Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

user posted image
Atsakyti
su sv.Kaledom newyear.gif 000054.gif
Atsakyti
na kaip svenciate? bigsmile.gif kur visos pradingot,uzsisventete? tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
po švenčių jaučiuos tokia išsunkta, ir tėvelių savo labai pasiilgau... o Dar reiks po naujųjų balių suruošt doh.gif MB 30bus....
Saulytė visai išsibalamutijus per šias dienas, net nežino su kuo žaist ir vieno ir kito reikia doh.gif nežinia kaip ryt į daržą eis...

taip mes puošėm eglutę, kaip bebūtų keista labai labai patiko Saulytei, tik per mažai jos manymu žaisliukų buvo ax.gif
user posted image

čia ruošėmės kūčioms, malė grybus ausytėms smile.gif
user posted image

pasipuošus pana lotuliukas.gif
user posted image

su pussesere apžiūrinėja Saulytės dovaną, Saulytės dovana pasirodė įdomesnė nei Bratsės lotuliukas.gif
user posted image

o čia Kalėdų tortas, labai skanus, šiaip Saulytė pas mane tortinė, pro tortus negali ramiaii praeit...
user posted image
Atsakyti
atra,super fotkes bigsmile.gif mes tai namuose atsventeme,sesuo atskridusi atostogu tai linksma tongue.gif .o kodel teveliu pasiilgai ar ne namuose sventete?
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2008 12 28, 23:20)
atra,super fotkes bigsmile.gif mes tai namuose atsventeme,sesuo atskridusi atostogu tai linksma tongue.gif .o kodel teveliu pasiilgai ar ne namuose sventete?

Ir namie ir ne...per kūčias ir kalėdų pirmą dieną buvom pas anytą, o tėveliai mano ryt tik grįžta iš Egipto ax.gif
Atsakyti
Kaip matua skyrelį visai užpustė sniegas doh.gif lotuliukas.gif
user posted image

Su naujais, su naujom viltim svajonėm ir išsipildymais 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atra: 03 sausio 2009 - 21:23
labutis su Naujais!!!!!!!!mes namuose sventeme thumbup.gif buvo linksma,o pirmadieni su Bernardu guluosi i vrc istyrimui,nes kasmet mums reikia tikrintis del kalbos ax.gif tai nzn kiek ten mus laikys bigsmile.gif Atra,labai grazi tavo Saulyte,tik ziuriu tu paskutiniu metu kazkokia liudna,gal pervargus esi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina R.: 03 sausio 2009 - 22:40
sveikutė,

žinok net nepasakyčiau kad pervargus, bet tikriausiai tiesiog šiokia tokia man depresija...nes matyt viską per daug rožinėm spalvom nusipiešiu o gaunas šnipštas, plius paskutinėm dienom ne kaip ir jaučiaus matyt rotas pagaliau ir prie manęs prisikabino...
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2009 01 04, 17:51)
sveikutė,

žinok net nepasakyčiau kad pervargus, bet tikriausiai tiesiog šiokia tokia man depresija...nes matyt viską per daug rožinėm spalvom nusipiešiu o gaunas šnipštas, plius paskutinėm dienom ne kaip ir jaučiaus matyt rotas pagaliau ir prie manęs prisikabino...

na vargsiuke tu verysad.gif kur ta rota pasigavus busi g.gif ar namiskiai ir serga?sveik !!!man ir buvo bloga nuotaika ilga laika,tai sveikatele slubavo tai dar kas,tai viskas uzknise buvo doh.gif gydytoja man net antidepresantu skyre,jauciuosi daug geriau dabar thumbup.gif sveik brangioji!!
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2009 01 04, 21:37)
na vargsiuke tu verysad.gif kur ta rota pasigavus busi g.gif ar namiskiai ir serga?sveik !!!man ir buvo bloga nuotaika ilga laika,tai sveikatele slubavo tai dar kas,tai viskas uzknise buvo doh.gif gydytoja man net antidepresantu skyre,jauciuosi daug geriau dabar thumbup.gif sveik brangioji!!

ačiū ir tau sveikatytės 4u.gif ir tavo šeimai, kur pasigavau tai net nežinau po kol kas mano tėvelis ir aš sergu... bet mes abu nesirgom kai visi sirgo...ryt jau į darbelį tai nebeliko laiko ir sveikt ax.gif

o mums kada manau reikia susibėgti mirksiukas.gif
Atsakyti
Lina sveikinu su prėjusiu gimtadieniu happybday.gif Linkiu visko visko.......
Atsakyti