Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

QUOTE(Stebukle @ 2008 03 09, 15:58)
Idomu, ryt pastas dirbs unsure.gif labai laukiu siuntinio smile.gif

turi dirbt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 09, 16:58)
Tik jei sapnavai, kad as Zujunuose ar buivydiskese einu, sapnas klaidingas, nes visur sitam rajone tik su masina...

Tai kad ne, ne Zujunuose, bet ir nzn kur, vienzo kazkur nenustatytoj vietoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2008 03 09, 22:50)
Tai kad ne, ne Zujunuose, bet ir nzn kur, vienzo kazkur nenustatytoj vietoj  lotuliukas.gif

hihihi.gif
reik susimatyt. tik mano vaikai kosti... o as be ju, kaip be ranku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 09, 17:58)
Tik jei sapnavai, kad as Zujunuose ar buivydiskese einu, sapnas klaidingas, nes visur sitam rajone tik su masina... nes bijau vietines faunos ir palaidu sunu unsure.gif vel rujos prasidejo sad.gif i kiema pas mane ateina sad.gif

Labas rytas,

As irgi pavasari bijau viena eiti kokiais laukais. Tos šunų gaujos blink.gif Kartais su savo mažium norėtųsi tiesiog ant pavaduko iki miesto paėjėti - tai visada "susikaupti" tokiam žygiui pavasariop tenka.

Stebukle, - o kokio siuntinuko laukei? Ar sulaukei jau? ax.gif

Aš tai iš braškyčių užsisakiau šampūno, plaukus tiesinančio - tai irgi labai laukiu. O mano brolis fotoaparatui objektyvą užsisakė, tai irgi nekantrauja ir darbo/ švenčių dienas skaičiuoja. thumbup.gif Fainas tas laukimas. Manau, kad šalia el.pašto - tikrasis paštas vis tiek visada gyvuos. wub.gif
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif
kur dingusios visos g.gif ,gal organizuojames pasimatymui su vaikais kartu gathering.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2008 03 14, 12:01)
Labas rytas,

As irgi pavasari bijau viena eiti kokiais laukais. Tos šunų gaujos  blink.gif Kartais su savo mažium norėtųsi tiesiog ant pavaduko iki miesto paėjėti - tai visada "susikaupti" tokiam žygiui pavasariop tenka.

Stebukle, - o kokio siuntinuko laukei? Ar sulaukei jau?  ax.gif

Aš tai iš braškyčių užsisakiau šampūno, plaukus tiesinančio - tai irgi labai laukiu. O mano brolis fotoaparatui objektyvą užsisakė, tai irgi nekantrauja ir darbo/ švenčių dienas skaičiuoja.  thumbup.gif  Fainas tas laukimas. Manau, kad šalia el.pašto - tikrasis paštas vis tiek visada gyvuos.  wub.gif

va va.. tie sunys sad.gif

as apatiniu laukiau smile.gif Sulaukiau smile.gif

o jus jau gavot?
QUOTE(Lina R. @ 2008 03 16, 14:09)
sveikos mergytes 4u.gif
kur dingusios visos g.gif ,gal organizuojames  pasimatymui su vaikais kartu gathering.gif ?

organizuojames po Velyku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 16, 15:06)
va va.. tie sunys sad.gif

as apatiniu laukiau smile.gif Sulaukiau smile.gif

o jus jau gavot?

organizuojames po Velyku smile.gif

ok ,tada tariames po velyku mirksiukas.gif kas dar prisijungs friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2008 03 16, 15:55)
ok ,tada tariames po velyku mirksiukas.gif kas dar prisijungs friends.gif

As 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,na smagumelis thumbup.gif gal ir mes galu gale, visos susitiksim artimiau apsipazinti mirksiukas.gif .o kur Atra dingusi? g.gif Atra,kur dingai?ar ateisi sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
kaip laikotes mergytes mirksiukas.gif ziema uz lango irnesakyk.gif ,tai sedim namuciuose.kuria diena organizuojames pasimatyti g.gif ,kas ateis?ir kur?
Atsakyti
Mamytes, sveikos 4u.gif kaip saunu kad bendraujat, a as mazai laiko ir turiu SM blush2.gif bet jusu nepamirstu lotuliukas.gif ir gal pavyks pagaliau prisijungt prie organizuojamo metuko biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

O aš, jei jūs nieko prieš, - neprisijungsiu. ax.gif
Jūsų dar net virtualioje erdvėje nepažįstu.... viskas po truputį. Bet, tikiuosi, bus kam pafotografuoti ir foto pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti