Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

QUOTE(Atra @ 2008 02 08, 23:02)
yra yra  ax.gif \

Lina kaip jūs laikotės, iš ligų išsikapstėt?

labutis,Atra,jau sveikuciai mirksiukas.gif tik man stubura skauda,eisiu pas daktare ieskoti priezasties ax.gif kaip tu mirksiukas.gif ,kaip tavo vaikuciai smile.gif reikia kada pasimatyti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Atra @ 2008 02 09, 00:11)
Mano koketė  wub.gif

user posted image

nauja mada ax.gif kaip aš jums aa?
user posted image

tikra grazuole Saulute 4u.gif
Atsakyti
ačiū, mes neblogai, lyg ir po kol kas ligas išvaikėm 4u.gif
reiktų tikrai kada susitikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2008 02 10, 00:31)
ačiū, mes neblogai, lyg ir po kol kas ligas išvaikėm 4u.gif
reiktų tikrai kada susitikti smile.gif

galetumem savo vyresnelius supazindinti ax.gif Karolis labai nori susipazinti mirksiukas.gif su Luku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2008 02 10, 14:30)
galetumem savo  vyresnelius supazindinti ax.gif Karolis labai nori susipazinti mirksiukas.gif su Luku 4u.gif

Galėtume, Lukui kaip tik šią sav atostogos ax.gif tavo karoliui manau irgi smile.gif
Atsakyti
ketvirtadienį berods pas tavo Karolį pavadavo mano mama mokykloj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2008 02 10, 22:54)
ketvirtadienį berods pas tavo Karolį pavadavo mano mama mokykloj smile.gif

nu geras mirksiukas.gif .ziuriu tu ilgai ir naktineji prie kompo ax.gif ,tai kada susimatome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2008 02 10, 23:12)
nu geras mirksiukas.gif .ziuriu tu ilgai ir naktineji prie kompo ax.gif ,tai kada susimatome ax.gif

o kada norėtum? mano vyras bus namie nuo trečiadienio tai išvis būsiu laisvesnė nuo mažosios smile.gif naktinėjam tai mes visada ilgai, niekaip negalim ankščiau nueit miegot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2008 02 11, 10:51)
o kada norėtum? mano vyras bus namie nuo trečiadienio tai išvis būsiu laisvesnė nuo mažosios smile.gif naktinėjam tai mes visada ilgai, niekaip negalim ankščiau nueit miegot doh.gif

sveikute,tai gal koki ketvirtadieni bijau ,kad mazasis tik neisisirgtu doh.gif sianakt jam 37.6 buvo verysad.gif tikriausiai vakar prisibegiojome lauke doh.gif o siandien vel ziemuze blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2008 02 08, 11:43)
sveikos, nepatikėjau pamačius temą iškeltą smile.gif

Labas,

o kodėl toks nustebimas? Nejaugi čia maytės ne pleputės? Juk taip nebūna!!! lotuliukas.gif

Mamytės, - noriu paklausti, - o jūs poliklinikas kokias "lankote". Mieste? Ar kas nors priklauso šitam "Vilniaus rajonui". Nes konkrečiai aš tai jau esu ne miestas, Buivydiškių km., Vilniaus raj.... tad šitas klausimas tiesiog įdomus.

ATRA, o įtrauk ir mane, plyz, į pirmąją žinutę, kur mamytės pavardintos. Labai patogu tokį sąrašiuką matyti drinks_cheers.gif 4u.gif

ingapoc, pažiūrėjus į tavo šalius tik viena mintis kirba - na ir turi žmonės talentus. Gražu kaip... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 12 vasario 2008 - 08:59
QUOTE(Savvy @ 2008 02 12, 09:54)
Labas,

o kodėl toks nustebimas? Nejaugi čia maytės ne pleputės? Juk taip nebūna!!!  lotuliukas.gif

Mamytės, - noriu paklausti, - o jūs poliklinikas kokias "lankote". Mieste? Ar kas nors priklauso šitam "Vilniaus rajonui". Nes konkrečiai aš tai jau esu ne miestas, Buivydiškių km., Vilniaus raj.... tad šitas klausimas tiesiog įdomus.
ATRA, o įtrauk ir mane, plyz, į pirmąją žinutę, kur mamytės pavardintos. Labai patogu tokį sąrašiuką matyti  drinks_cheers.gif  4u.gif

ingapoc, pažiūrėjus į tavo šalius tik viena mintis kirba - na ir turi žmonės talentus. Gražu kaip...  wub.gif

oi, aciu aciu smile.gif 4u.gif

As tai galiu pasakyt uz save-mes anksciau gyvenom Virsuliskese,tai priklausem 5ai polikl., kai persiraustem i Zujunus, kadangi musu gydytoja labai gera,tai ir likom su ja ,tik su salyga ,kad negalesim jos issikviest i namus ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 12 vasario 2008 - 10:04
Ar dar gyvas sitas uzkampis hihihi.gif
Kaip sekasi tokiu "graziu" oru?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 02 26, 12:59)
Ar dar gyvas sitas uzkampis hihihi.gif
Kaip sekasi tokiu "graziu" oru?

Labas Stebukle smile.gif As esu, vis uzeinu apsiziuret ar bendrauja musu rajono mamytes.
Paziurejau tavo vaikuciu foto, nu labai labai grazios wub.gif Cia tu fotografija uzsiimi? Turbut turi viska, ir fona, ir prozektorius? Klausiu, nes man fotografuot labai patinka ir dirbt su nuotraukomis.
Atsakyti