Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

QUOTE(Atra @ 2008 07 14, 00:42)
Labukas , aš tai vis dar čia smile.gif

Bernardą su tortadieniu happybday.gif

aciu,labai uz sveikinimus notworthy.gif friends.gif labai karsta :blink:sedziu namuose,net nosies nenoriu i lauka kisti doh.gif
Atsakyti
aš irgi tik vakarais nosį teiškišu į kiemą...
Atsakyti
Labukas,
Ir mes sveikinam Bernarda
user posted image

O mes bunam pastoviai kieme, nes namuose neimanoma kaip karsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 16, 11:07)
Labas labas... mes gyvi, pavalgom ir einam i savo kiema.
Persika, pas mus atsikrauste nauji kaimynai, kur turi dukryte gimusia beveik kartu su tavo mazyle wink.gif

Sveikos !!! 4u.gif
kaip smagu, aas vis matau mamytes vaikstinejancias po kaima, ale kazkaip nedristu eit ir kalbint... blush2.gif
Papildyta:
karsta, ypac pas mus palepej, mes net ciuzini i pirma auksta atsinesem.. tai visai gerai taip miegot smile.gif nieko, trumpa ta vasarele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 14, 12:23)
Labukas,
Ir mes sveikinam Bernarda
user posted image

O mes bunam pastoviai kieme, nes namuose neimanoma kaip karsta verysad.gif

aciu visoms labai uz sveikinimus 4u.gif tai gal kada pasimatom jau galu gale g.gif visos apsipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mrginos, menesi gal nebuvau, o jus tik puslapi priplepejot doh.gif tongue.gif na nekalbios nekalbios mamytes..
As vis kai vaziuoju , pamatau kokia mamyte su vaiku, galvoju kuri cia galetu buti, gal pakalbint ax.gif ..reiktu tikrai kada susibegt, susipazint, tikrai turbut nekarta 'susitikusios' buvom smile.gif
Atsakyti
As irgi vakar buvau zujunu prekybos centre hihihi.gif maciau pora mamu su vaikais, bet nepakalbinau smile.gif kazkaip durnai skambetu: tu gal is supermamu? doh.gif:
Fainai butu meet'ika pasidaryt siais metais smile.gif
Atsakyti
Jo, musu tempais reiktu sakyt ne ryt poryt, o bent jau siais metais lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif o pajudejo temele musu nors truputi biggrin.gif as kiek ziuriu, ziuriu, niekas neraso, tai ir as nerasau is principo tongue.gif
O pas mus Buivydiskese pradine mokykla perkele kaip supratau kiton vieton, Berzu g.,dabar salia musu namo, tik gatve pereit g.gif tai matyt leisim vaiki tenai, nei miestan g.gif Mamytes, gal jau kas leidzia savo atzala i Buivydiskiu pradine? Kiek suprantu jie ten tik iki 5 kl., po to eik toliau kur nori,a ne g.gif bet per tiek metu mes tikrai planuojam issikraust arciau miesto, o pradzioje manau butu visai fajna cia lankyt, tuo labiau kad mokyklele pati pas mus atejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano kaimynes visi trys vaikai ta mokyklele atlanke, man rods ten keturios klases..o dabar kaip ir maniskiai i Taika nuejo ax.gif
Tai nieko, patenkinta ji, klasej mazai vaiku, tai visi apeiti, apziureti, ne tai kaip mieste, 30 vaiku ir jokios tvarkos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 17, 14:52)
As irgi vakar buvau zujunu prekybos centre hihihi.gif maciau pora mamu su vaikais, bet nepakalbinau smile.gif kazkaip durnai skambetu: tu gal is supermamu? doh.gif:
Fainai butu meet'ika pasidaryt siais metais smile.gif

aga pritariu, gana cia tylet smile.gif blush2.gif ax.gif
Papildyta:
Merginos !!!! girdit ????????????? einam mytintis wink.gif
Atsakyti
galim nors ir ryt meet'uka daryt smile.gif tik kur smile.gif
Atsakyti