyvenu Antezeriuose, priklausom Zujunu seniunijai. Gal dar yra mamyciu is Antezeriu. Mano sunuo jau 2 metukai, ir musu Vilniaus miesto darzeliai nepriima unsure.gif  Cia pasiskaiciau graziu atsiliepimu apie Buivydiskiu darzeli. Aciu mamytems, kurios parasete. Bandysime laime, gal mus nuo rugsejo priims:)

Sveikute 4u.gif
mes taip pat gyvenam Antezeriuose, netoli autoserviso mirksiukas.gif
o jus kurioje vietoje?
Atsakyti
Sveikos mes gyvenam naujuose zujūnuose. Čia nuo antežerių visai netoli. Turiu du sūnelius vienam du metai kitam du mėnesiai. Labai būtų linksma susitikti paplepėti kur lauke pavaikščioti ir vaikams pažaisti
Atsakyti
QUOTE(raseliuks123 @ 2012 02 26, 18:16)
Sveikos mes gyvenam naujuose zujūnuose. Čia nuo antežerių visai netoli. Turiu du sūnelius vienam du metai kitam du mėnesiai. Labai būtų linksma susitikti paplepėti kur lauke pavaikščioti ir vaikams pažaisti

4u.gif reikia kada susibegti mirksiukas.gif musu merginoms, labai kompanijos truksta, vaiku aplinkui beveik nera, tai nuobodziauja...
Atsakyti
Tikrai būtų neblogai, mano vyresnėliui labai norisi vaikų.
Atsakyti
Sveikos merginos,

As gyvenu N.Zujunuose, tad visai mielai jungciausi i Jusu buri 4u.gif Mano aukseliui 1 m.3men.
Atsakyti
mes ir gyvenam naujuose zujunuose. bartu gatvej
Atsakyti
QUOTE(raseliuks123 @ 2012 03 29, 12:28)
mes ir gyvenam naujuose zujunuose. bartu gatvej

Tai musu gatves ribojasi ax.gif Gal, esant geresniems orams, susipazintume ir eitume kartu su vaikais pasivaiksciot? smile.gif
Atsakyti