Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

QUOTE(ingapoc @ 2008 05 08, 10:26)
As vieno cia tokio rudo ,nzn kokia veisle, nedidelis toks i kovini panasus, labai bijojau, tai anyta mane pamoke, kad jis pats bijo tik reik riktelt ant jo ar dar geriau koki akmeni paleist  bash.gif  Ir ramu, dabar jau nebijau  tongue.gif

kad visi koviniai reaguoja i rankos staigu pakelima. Gal geriau visad akmeni kisenej nesiokis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 08, 09:54)
kad visi koviniai reaguoja i rankos staigu pakelima. Gal geriau visad akmeni kisenej nesiokis hihihi.gif

Tai kad paskutiniu metu retai pescia po Zujunus vaikstau tongue.gif
Atsakyti
labutis visoms 4u.gif
mes sergame doctor.gif ,pasigavom virusa baisini,baisesni uz gripa doh.gif visa seimyna iskrite gulim jau 5 dienas temperatura didziausia verysad.gif kosime kaip sunys lotuliukas.gif kaip jus laikotes?kas naujo?
Atsakyti
mano vaikai irgi jau visa savaite kazkokiu kosuliu idomiu serga, ne siaip kosulys o net iki vemimo kartais priveda... eina sau, mes ziema taip niekad nesirgdavom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2008 05 11, 20:26)
mano vaikai irgi jau visa savaite kazkokiu kosuliu idomiu serga, ne siaip kosulys o net iki vemimo kartais priveda... eina sau, mes ziema taip niekad nesirgdavom 4u.gif

sveikute,o pas daktarus nebuvot g.gif
Atsakyti
mes jau sveiki thumbup.gif

bet ziuriu cia tylu tyla tyli g.gif keliu tema i virsu, gal kas pastebies-zodeli tars ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksancik: 16 gegužės 2008 - 09:07
As vis uzeinu uzeinu- tyla ramuma, na ir slenku lauk ax.gif Ziuriu lentvarietes jau 43 tema atsidare, o mes.... doh.gif

Tai kada susitinkam? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2008 05 16, 14:57)
As vis uzeinu uzeinu- tyla ramuma, na ir slenku lauk  ax.gif  Ziuriu lentvarietes jau 43 tema atsidare, o mes.... doh.gif

Tai kada susitinkam?  smile.gif

taremes, pvz ATEINANTI SI PIRMADIENI smile.gif
Atsakyti
sweikos,

pvz aš pirmadienį einu į tėwų susirinkimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2008 05 16, 22:28)
sweikos,

pvz aš pirmadienį einu į tėwų susirinkimą smile.gif

vakarop? gal? smile.gif o gal galime dienos metu ? mirksiukas.gif
Atsakyti
kad su waikais nelabai kur yra susitikt Zujūnuose, nes norėtųsi saugesnės wietelės, o ir kad vaikai turėtų ką veikti, nes kitaip nepabūsi...

dar parodysiu Saulytę kad neužmirštumėt visai...
user posted image
user posted image
user posted image

ir Luko gimtadienis
user posted image
user posted image
Atsakyti
ir as prisijungciau su malonumu prie jusu bet kokia diena, bet tik nuo 16 h ax.gif
Atsakyti