Sveikos
Jau kooooooks mires forumas, tai sakes Nepalyginsi su mano dabartinemis kaimynemis
Atsikrausom mes i Buivydiskes, gyvensim Parko g. Tad butu miela rast kokia kaimyne, su kuria kavos galetume pagerti
QUOTE(smale @ 2010 09 04, 17:57)
Sveikos
Jau kooooooks mires forumas, tai sakes Nepalyginsi su mano dabartinemis kaimynemis
Atsikrausom mes i Buivydiskes, gyvensim Parko g. Tad butu miela rast kokia kaimyne, su kuria kavos galetume pagerti
Mes irgi is Buivydiskiu ir vaikai panasaus amziaus, tik kad pas mane panele 2006 m. Siemet keliaujam i darzeli Justiniskese, o kitais metais eisim i nuline klase cia Buivydiskese
Sveikos, pas mane irgi pana 2006m, tik vaikinukas jau paaugliukas 97m, mergina eina Pašilaičiuose į darželį
QUOTE(LUNARIA @ 2010 09 26, 18:35)
Mes irgi is Buivydiskiu ir vaikai panasaus amziaus, tik kad pas mane panele 2006 m. Siemet keliaujam i darzeli Justiniskese, o kitais metais eisim i nuline klase cia Buivydiskese
I koki darzeli einat? Maniskis i Zylute Justiniskese Kitais metais i nuline, t.y. priesmokykline? Mes tai tik 2012, t.y. dar kitais, nes maniskiui kaip tik rugpjuti 6 sueis
Mes i Nykstuka. Ji vaiksto i grupe su vyresniais, labai mandra pagal savo amziu, grupiokams kitais metais priesmokykline prasideda, tai vat svarstau ar ja ten dar metams palikti ar cia i vietine nuline klase leist (nemokamai ir brolis jau i mokykla vaiksto sia). Tai gautus, kad i pirma klase eis 2012 m. 6,5 metu, o ne 7,5..7,5 man atrodo jau per velu, tik 19,5 baigtu vidurine..
Atrut, o tavo pana keliu i pirma keliaus?
Atrut, o tavo pana keliu i pirma keliaus?
mano eis tik 7,5m šiaip vaikas bus geriau subrendęs jau, mano mama prad kl mokytoja, tai iš savo patirties sakė, kai vaikas tik šešerių ateina tai labai matosi, atrodo skaičiuoja skaito, bet loginiai uždaviniai nesiseka, mąstysena dar nesubrendus, o koks skirtumas kada baigs ar devyniolikos ar aštuoniolikos, leiskit vaikyste ilgiau pasidžiaugt vaikui
QUOTE(Atra @ 2010 09 30, 15:13)
leiskit vaikyste ilgiau pasidžiaugt vaikui
Jei mano vaikis butu gimes pirma pusmeti, tikrai leisciau tik virs 7 metu i mokykla. Gerai, kad mums siuo klausimu net galvos sukti nereikia Tik sueina 7 ir i mokykla
Sveikos mamytes,as irgi noreciau prisijungti prie Jusu,bet ziuriu laaaabai jau tylu pas Jumis Ar cia rupesteliai ar nelabai draugiski? Juokauju aisku
As is Gineitiskiu,Koperniko gatve
As is Gineitiskiu,Koperniko gatve
Laba.Nors ir nedaznai cia bendraujat visvien paklaust noriu.Kokiam darzeliui priklauso Sodu kalno g.(Zujunuai)?.Jeigu nieko nepasikeis tai vasara busim kaiminai
QUOTE(Ollga @ 2010 11 12, 18:54)
Laba.Nors ir nedaznai cia bendraujat visvien paklaust noriu.Kokiam darzeliui priklauso Sodu kalno g.(Zujunuai)?.Jeigu nieko nepasikeis tai vasara busim kaiminai
įtariu, kad Buivydiškių
QUOTE(Atra @ 2010 11 14, 21:46)
įtariu, kad Buivydiškių
Tikriausiai,bet kaip supratau ten priima vaikucius nuo 3 m.Mes eisim nuo 2m.Reikes kazkaip tartis kitam l/d.
O siaip kokie atsiliepimai apie sita darzeli?Nes mums jis visai arti namu butu.
Sveikos, ruosemes kraustytis i buivydiškėse. Gal galetumete pasidalini ispudziais? Ir kaip komunaliniai mokessciai?