Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

as diena dirbu rytoj, bet labai noreciau ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(oksancik @ 2008 04 15, 18:11)

tai kas girdet del myto ? mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko negirdet smile.gif
Vis vaziuoju i parduotuve ir visad stabteliu ties jusu namu, nes tas zydras automobiliukas man labai gresmingai atrodo, bijau nubraukt smile.gif
O siaip, galetume prie tvenkiniu kada varyt pasivaiksciot wub.gif

O mes dabar ruosiames ir einam i savo kiema... jei kas eisit pro sali musu, uzsikit pasilabint wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 16 balandžio 2008 - 11:21
o as su sunum rytoj i ligonine gulamies, adenoidus mums salins unsure.gif aisku nieko cia baisaus, bet vistiek nervas ima, nemiega kamuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2008 04 16, 14:18)
o as su sunum rytoj i ligonine gulamies, adenoidus mums salins  unsure.gif aisku nieko cia baisaus, bet vistiek nervas ima, nemiega kamuoja  ax.gif

oho... sekmingos operacijos jums 4u.gif
Atsakyti
auuuuuuuuu, ar cia kas gyvena biggrin.gif ?
Atsakyti
Aha smile.gif

vakar ejau pro darzeli Buivydiskiu. Koks fainas man pasirode thumbup.gif: sake grupese mazai vaiku labai ohmy.gif reiks nuvaryt kokia diena smile.gif Gal kas norit i kompanija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 19, 12:04)
Aha smile.gif

vakar ejau pro darzeli Buivydiskiu. Koks fainas man pasirode thumbup.gif: sake grupese mazai vaiku labai ohmy.gif reiks nuvaryt kokia diena smile.gif Gal kas norit i kompanija ax.gif

Mano vyro sesuo uzrase savo maziuka i Buivus, bet jis tik nuo kito rudens turbut tik eis, 3 ju metuku smile.gif
Tai sake ir viduj nieko, jauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2008 04 19, 20:30)
Mano vyro sesuo uzrase savo maziuka i Buivus, bet jis tik nuo kito rudens turbut tik eis, 3 ju metuku  smile.gif
Tai sake ir viduj nieko, jauku  ax.gif

Geras bigsmile.gif Mastau, gal dukryte jeist irgi nuo rudens smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 19, 20:55)
Geras bigsmile.gif Mastau, gal dukryte jeist irgi nuo rudens smile.gif ax.gif

Tai Tavo dukryte metais vyresne, o mazulis ziuriu vienmetis su musu Domantu smile.gif
Mes pagaliau jei kada susiorganizuosim susitikima su vaikais , tai sakiau teks man sesers vaika skolintis lotuliukas.gif , nes maniskiai jau paauge , i jusu leliu buri nelabai jau ir tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
na kaip mamytes laikotes, kada gi meetinsimies lotuliukas.gif mes siandien prie tvenkiniu buvom, oras grazus, tik vejas per didelis prie vandens thumbup.gif zmones islindo, saslykus kepa aplink tvenkinio lotuliukas.gif

Stebukliuke, dar fotografuoji? jau kaip ir prisiruosiem mes pagaliau fotosesijai lotuliukas.gif
Atsakyti