Bral daba pasimeciau ,tai isardyt tuos taskelius ar ne

QUOTE(seksimeske @ 2007 10 03, 10:39)
Taisyklinga būtų be taškiukų, bet čia ne diktantas, tai pati spręsk:)
Aš tikrai nieko negaliu pasakyti, nes tokie darbai labai ne mano skonio. Tai man ar su taškiukais, ar be taškiukų...
QUOTE(winia @ 2007 10 03, 09:43)
Taisyklinga būtų be taškiukų, bet čia ne diktantas, tai pati spręsk:)
Aš tikrai nieko negaliu pasakyti, nes tokie darbai labai ne mano skonio. Tai man ar su taškiukais, ar be taškiukų...

QUOTE(seksimeske @ 2007 10 03, 10:39)
Winia teisi, kad data turėtų būti be taškų, t.y. tarp skaičių tik didesni tarpai paliekami... Na čia skonio reikalas, man tai asmeniškai būtent taip ir gražiau, gal kam nors gražiau kitaip

Winia - o kokie darbai yra tavo skonio?

QUOTE(Idun @ 2007 10 03, 09:04)
Ne, tikrai dar nėra. Aš irgi iš sewandso siunčiausi. Jie ne DMC gamybos, gal taip GA prekiautų 

o ar patikima pirkt is sewandso?

QUOTE(seksimeske @ 2007 10 03, 10:00)
Labai gražu

O Arturas ne Ū? Dėl Juratės tai nesiginčiju, bet jūra...
QUOTE(seksimeske @ 2007 10 03, 10:04)
Kas neišeina? Viskas matosi

QUOTE(egverb @ 2007 10 03, 11:11)
Aš pirkau tris kartus iš jų, ir mano bendradarbė pirko. Viskas tvarkingai ir gerai. Atsiunčia per savaitę.
Manau, kad tikrai patikima pirkti iš jų

QUOTE(winia @ 2007 10 03, 10:13)
Aš pirkau tris kartus iš jų, ir mano bendradarbė pirko. Viskas tvarkingai ir gerai. Atsiunčia per savaitę.

supratau. aciu us toki greita atsakyma

gal zinot kas galetu is foto shema padaryt?
QUOTE(winia @ 2007 10 03, 09:26)
Manau, kad dar nėra LT. Aš jį parsisiunčiau iš Sew&So:)
Pati siunteisi? Jie siunčia į LT?
QUOTE(Kaštonė @ 2007 10 03, 12:55)
Pati siunteisi? Jie siunčia į LT?
Taip, pati pirkau ir pati siunčiausi. Be problemų išsiuntė. Ir net ne paštu gavau, o kažkoks pasiuntinys atnešdavo:) Aš darbo adresu siunčiausi, tai labai patogu, kad darbo metu atnešdavo

Nors dabar galvoju, kad į darbą mums visad kažkas atneša, nereikia patiems eiti į paštą. Gal jei būtų namų adresas, reikėtų pačiai eiti pasiimti. Nežinau net tiksliai:)
winia, gražios levandos
Aš jas terasoje auginu.
Iš GA gavau tokias česnakų ir levandų schemutes

su pridėtais karoliukais ir mažu paukščiuku. Darbo porai vakarų, tik reik prisiruošti

su pridėtais karoliukais ir mažu paukščiuku. Darbo porai vakarų, tik reik prisiruošti