Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

Niu ir priraset, vos speju skaityt hihihi.gif Toks vaizdas- kad Zujunuose niekas negyvena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 08 04, 11:31)
Niu ir priraset, vos speju skaityt hihihi.gif Toks vaizdas- kad Zujunuose niekas negyvena smile.gif

Tikrai kad.. mastau.gif

As tai bent pasiteisinima turiu- buvau atostogaut smile.gif , o kitos kur???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 04 rugpjūčio 2008 - 20:27
QUOTE(ingapoc @ 2008 08 04, 21:26)
Tikrai  kad.. mastau.gif

As tai bent pasiteisinima turiu- buvau atostogaut  smile.gif , o kitos kur???

Kur buvai? Ka matei?
Atsakyti
Sveikos,
Priimkit naujoke smile.gif (ne forume, bet zujunu kaimynu rubrikoje).
As is Karsuvos g. Ar yra dar aktyvisciu is Karsuvos g?
Atsakyti
QUOTE(Liepa_cia @ 2008 08 06, 08:52)
Sveikos,
Priimkit naujoke smile.gif (ne forume, bet zujunu kaimynu rubrikoje).
As is Karsuvos g. Ar yra dar aktyvisciu is Karsuvos g?

Sveika prisujungus. Labai matytas gatves pavadinimas, turbut pravaziuoju pro ta gatve smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
mes taip pat atostogavome Sventojoje thumbup.gif ,pas mano mociute,nuostabiai praleidom laika smile.gif gaila tik dabar orai subjuro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2008 08 06, 19:19)
Labutis 4u.gif
mes taip pat atostogavome Sventojoje thumbup.gif ,pas mano mociute,nuostabiai praleidom laika smile.gif gaila tik dabar orai subjuro verysad.gif

LABAS RYTAS 4u.gif
KUR VISOS PRADINGOT?
Atsakyti
As as is Karsuvos bigsmile.gif - kurioj vietoj Tu gyveni ?

O buvom Kroatijoj..smagu, vaziavom dvi seimos-mes ir brolis su seima..mes jau trecia kart vaziuojam ( kas kas bet Kroatija tai man patinka-gamta, vanduo, oras..) tai galima sakyt viska zinom smile.gif , greit nulekem ,tik kad siemet kita gyvenviete pasirinkom-labai fainai pavyko issinuomot, pas labai smagius seimininkus-ir rakija vaisino ir su naminiu pyragu atejus seimininke buvo mirksiukas.gif Mes turejom naminiu lasinuku, surio, tai ejom irgi vaisint..vienzo savaite praleke kaip vejas..su mielu noru dar savaitelei buciau pasilikus. O namo vaziuodami dar i Venecija uzvaziavom , tai nzn kazkaip labai jau viskas ten pas juos uzleista rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip fainai ilsejotes... pavydu smile.gif mes irgi vaziuosim pailset Lt kita savaite.... o siaip mirkstam savo kieme smile.gif arba kokiose graziose Zujunu vietose.
Atsakyti
Tai vat kad su tuo poilsiu toj musu Lietuvelei- nezinai koki ora 'pasigausi' ax.gif
Atsakyti
sveikos,
kadangi mintys mano visos nusiblaškiusios tai bent pateršiu eterį dar...sawo grožiais wub.gif
vaikams radau kieme pasidžiaugti, nors tas džiaugsmas virto ašaromis, nes Lukas nenorėjo paleist ir augint namie, kol įsiaiškinom kad tai laukinis gyvūnas ir reikia jam pas mamą doh.gif
user posted image
čia nelabai kokybiška nuotrauka bet ciuckis matos, čia brolis parsivedė tai vietoj ežiuko vaikai dabar turi kitą džiaugsmelį smile.gif
user posted image

o čia šiaip
user posted image
user posted image
Atsakyti
Atra,grazuole tavo Saulyte.na dar ir suniuka isitaiset thumbup.gif kas geresnio ax.gif ar ruosiates jau mokyklai doh.gif

Atsakyti