Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

[COLOR=deeppink]
QUOTE(Stebukle @ 2008 01 02, 12:23)
tai gal siais metais darom meet'a kol sniego yra? hihihi.gif vaikai tures kur pagriuvinet smile.gif

tikiuuosi, kad šiais metais dar padarysim kada per dvylika mėn lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2008 01 02, 15:37)
[COLOR=deeppink]
tikiuuosi, kad šiais metais dar padarysim kada per dvylika mėn lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kita savaite galeciau i savo kiema pakviest, kokiu sasysku issikeptume lauke, kad taip salta nebutu smile.gif nes patalpoj daryt meet'a kai toks fainas oras, tai nesamone smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 01 02, 14:19)
lotuliukas.gif kita savaite galeciau i savo kiema pakviest, kokiu sasysku issikeptume lauke, kad taip salta nebutu smile.gif nes patalpoj daryt meet'a kai toks fainas oras, tai nesamone smile.gif ax.gif

faina visai būtų,dar niekad šašlykų nekepau žiemą lauke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2008 01 02, 16:28)
faina visai būtų,dar niekad šašlykų nekepau žiemą lauke blush2.gif

blink.gif tu gal daugiabuti gyveni hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 01 02, 15:01)
blink.gif tu gal daugiabuti gyveni hihihi.gif

kaip čia pasakius, gal g.gif mano MB tokiu oru pasakyt kad kepsim šašlus, tai jis man kuk ku parodytų doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kad ir paveluotai, bet visas su Naujais Metais biggrin.gif drinks_cheers.gif !
Atsakyti
Laba diena,Zujūnuose gyvenančioms mamytėms 4u.gif
Labai prireikė pagalbos.Aš esu registruota Zujūnuose,nors realiai ten negyvenu,o dabar kai pradėjo vaikų pinigus visiems mokėti,nerandu nete niekur info apie zujūnų seniūniją.Kai vaikai buvo maži,išmokas vaikams aš gaudavau ten vietoj,tai dabar gal irgi turėtų ten būti tas socialinis skyrius.Gal kas žinot jų telefono Nr?
Atsakyti
tas visagalis www.google.lt kai suvedi zujūnų seniūnija.... http://www.vilniaus-r.lt/lt/zujunu ax.gif
Atsakyti
Sveiki ! Su praejusiomis sventemis ! Bukit laimingi, mylimi, ir aisku sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2008 01 08, 13:01)
tas visagalis www.google.lt kai suvedi zujūnų seniūnija.... http://www.vilniaus-r.lt/lt/zujunu ax.gif

Ačiū už pagalbą.Aš kažkodėl užsiciklinau,kad Zujūnai Vilniaus miestui priklauso,tai man jų niekur ir nerodė blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
kaip laikotes?kaip vaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
ačiū laikomės kaip ir gerai, kiek žinau tik stebuklės stebukliukai serga verysad.gif o kaip jūs?
Atsakyti