Atra,[COLOR=purplesveikiname tave su gimtadieniu,laimes,meiles,sveikatos,viso ko geriausio,buk laiminga!!!!!
Sveikutės
kviečiu visas apsilankyti čia UŽ KOKYBIŠKĄ MOTINYSTĘ/TĖVYSTĘ KRIZĖS SĄLYGOMIS
ir pareikšti savo nuomonę peticijos klausimu.
Geriau kažką daryti šiandien, nei verkti, kad kažko nepadarei, rytoj, ar ne
Geros dienos
sveikiname LUKA su gimtadieniu :ploja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sveikos
Siandien liudna diena, pasiskambinau i darzeli, kuriam kaip ir buvome uzrasyti pagal darboviete vieta, pasirodo nuo liepos men. 1 i darzus priima vaikus tik pagal gyvenama vaiko vieta, ne vieno is tevo, nors cia nesu tikra, dar pasidomesiu. I Buidydiskiu darzeli nerasiau, nes buvau tikra, kad centre lankysime, o dar esu uzsirasius pagal savo reg vieta (vaikas reg cia kaime), tai zodziu jei teisingai supratau, tai nei i viena nepatekom
Siandien liudna diena, pasiskambinau i darzeli, kuriam kaip ir buvome uzrasyti pagal darboviete vieta, pasirodo nuo liepos men. 1 i darzus priima vaikus tik pagal gyvenama vaiko vieta, ne vieno is tevo, nors cia nesu tikra, dar pasidomesiu. I Buidydiskiu darzeli nerasiau, nes buvau tikra, kad centre lankysime, o dar esu uzsirasius pagal savo reg vieta (vaikas reg cia kaime), tai zodziu jei teisingai supratau, tai nei i viena nepatekom
Sveikos, kaimynes
ka tik uztikau sita tema, nors Gineitiskese gyvenu jau daugiau nei metai.
Smagu butu pabendraut.
Kiek zinau, mums priklausytu Vilniaus rajono poliklininka. Cia ta, kuri Pasilaiciuose, tarp Laisves prospekto ir Senuku. As ten buvau pasidometi pernai, kai laukiausi, bet nepersiregistravau. Mes lankomes Justiniskese seimos gydytoju kabinete. Kiek suprantu, greit turesit maziuka. As su gydytoja susitariau, paskambinau, kai pagimdziusi is ligonines grizau, ir ji pas mus namo apziureti vaikucio atvaziavo.
ka tik uztikau sita tema, nors Gineitiskese gyvenu jau daugiau nei metai.
Smagu butu pabendraut.
QUOTE(Dzis @ 2009 08 20, 12:25)
Sveikos kaimynės
Gal žinote kokiai vaikų poliklinikai priklausome, jei gyvename Gineitiškėse?
ir ar ten vaikštote?
ačiū
Gal žinote kokiai vaikų poliklinikai priklausome, jei gyvename Gineitiškėse?
ir ar ten vaikštote?
ačiū
Kiek zinau, mums priklausytu Vilniaus rajono poliklininka. Cia ta, kuri Pasilaiciuose, tarp Laisves prospekto ir Senuku. As ten buvau pasidometi pernai, kai laukiausi, bet nepersiregistravau. Mes lankomes Justiniskese seimos gydytoju kabinete. Kiek suprantu, greit turesit maziuka. As su gydytoja susitariau, paskambinau, kai pagimdziusi is ligonines grizau, ir ji pas mus namo apziureti vaikucio atvaziavo.
numirus tema visai, net užmiršau kad tokia buvo....Lina ačiū užsveikinimus dabar susirinksiu
atnaujinam temą truputį...
Mes tai lanko ės šeškinės pol dar nuo senų laikų
atnaujinam temą truputį...
Mes tai lanko ės šeškinės pol dar nuo senų laikų
iš tikrųjų tai mano gyd atvažiuoja ir net savaitgaliais, aišku jai tai nepriklauso, tai kai atvažiuojam sumokam bent už bendziną
Pas mus nemokamai atvaziavo naujagimio lankyti. Daugiau dar neprireike, bet jei labai reiketu, tai turbut atvaziuotu. Greiciausiai reiketu atsilyginti .
Dzis, kaip faina. Pranesk butinai, kai pagimdysi.
Gal kai sustipresit vezimelius kartu pastumdysim?
Maniskiui jau 10 men.
Dzis, kaip faina. Pranesk butinai, kai pagimdysi.
Gal kai sustipresit vezimelius kartu pastumdysim?
Maniskiui jau 10 men.
gineituke matau turi ir vyresnius vaikus į kurią mokyklą eina, kaip sekasi?