as diena dirbu rytoj, bet labai noreciau
nieko negirdet
Vis vaziuoju i parduotuve ir visad stabteliu ties jusu namu, nes tas zydras automobiliukas man labai gresmingai atrodo, bijau nubraukt
O siaip, galetume prie tvenkiniu kada varyt pasivaiksciot
O mes dabar ruosiames ir einam i savo kiema... jei kas eisit pro sali musu, uzsikit pasilabint
Vis vaziuoju i parduotuve ir visad stabteliu ties jusu namu, nes tas zydras automobiliukas man labai gresmingai atrodo, bijau nubraukt
O siaip, galetume prie tvenkiniu kada varyt pasivaiksciot
O mes dabar ruosiames ir einam i savo kiema... jei kas eisit pro sali musu, uzsikit pasilabint
o as su sunum rytoj i ligonine gulamies, adenoidus mums salins aisku nieko cia baisaus, bet vistiek nervas ima, nemiega kamuoja
QUOTE(oksancik @ 2008 04 16, 14:18)
o as su sunum rytoj i ligonine gulamies, adenoidus mums salins aisku nieko cia baisaus, bet vistiek nervas ima, nemiega kamuoja
oho... sekmingos operacijos jums
auuuuuuuuu, ar cia kas gyvena ?
Aha
vakar ejau pro darzeli Buivydiskiu. Koks fainas man pasirode : sake grupese mazai vaiku labai reiks nuvaryt kokia diena Gal kas norit i kompanija
vakar ejau pro darzeli Buivydiskiu. Koks fainas man pasirode : sake grupese mazai vaiku labai reiks nuvaryt kokia diena Gal kas norit i kompanija
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 19, 12:04)
Aha
Mano vyro sesuo uzrase savo maziuka i Buivus, bet jis tik nuo kito rudens turbut tik eis, 3 ju metuku
Tai sake ir viduj nieko, jauku
QUOTE(ingapoc @ 2008 04 19, 20:30)
Mano vyro sesuo uzrase savo maziuka i Buivus, bet jis tik nuo kito rudens turbut tik eis, 3 ju metuku
Geras Mastau, gal dukryte jeist irgi nuo rudens
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 19, 20:55)
Geras Mastau, gal dukryte jeist irgi nuo rudens
Tai Tavo dukryte metais vyresne, o mazulis ziuriu vienmetis su musu Domantu
Mes pagaliau jei kada susiorganizuosim susitikima su vaikais , tai sakiau teks man sesers vaika skolintis , nes maniskiai jau paauge , i jusu leliu buri nelabai jau ir tinka
na kaip mamytes laikotes, kada gi meetinsimies mes siandien prie tvenkiniu buvom, oras grazus, tik vejas per didelis prie vandens zmones islindo, saslykus kepa aplink tvenkinio
Stebukliuke, dar fotografuoji? jau kaip ir prisiruosiem mes pagaliau fotosesijai
Stebukliuke, dar fotografuoji? jau kaip ir prisiruosiem mes pagaliau fotosesijai