Merginos, ar girdėjot, prieš kelias dienas kelio atkarpoje Gineitiškės - Pašilaičiai žuvo 15 metų vaikinas... Ten kelias labai pavojingas, daug mašinų, pėsčiųjų, pėstieji eina važiuojamąja dalimi, nes daugiau tiesiog nėra kur eiti. Juk pačios žinot, kokia situacija.
Kviečiu pasirašyti peticiją, kad šioje kelio atkarpoje būtų nutiesti apšviesti šaligatviai, nes kitaip problema neišsispręs.
Peticija: www.gineitiskes.lt.
O beje, ar tiesa, kad tas vaikinas buvo iš Zujūnų?
QUOTE(Atra @ 2009 01 11, 14:07)
Lina sveikinu su prėjusiu gimtadieniu Linkiu visko visko.......
labukas,aciu uz linkejimus,bet gimtadienis nemano ,o mano vyro buvo
vaizele,taip girdejau,kad uzmuse berniuka,maciau vakare daug zvakuciu sudetu salia kelio i gineitiskes priesais gelezinius garazus,baisu man niekaip nepavyksta pasirasyti peticijos
Lina tai tada tavo vyrą sveikinu taviškis kaip ir maniškis žiūriu ožiaragis
aš tai jau parašiau peticiją... nes kaip ne kaip reiktų ir Zujūnuose takelių ten vaikų irgi n vaikšto o mašinos kaip važinėja, ypač dabar dar pastačius iki.
aš tai jau parašiau peticiją... nes kaip ne kaip reiktų ir Zujūnuose takelių ten vaikų irgi n vaikšto o mašinos kaip važinėja, ypač dabar dar pastačius iki.
QUOTE(bellla @ 2009 01 14, 10:22)
sveikos,norėčiau ir aš prie jūsų prisijungt jau ketvirti metai gyvenam gineitiškėse,turim trimetinuką sūnų.beveik kasdien einu pasivaikščiot,bet nesutinku nei vienos mamos toks jausmas,kad tuščias rajonas,nėra daugiau mažiukų smagu būtų susipažinti
sveika prisijungus, kažkaip mūsų skyrelis irgi tuščias, prisijungdavo stebuklė - bet išvažiavo, dabar toks jausmas kad Lina ir aš bendrauju
QUOTE(Lina R. @ 2009 01 13, 18:01)
vaizele,taip girdejau,kad uzmuse berniuka,maciau vakare daug zvakuciu sudetu salia kelio i gineitiskes priesais gelezinius garazus,baisu man niekaip nepavyksta pasirasyti peticijos
Keistai, o kodėl tau nepavyksta? Šiaip tai ten paprasta, surenki www.gineitiskes.lt, tada paspaudi ant nuorodos ir kur į peticiją, apačioje atsidariusiuose laukeliuose įrašai savo duomenis ir paspaudi "Pasirašyti". Gal tu neįvedi savo duomenų pirmiausia?
Šiandien ryte jau 75 pasirašę Jau gerai, bet manau, kad suveiktų, reikia daug daugiau parašų. Taip kad pasirašinėjam kas galim, tikiu, kad galim pakeisti situaciją. Kad daugiau niekada nebereiktų šioje kelio atkarpoje degti žvakučių
Sveikos, jungiuosi prie jūsų. Gyvenu Zujūnuose, Žaliojoje gatvėje.
Pasirašiau irgi peticiją, tik labai abejoju, ar kas nors ko nors iš tiesų imsis. Baisesnės savivaldos kaip Vilniaus rajono niekur nemačiau - provincijos užkampiuose seniūnai tvarkosi, kad gražu pažiūrėt. O pas mus - pyp...
Tai va, deklaravau čia savo nuomonę, o iš esmės tai aš nekonfliktiška asmenybė Tik aplinkybės kartais priverčia
Beje, klausimas ne į temą, bet vis viena: gal žinote kokią patikimą moteriškę, kuri galėtų kartą savaitėje namuose pasitvarkyti, ar prispaudus reikalui vaiką padaboti?
Pasirašiau irgi peticiją, tik labai abejoju, ar kas nors ko nors iš tiesų imsis. Baisesnės savivaldos kaip Vilniaus rajono niekur nemačiau - provincijos užkampiuose seniūnai tvarkosi, kad gražu pažiūrėt. O pas mus - pyp...
Tai va, deklaravau čia savo nuomonę, o iš esmės tai aš nekonfliktiška asmenybė Tik aplinkybės kartais priverčia
Beje, klausimas ne į temą, bet vis viena: gal žinote kokią patikimą moteriškę, kuri galėtų kartą savaitėje namuose pasitvarkyti, ar prispaudus reikalui vaiką padaboti?
QUOTE(Multi @ 2009 01 15, 15:27)
Sveikos, jungiuosi prie jūsų. Gyvenu Zujūnuose, Žaliojoje gatvėje.
sveika prisijungus tikiuosi nepabėgsit o bendrausim
ką tik ir aš pasirašiau peticiją,bet irgi manau,jog norai labai gražūs,bet.. logiškai mastant,šaligatvius turėjo nutiesti linksmojo statytojai(bent toje atkarpoje),bet kažkas pražiopsojo sutarčių trūkumus ir šaukštai po pietų.visiems siauba kelia žmonės einantys važiuojamąja dalim be atšvaitų,ypač paaugliai,kartais pro linksmąji kokiu 30greičiu prariedu
labas ,kas naujo?mes sergam maniskiams temperatura,gerkles skauda,snargliuojasi visi
QUOTE(Lina R. @ 2009 01 24, 17:57)
labas ,kas naujo?mes sergam maniskiams temperatura,gerkles skauda,snargliuojasi visi
sveikutė, šeimynai sveikatytės tavo ai pas mus tai nieko dirbam, darželiai mokyklos ir tiek