Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

Atra,[COLOR=purplesveikiname tave su gimtadieniu,laimes,meiles,sveikatos,viso ko geriausio,buk laiminga!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif happybday.gif happybday.gif drinks_cheers.gif thumb_yello.gif
Atsakyti

Sveikutės 4u.gif

kviečiu visas apsilankyti čia UŽ KOKYBIŠKĄ MOTINYSTĘ/TĖVYSTĘ KRIZĖS SĄLYGOMIS
ir pareikšti savo nuomonę peticijos klausimu.

Geriau kažką daryti šiandien, nei verkti, kad kažko nepadarei, rytoj, ar ne mirksiukas.gif

Geros dienos smile.gif

Atsakyti
sveikiname LUKA su gimtadieniu clap.gif clap.gif clap.gif happybday.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif :ploja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Siandien liudna diena, pasiskambinau i darzeli, kuriam kaip ir buvome uzrasyti pagal darboviete vieta, pasirodo nuo liepos men. 1 i darzus priima vaikus tik pagal gyvenama vaiko vieta, ne vieno is tevo, nors cia nesu tikra, dar pasidomesiu. I Buidydiskiu darzeli nerasiau, nes buvau tikra, kad centre lankysime, o dar esu uzsirasius pagal savo reg vieta (vaikas reg cia kaime), tai zodziu jei teisingai supratau, tai nei i viena nepatekom doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynės smile.gif
Gal žinote kokiai vaikų poliklinikai priklausome, jei gyvename Gineitiškėse?
ir ar ten vaikštote?
ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaimynes 4u.gif
ka tik uztikau sita tema, nors Gineitiskese gyvenu jau daugiau nei metai.
Smagu butu pabendraut.

QUOTE(Dzis @ 2009 08 20, 12:25)
Sveikos kaimynės smile.gif
Gal žinote kokiai vaikų poliklinikai priklausome, jei gyvename Gineitiškėse?
ir ar ten vaikštote?
ačiū smile.gif

Kiek zinau, mums priklausytu Vilniaus rajono poliklininka. Cia ta, kuri Pasilaiciuose, tarp Laisves prospekto ir Senuku. As ten buvau pasidometi pernai, kai laukiausi, bet nepersiregistravau. Mes lankomes Justiniskese seimos gydytoju kabinete. Kiek suprantu, greit turesit maziuka. thumbup.gif As su gydytoja susitariau, paskambinau, kai pagimdziusi is ligonines grizau, ir ji pas mus namo apziureti vaikucio atvaziavo.
Atsakyti
numirus tema visai, net užmiršau kad tokia buvo....Lina ačiū užsveikinimus dabar susirinksiu lotuliukas.gif
atnaujinam temą truputį...
Mes tai lanko ės šeškinės pol dar nuo senų laikų smile.gif
Atsakyti
O kitos poliklinikos, ne Pašilaičių (tiksliau Vilniaus rajono), pagal iškvietimą atvažiuoja ar vykstate patys visada pas gydytojus patys ir nekviečiate į namus?

o mažiukas turi pasirodyti jau greit.. turėtų šią savaitę smile.gif
Atsakyti
iš tikrųjų tai mano gyd atvažiuoja ir net savaitgaliais, aišku jai tai nepriklauso, tai kai atvažiuojam sumokam bent už bendziną
Atsakyti
Pas mus nemokamai atvaziavo naujagimio lankyti. Daugiau dar neprireike, bet jei labai reiketu, tai turbut atvaziuotu. Greiciausiai reiketu atsilyginti g.gif .

Dzis, kaip faina. 4u.gif Pranesk butinai, kai pagimdysi.
Gal kai sustipresit vezimelius kartu pastumdysim?
Maniskiui jau 10 men.
Atsakyti
Ačiū už info smile.gif
Būtinai pranešiu kai grįš namo dar vienas gineitiškių gyventojas smile.gif
Atsakyti
gineituke matau turi ir vyresnius vaikus į kurią mokyklą eina, kaip sekasi?
Atsakyti