Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

QUOTE(oksancik @ 2008 04 20, 15:56)
na kaip mamytes laikotes, kada gi meetinsimies  lotuliukas.gif mes siandien prie tvenkiniu buvom, oras grazus, tik vejas per didelis prie vandens thumbup.gif zmones islindo, saslykus kepa aplink tvenkinio  lotuliukas.gif

Stebukliuke, dar fotografuoji? jau kaip ir prisiruosiem mes pagaliau fotosesijai  lotuliukas.gif

Kaip operacija? As vis kalbinu MB ten vaziuot... nepasiraso smile.gif

As Siandien visa diena dirbau.. turejau 3 fotosesijas mastau.gif jauciuosi unsure.gif pavargus smile.gif Kai nuspresit diena, duokit zinia mirksiukas.gif
Atsakyti
a, operacija labai greitai praejo, operavo gal kokia 13h,o vakare jau namie buvom thumbup.gif sunkiausias tai gal tas laukimas ir pirmas pusvalandis po, nes kai atveze vaika visa pikta, is nosies kraujas bega,is burnos kraujas doh.gif bet po pusvalandzio jau ramu buvo, jokio isgascio net, stipriu nervu tas mano mazas vyriokas ax.gif man kazkaip, kai palatos drauga pirma operavo ir po to atveze, na taip baisu atrode, dar tas vaikiukas vis dejuodavo, a kai savo atveze, tai nulis baimes, reikejo vaika priziuret, o ne dejuot lotuliukas.gif dabar tikiekimes, kad slogos mus aplenks mirksiukas.gif

Stebukle, mes planuojam pas tave ne sia ateinancia savaite, bet dar kita, t.y. iki Mamos dienos pasirodysim drinks_cheers.gif

Atsakyti
nu mergos, kur jus g.gif gathering.gif
Atsakyti
dingo visos kazkur g.gif mamos kaip gi jus gyvenat?
siandien delfyje perskaiciau, kad subade peiliu stoteleje ten kazkoks biesas, tai iskarto nuolat stoteleje ta vietine "fauna" prisiminiau, sedincia ir girtaujancia.. gyvenk ir bijok taip sakant... blink.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i dirbancias Kaunietes, Vilnietes, Klaipedietes, uzpildykite anketa prasau, rasau diplomini darba.

http://www.publika.l...d89af2b4b8.html

Labai visoms dekoju
Atsakyti
A cia dar yra Zujunuose gyvevanciu biggrin.gif

Norejau kviest vakare pasivaiksciot, bet prisiminiau kad snd pas dukra susirinkimas mokykloj doh.gif
Atsakyti
Yra dar gywų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2008 05 06, 14:03)
Yra dar gywų smile.gif

Tai gerai, atai galvojau gal as viena cia belikus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2008 05 06, 15:55)
Tai gerai, atai galvojau gal as viena cia belikus  lotuliukas.gif

biggrin.gif brrrr kaip salta. Mane nervina mano vaikai... vienas miega pietu, kitas nemiega, tas jau pabunda, kitas uzmiega. O kada i lauka... gi vieno vaiko namuose nepaliksi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 07, 17:37)
biggrin.gif brrrr kaip salta. Mane nervina mano vaikai... vienas miega pietu, kitas nemiega, tas jau pabunda, kitas uzmiega. O kada i lauka... gi vieno vaiko namuose nepaliksi unsure.gif

Vajei, pas Tave pametinukai, tai jau tikrai neliudna Tau tongue.gif

Einam gal kada pasivaiksciot, kavutes i termosiuka, kas uz mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2008 05 07, 21:07)

Einam gal kada pasivaiksciot, kavutes i termosiuka, kas uz  mirksiukas.gif

as vakar tekina parbegau namo, kai pamaciau palaida kaip arklys vilksuni. kazkaip baisu... ohmy.gif prasiau vyro, kad man ginkla nupirktu, kad galeciau ramiai savo kaime vaiksciot smile.gif
Atsakyti
As vieno cia tokio rudo ,nzn kokia veisle, nedidelis toks i kovini panasus, labai bijojau, tai anyta mane pamoke, kad jis pats bijo tik reik riktelt ant jo ar dar geriau koki akmeni paleist bash.gif Ir ramu, dabar jau nebijau tongue.gif
Atsakyti