Paveluotai truputi, bet su Sv.Velykom jus Ramybes ir silumos Jusu namams
As taip pat susivelinus ,noriu jus pasveikinti visas su SV. Velykom!!!
kaip tylu... matyt dar svencia mamytes ir nera laiko kompui
Ir as ir as sveikinu visus su Velykom... nors uz lango vaizdelis primena Kaledas :
Apšerkšniję mūs Velykos,
Balta balta kur dairais,
Kiaušinius po eglėm dėsim
Kaip Kalėdų vakarais ....
Su šventėm brangiosios
Oksancik, aš jau galvojau visai dingus kaip dukrytė? įdomu kokia ji visgi tą pačią dieną gimusios mūsų merginos ir dar šalia
beja tave radau dar kai kur
Balta balta kur dairais,
Kiaušinius po eglėm dėsim
Kaip Kalėdų vakarais ....
Su šventėm brangiosios
Oksancik, aš jau galvojau visai dingus kaip dukrytė? įdomu kokia ji visgi tą pačią dieną gimusios mūsų merginos ir dar šalia
beja tave radau dar kai kur
ne dingau as, truputi darbe problemu turejau, tai laiko nebuvo chatams a maze auga ir kasdien vis kazkas naujo iskriecia broli skriaudzia nerealiai, jis verkia ir verkia nuo jos, lelyciu nepripazista kolkas, tik su masinom. Nuo balandzio 1 d. keliaus i darzeli, nes namie jai veiklos jau truksta, judri labai, ciauska ir ciauska vis siaip labai gerai, kad ji jaunesne, nes daug ko is brolio ismoke, kartoja paskui ji, jau skaiciuoja abu panasiai ir pastebejau, kad kaip mergaite tai ji anksciau daug ka pradejo daryt, pvz. gal nuo 1.5 metu pampersu nebereikia, o sunus tai virs 2 m i darzeli dar su jais keliavo. Butu gerai pagaliau susitikt kada nors, nes jau vaikai antrus gimtadienius svencia, a mes nesusitinkam tavo turbut irgi jau ciauskute nerealiai paaugo.. man kai paziuriu i nuotraukas, tai taip laikas bega greitai
A, prisipazink, kur tu dar mane matei..kokiam pazinciu portale?
A, prisipazink, kur tu dar mane matei..kokiam pazinciu portale?
Oksancik, šaunuolė tavo dukrytė, mes vis dar į pamperius varom
Sveikinu tavo dukriuką su DIUUUU metukais būkit laimingos
o kur radau iš ten ir parašysiu
Sveikinu tavo dukriuką su DIUUUU metukais būkit laimingos
o kur radau iš ten ir parašysiu
Taip pat sveikinam oksancik mergyte su 2-uoju gimtadieniu
[SIZE=7][COLOR=fuchsia] sveikiname,SAULYTE su gimtadieniu
oksancik,dukryte taip pat su tortadieniu
oksancik,dukryte taip pat su tortadieniu
SAULYTE su antru gimtadieniu
Na nebendrauja cia niekas, visos i Pasilaicius "persikrauste", a kaimynes pamirso Atra, Stebukle grizkyt i Zujunus