Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

QUOTE(Alaplaja @ 2008 02 26, 16:55)
Labas Stebukle smile.gif As esu, vis uzeinu apsiziuret ar bendrauja musu rajono mamytes.
Paziurejau tavo vaikuciu foto, nu labai labai grazios  wub.gif  Cia tu fotografija uzsiimi? Turbut turi viska, ir fona, ir prozektorius? Klausiu, nes man fotografuot labai patinka ir dirbt su nuotraukomis.

Labukas,
aciu aciu 4u.gif Taip turiu studijele namuose isirengusi.
Stengiuosi taip fotografuot, kad nereiktu ju "apdirbinet" smile.gif
O tu is kurio krasto?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 02 26, 15:00)
Labukas,
aciu aciu 4u.gif Taip turiu studijele namuose isirengusi.
Stengiuosi taip fotografuot, kad nereiktu ju  "apdirbinet" smile.gif
O tu is kurio krasto?

As irgi is sio krasto, Gineitiskiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytės

O ko jūs tokios tylios? Ar buvote Kaziuko mugėje? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

ooo tema pakilo žiūriu iš pelenų bigsmile.gif

Nebuvom mes Kaziuke, kai tooooks oras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2008 03 03, 11:56)
Labas rytas,

ooo tema pakilo žiūriu iš pelenų  bigsmile.gif

Nebuvom mes Kaziuke, kai tooooks oras schmoll.gif

O aš, įsivaizduokit, buvau tongue.gif
Kaip žiurkytė sulyta... bet užtat prisipirkau blush2.gif Vazonų, suoliuką, krepšiuką... ir skilanduką. lotuliukas.gif

Na nežinau, vis tiek kažkaip faina forume rasti "kraštiečių", t.y. kažkur tame pačiame kampelyje gyvenančių SM. Beje, - kurią tai dieną buvau išsitraukusi Vakarinio Vilniaus aplinkelio planą - nagrinėjausi kiek toli ten tas aplinkelis nuo mūsų eis... o šiandien bac-bac iš inercijos ir ištryniau visą savo planelį kompe - nieko neliko doh.gif Bu. Bet kiek suprantu, Zujūnų - Buivydiškių nelabai "kabins" tas aplinkelis.

Papildyta:
Atra, - o kas tas Gladiatus, kur laisvalaikį leidi?... ax.gif
Atsakyti
traviatus žaidimas, bet jau nebežaidžiu...
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2008 03 03, 15:46)
traviatus žaidimas, bet jau nebežaidžiu...

Jaučiu, labai "užkabliuoja"... ax.gif

Mano viena draugė per tokį panašų susipažino su savo vyru lotuliukas.gif Nežinau ką ji ten žaidė, bet įdomiai iš šono atrodydavo, kai vidury pokalbio lėkdavo įsijungti kompiuterį, kad tarkim "įsėstų į traukinį" blush2.gif

O dabar brolis "užsikabliavęs"... ištisai sėdi... O man ir pačiai įdomu pabandyti - kas gi ten per stebuklai... bet ir nedrąsu po tokių gyvų pavyzdėlių. Negi rimtai taip "kabliuoja" tokie žaidimai?
Atsakyti
Mes vakar buvom Kaziuko mugej. Nusipirkom baronku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 03, 17:11)
Mes vakar buvom Kaziuko mugej. Nusipirkom baronku smile.gif

Labas rytas,

oj, kaip dabar nepakenktų Kaziuko baronkos. Kava garuoja.... 4u.gif

Pas mane darbe arbatinis "kraustosi iš proto". Jis stovėjo ant žemės ir kažkas sugebėjo numinti jo kaištuką... tai jis dabar "trumpina": pastovi, pastovi - pašnypščia, pašyla; vėl pastovi... vanduo visą laiką šiltas lotuliukas.gif Kitaip tariant - patobulintas tapo. lotuliukas.gif Ir aš kol ryte nieko nėra ne tokia vieniša jaučiuosi - arbatinis kaip gyvas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2008 03 04, 09:55)
Labas rytas,

oj, kaip dabar nepakenktų Kaziuko baronkos. Kava garuoja.... 4u.gif

Pas mane darbe arbatinis "kraustosi iš proto". Jis stovėjo ant žemės ir kažkas sugebėjo numinti jo kaištuką... tai jis dabar "trumpina": pastovi, pastovi - pašnypščia, pašyla; vėl pastovi... vanduo visą laiką šiltas  lotuliukas.gif Kitaip tariant - patobulintas tapo.  lotuliukas.gif  Ir aš kol ryte nieko nėra ne tokia vieniša jaučiuosi - arbatinis kaip gyvas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
turbut kava isgerei, tai isipilk i puodeli prasau smile.gif ir baronkom pasivaisink tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Laba ryta , sianakt sapnavau,kad su Stebukle susipazinau lotuliukas.gif
Einu gatve-pries mane mergina eina ir is sono kazkas kviecia-Stebukle stebukle, as tada prieinu ir klausiu- tu kartais ne Stebukle is SM lotuliukas.gif ,o daugiau nepamenu..
Tai matyt jau laikas susitikima organizuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2008 03 07, 13:06)
Laba ryta , sianakt sapnavau,kad su Stebukle susipazinau  lotuliukas.gif 
Einu gatve-pries mane mergina eina ir is sono kazkas kviecia-Stebukle stebukle, as tada prieinu ir klausiu- tu kartais ne Stebukle is SM  lotuliukas.gif ,o daugiau nepamenu..
Tai matyt jau laikas susitikima organizuot  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
man Kaziukyje buvo bajeris... einu iki masinos ir pries mane 2 mamos su vaikais su vezimeliais vaziuoja, as pasiziurejau kokie grazus vaikuciai ten sedi, jos pasiziurejo i mane, kaip ant ranku Marka mieganti tysiu smile.gif prasilenkem ir jos apsisuko ir dasivijo, sako, jus kartais ne Stebukle is SM, mes hnorim i fotosesija pas jus lotuliukas.gif Tai sakau, taip Stebukle, tik man AZ parasykit, nes neturiu galimybes dabar datos pasiziuret kada laisva lotuliukas.gif doh.gif:
Tik jei sapnavai, kad as Zujunuose ar buivydiskese einu, sapnas klaidingas, nes visur sitam rajone tik su masina... nes bijau vietines faunos ir palaidu sunu unsure.gif vel rujos prasidejo sad.gif i kiema pas mane ateina sad.gif
O del susitikimo, as uz. Tik mano Stebukliukai dabar serga....
Idomu, ryt pastas dirbs unsure.gif labai laukiu siuntinio smile.gif

Atsakyti