Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

QUOTE(oksancik @ 2008 04 01, 18:01)
darom drinks_cheers.gif gal rytoj a, merginos ka jus  i tai?

As uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(oksancik @ 2008 04 01, 17:01)
darom drinks_cheers.gif gal rytoj a, merginos ka jus  i tai?

bly nryt niekaip, paskirta diena kirpyklai schmoll.gif blush2.gif
Papildyta:
pasiziurejau, tema atidaryta 2007 09 18 smile.gif jau daugiau nei puse metu niekaip "nedamusam" temos, eina sau smile.gif kazka reikia daryt !!! pasyviai mes cia mamkos biggrin.gif
Atsakyti
na tai jauciu kitai dienai reikia meeta organizuot. Atra, Stebukle ir kt. kada jums patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Persika @ 2008 04 01, 22:16)
ax.gif
bly nryt niekaip, paskirta diena kirpyklai  schmoll.gif  blush2.gif
Papildyta:
pasiziurejau, tema atidaryta 2007 09 18  smile.gif jau daugiau nei puse metu niekaip "nedamusam" temos, eina sau smile.gif kazka reikia daryt !!! pasyviai mes cia mamkos biggrin.gif

Tas tai jo g.gif neplepios mamkos neplepios biggrin.gif
Atsakyti
man tinka ryt ir poryt...šnd tai jau du pasimatymus turiu ax.gif
Atsakyti
man ryt poryt netinka, siandien tinka smile.gif tik dabar vaikai eina pietu miegelio.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Aš vakar nuo dviračio dulkes nusivaliau, lia lia lia thumbup.gif
Atsakyti
O man rytoj i prezentacija reik eit doh.gif -nepamenu kur as ka uzpildziau ir ka laimejau, bet teks sudalyvaut cool.gif

O as su dviraciu bijau vazinet ,kad koks sunekas uzpakalin neisikabintu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 02 balandžio 2008 - 14:08
QUOTE(ingapoc @ 2008 04 02, 16:07)
O man rytoj i prezentacija reik eit  doh.gif -nepamenu kur as ka uzpildziau ir ka laimejau, bet teks sudalyvaut  cool.gif

O as su dviraciu bijau vazinet ,kad koks sunekas uzpakalin neisikabintu  biggrin.gif

Bet suniukai tai cia tokie "maziukai" begioja unsure.gif as net savo kieme pasidedu netoliese koki brobli doh.gif: kad jei atbegtu, tai tikrai trinktelciau... nes pas mus nera tvoros...
Atsakyti
Tai gal poryt,a ? 4u.gif
Atsakyti
Na ka, rytoj nauja savaite prasideda, gal susbegam antradieni ar ketvirtadieni? drinks_cheers.gif
Papildyta:
Vos nepamirsau:

ATRA, MIELOJI, SU GIMTADIENIU!!! 4u.gif DAUG SAULES, MEILES, PINIGU wub.gif :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksancik: 06 balandžio 2008 - 18:41
Niu kaimynes, tai ryt diena gal cia susimatom, jei bus geras oras? Mes siandien pasibuvom... pasaka wub.gif
user posted image
Atsakyti