Jus gal kur emigravot visos -puse menesio-tylu ramu
Sveikutės, mamytės
- smalsumas nugalėjo ir užėjau pasidairyti į šią temą. Gyvenu Bartų g.... nors ir nesu mamytė.
- smalsumas nugalėjo ir užėjau pasidairyti į šią temą. Gyvenu Bartų g.... nors ir nesu mamytė.
QUOTE(Savvy @ 2008 02 06, 10:17)
Sveikutės, mamytės
Labukas, ne mamyte
Kazkur maciau Bartu g. tik nepamenu kur gal prie manes kur naujas namu kvartaliukas?
QUOTE(Stebukle @ 2008 02 07, 12:51)
Labukas, ne mamyte
Kazkur maciau Bartu g. tik nepamenu kur gal prie manes kur naujas namu kvartaliukas?
Oj, ne. Mano gatvė "sena" Čia mus taksistai dar supranta kaip "Naujuosius zujūnus", nors paštas eina kaip į Buivydiškes. Štai jei tarkim iš 32 busiko lipu prie seniūnijos Zujūnų - einu pro seniūniją - mokyklą - per pievą - tiesiai tiesiai ir galiausiai būnu namie Kitas kelias - pro Justiniškes ir kapinaites. Irgi tiesiai tiesiai.
O šiaip papasakoti praktiškai neįmanoma. Visus draugus ir net greitukę tenka pasitikti ir "atsivesti" patiems.
QUOTE(Stebukle @ 2008 02 07, 11:51)
Kazkur maciau Bartu g. tik nepamenu kur
O as zinau kur Bartu g.
Merginos,tai susibegam kada???
sveikos, nepatikėjau pamačius temą iškeltą
QUOTE(ingapoc @ 2008 01 31, 10:24)
Jus gal kur emigravot visos -puse menesio-tylu ramu
javascript:emoticon('')
smilielabai gražūs darbai, kada spėji tiek padaryti?
QUOTE(gupija. @ 2008 02 08, 20:20)
nejaugi cia yra gyvu ???????????????
yra yra \
Lina kaip jūs laikotės, iš ligų išsikapstėt?
Lina kaip jūs laikotės, iš ligų išsikapstėt?
Mano koketė
nauja mada kaip aš jums aa?
nauja mada kaip aš jums aa?
QUOTE(gupija. @ 2008 02 08, 21:20)
Tai vat kad keliuosi su jais ir gult einu irgi
Greit prisipazistat kas pas mus dvynukus turit -antra kart jau sia savaite prasilenkiam-ji su vezimu ,as su masina