Įkraunama...
Įkraunama...

Čia bendrauja Gineitiškių, Zujūnų ir Buivydiškių

QUOTE(Persika @ 2007 11 26, 17:05)
turime, vidurio azijos  avigani:) atrodo taip, as nelabai gaudausi tose veislese smile.gif senas musu jau tas sunelis smile.gif

gal kalytę kartais turit?

QUOTE(Lina R. @ 2007 11 29, 15:20)
o siaubas cray.gif ,kaip gaila Saulytes,o kaip Lukas laikosi?tai matyt greituske sad.gif kvieteisi?kaip ji siandien laikosi?sveikit greiciau bigsmile.gif

šiandien jau geriau, bent temp nekyla, nors dar karkia...greitosioos nekviečiau, mamą savo prikėliau,tai susirvarkėm, bet buvo man l baisu, šią nakt net bijojau miegot, nors Saulytė miegojo gerai
Lukas tai kaip sakau vis dar lojančiai kosija,bet kitą sav manau eis mokyklon jau smile.gif

Atsakyti
[quote=Atra,2007 11 30, 16:56]
[color=deeppink][i]
gal kalytę kartais turit?
Tai kad ne, vyras smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
as vakar gryzau is ligonines,penktadienio vakara Gabrielei uzkilo acetonas doh.gif ,na man ir sekas verysad.gif ,pagulejom 1.5 paros po lasinemis ir sveikos namo gryzom mirksiukas.gif ,prisivalge mano dukryte lazdyno riesutu,tai ir isprovokavo ta acetona doh.gif .kaip jus laikotes,kaip vaikuciai?linkejimai visoms 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
tai kur pradingot brangiosios nono.gif ,ar man jau paciai su savim reiks susirasyneti verysad.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
aš tai čia....bet neto neturiu kartais, tėvas užsisėdęs su siuntinėjimais..

Lina, bet ir jus ligos vis puola doh.gif sveikatytės jums..o mes atrodo jau sveikstam, Lukas tai jau į mokyklą eina smile.gifo Saulę bandysiu iki švenčių sustiprint smile.gif

tai panos gal kada susitinkam dar prieš šventes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 12 04, 22:45)
aš tai čia....bet neto neturiu kartais, tėvas užsisėdęs su siuntinėjimais..

Lina, bet ir jus ligos vis puola doh.gif sveikatytės jums..o mes atrodo jau sveikstam, Lukas tai jau į mokyklą eina smile.gifo Saulę bandysiu iki švenčių sustiprint smile.gif
tai panos gal kada susitinkam dar prieš šventes smile.gif

sveikute Atrule,taip sekasi mum su ligom kaip niekam kitam ax.gif ,siandien jau isleidau i mokykla tongue.gif ,mokytoja Gabrieles kvietesi mane ketvirtadieni pasikalbeti doh.gif ,namie Gabriele viska sprendzia be klaidu,taciau mokykloje pasimeta ar bijo ir daug klaideliu pridaro :very,skaitymas ir slubuoja doh.gif .nors ir mokytoja labai jau maximum man atrodo spaudzia juos visus mirksiukas.gif o pasimatyti iki svenciu tikrai faina butu drinks_cheers.gif
Atsakyti
vakar pas Luka buvo susirinkimas, tai ir vel elgesys mano isdykelio u=kliuvo, nors ir visu bernu kliuvo, uchhh kaip sunku su tais bernais, o ir anglu kalbos gavo trimestre minimalu lygi, nors pasiek knyg tik gerai vienas irasas doh.gif o kitu tiesiog Lukas neisirases, o mok nemate reikalo surasyt doh.gif doh.gif bet vakar viska issakiau L mokytojai tai sake pasakys anglistei..
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 12 05, 10:57)
vakar pas Luka buvo susirinkimas, tai ir vel elgesys mano isdykelio u=kliuvo, nors ir visu bernu kliuvo, uchhh kaip sunku su tais bernais, o ir anglu kalbos gavo trimestre minimalu lygi, nors pasiek knyg tik gerai vienas irasas doh.gif o kitu tiesiog Lukas neisirases, o mok nemate reikalo surasyt doh.gif  doh.gif bet vakar viska issakiau L mokytojai tai sake pasakys anglistei..

tai kada pasimatom ax.gif
Atsakyti
net nezinau beveik visi vakarai man tinka smile.gif o kitos ziuriu dingusios net meetas neidomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 12 05, 16:52)
net nezinau beveik visi vakarai man tinka smile.gif o kitos ziuriu dingusios net meetas neidomu ax.gif

tikriausiai vel dviese tik busime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2007 12 05, 17:16)
tikriausiai vel dviese tik busime mirksiukas.gif

tikriausiai, tik kada?
Atsakyti