labas visoms!kaip gyvenate?kaip sekasi?
QUOTE(Stebukle @ 2008 09 20, 20:49)
apie 12-13 kubu per sildymo sezona. Mes "imam"(nes patys verciames mediena) rastus ir cia susipjaunam, kubo kaina priklausomai nuo medienos(110-130)+transportas. O kapotu neapsimoka pirkt, kur sunkvezimiais prekiauja, nes ten sumoki uz puse oro nes ant virsaus prisideda jie daug, o viduj kur nesimato, buna mazai tos medienos
Siaip, tikrai apsimoka labiau malkom kurent, nors aisku darbo papildomo prisideda.
Siaip, tikrai apsimoka labiau malkom kurent, nors aisku darbo papildomo prisideda.
nors ir paveluotai, bet laabi labai dekui uz atsakyma!!!!!
sveikos, pasirodo dar ir gyvų čia yra
tai kaip gyvenat? ką veikiat, gal kada visgi susitikt prisiruošiam
tai kaip gyvenat? ką veikiat, gal kada visgi susitikt prisiruošiam
Sveikutes mamytes,as turiu problemyte,esame is Zujunu uzsirasem i buivydiskiu darzeli po menesio manajai sueis 3metukai zadejo jei bus vietos priimt nuo sausio1d.ka zinot apie ta darzeli ir ju vadove?ar lengva ten patekt kaip su kysiais?lb reikia darzelio o jei nepriims mirsiu nezinodama ka daryt?laukiu atsakymu ir pasisakymu....
Pagarbiai mama
Pagarbiai mama
Sveikutes,
Nors dar negyvename Zujunuose, bet jau pradejom statybas ir labai tikiuosi greit tapti jusu kaimyne. Jei viskas vyks pagal plana ( nors dazniausiai gaunasi kitaip) apsigyvensim kitais metais. Namucius turesim Ramuniu gatvej tikiuosi smagiai pabendrausim su naujom kaimynem
Nors dar negyvename Zujunuose, bet jau pradejom statybas ir labai tikiuosi greit tapti jusu kaimyne. Jei viskas vyks pagal plana ( nors dazniausiai gaunasi kitaip) apsigyvensim kitais metais. Namucius turesim Ramuniu gatvej tikiuosi smagiai pabendrausim su naujom kaimynem
labukas mano mazasis katik vejaraupiais persirgo parsineseme is darzelio.prasirgome lengvai ,bet mano dickiai nesirge dar tai laukiu ar susirgs sedim namuose ,ruosiame pamokas,maniskiai eina i 2 pamaina .Atra,kaip tau sekasi?kaip darbas|?ar vaikai dar nenukamavo taves mokykloje?kaip Lukui sekasi mokykloje?
Linmer,sveika prisijungusi.organizuojames kada visos pasimatyti ????
QUOTE(Lina R. @ 2008 12 04, 11:40)
labukas mano mazasis katik vejaraupiais persirgo parsineseme is darzelio.prasirgome lengvai ,bet mano dickiai nesirge dar tai laukiu ar susirgs sedim namuose ,ruosiame pamokas,maniskiai eina i 2 pamaina .Atra,kaip tau sekasi?kaip darbas|?ar vaikai dar nenukamavo taves mokykloje?kaip Lukui sekasi mokykloje?
Lukas tai vėjaraupiais rugsėji persirgo, bet kas keisčiausia tai nei aš eilinį kart nesirgau nei Saulytė
Man tai gerai sekasi, būna geresnių būna ir blogesnių dienų. buvo ką tik trimestrų vedimas, dabar laukia semestrų plius su auklėtiniais pasirodymą turim paruošt, susirinkimai posedžiai.....Lukui irgi neblogai sekasi, o ir trimestrą gerai baigė, net nesitikėjau to iš savo vaiko, bet jis tikrai šaunuolis
Matyt meetinsimės vėl mes abi
labukas :4u
Atra,tikriausiai vel dviese busim ,nes kitos mamos visai nenori bendrauti .karoliui dabar tiek daug kontroliniu sia savaite,tai zubrinam labai graziai nuotraukoje Saulute ir Lukas atrodo kada ruosiesi teta tapti?
Atra,tikriausiai vel dviese busim ,nes kitos mamos visai nenori bendrauti .karoliui dabar tiek daug kontroliniu sia savaite,tai zubrinam labai graziai nuotraukoje Saulute ir Lukas atrodo kada ruosiesi teta tapti?
QUOTE(Lina R. @ 2008 12 06, 12:54)
labukas :4u
Pas mus tai Lukui į akis sulašinta, tai kitą sav iki antradienio vis gali tik klausytis ...rašyt ir skaityt ne...
Teta jau tapau vakar
QUOTE(Atra @ 2008 12 06, 19:16)
Pas mus tai Lukui į akis sulašinta, tai kitą sav iki antradienio vis gali tik klausytis ...rašyt ir skaityt ne...
Teta jau tapau vakar
Teta jau tapau vakar
sveikinu tapus teta! ka turite?
QUOTE(Atra @ 2008 12 06, 23:02)
sūnėną
sveikinu tave!Karolis su Gabriele jau po kelis spuogiukus turi bus vejaraupiai matyt o kaip Lukui sirgimas vejaraupiu praejo ?bijau nes jie jau nemazi