Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

Pasakiškas angelas ir nerealus vazončikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 11 30, 14:40)
bet Ievuschkos angeluose matau jos bruozus, roomos lelese- jos veida - ne veltui sakoma, kad kai zmogus daro - piesia, drozia, siuva ar velia zmogaus figureles- jis daro save, piesia savo bruozus..smile.gif)

lotuliukas.gif pabandzhiau isivaizduot ievuschka...vis i galva tas senas angelas pilku kostiumu lenda (nes jis man pats grazhiausias wub.gif )

QUOTE(*MAGIC* @ 2007 11 30, 15:32)
Nu ką  ax.gif - "išvilko" uups savo angeliuką "dienos švieson"  rolleyes.gif ...
Aš tai vis kažkaip "pasikuklinu"- rodos, ką čia beprirodysi, kuo čia benustebinsi  ax.gif

Na atsakau ievuschkai - plaukai irgi vilnoniai ("Filz-it" vilna) , dėl didumo, tai uups atsakyt galėtų, bet nedidukas jis toks ...gal apie 20 cm  g.gif

nereikia kuklintis cia taip...
ir ne tau vienai.... unsure.gif

angeliukas cieli 26cm didis.gif pamatavau biggrin.gif

QUOTE(Jumi @ 2007 11 30, 18:04)
thumbup.gif  thumbup.gif pritariu. Ir viena namuose turiu. Visiems rodau ir Balu kruopstuma giriu. Labai labai mielas darbas.  wub.gif

aha...teko apziuret..pasakishka lelyte wub.gif irgi, gaila, kad nerodoma....
Atsakyti
koks angelas, pasaka wub.gif wub.gif

ir gelytes vazono sildytuvas super thumbup.gif

kokiu cia groziu prisiziuriu
Atsakyti
JUMI, *MAGIC* ačiū už komplimentus. Visai netikėta , bet labai malonu...

Pagirsiu ir aš. Namie turiu trijų velėjų darbus: ROOMOS, MARI ir JUMI.
Visus labai dėviu ir visais labai džiaugiuosi.

Man, kaip labiau mėgstančiai adatas, labiausiai imponuoja Ievuschos ir *MAGIC* angelai, Minesotos rankelė.

Kad nerodau , netiesa. Prašau LĖLĖS ir kiti smagumai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balu: 30 lapkričio 2007 - 21:44
QUOTE(uups @ 2007 11 30, 21:27)
lotuliukas.gif  pabandzhiau isivaizduot ievuschka...vis i galva tas senas angelas pilku kostiumu lenda (nes jis man pats grazhiausias  wub.gif )
nereikia kuklintis cia taip...
ir ne tau vienai.... unsure.gif

angeliukas cieli 26cm didis.gif pamatavau  biggrin.gif
aha...teko apziuret..pasakishka lelyte  wub.gif  irgi, gaila, kad nerodoma....

Tai labiausiai aš būtent į jį ir panaši mirksiukas.gif

O šiandien dar kartą teko gyvai pačiupinėt Balu lėliukes-kaskart susižavėjimas begalinis wub.gif Galėčiau girti ir girti išmonę, formas, spalvas, kokybę-galo nebūtų...
(pagalvojau-gal visgi yra koks minusas? rimtai sakau-ne, be priekaištų)
Atsakyti
QUOTE(balu @ 2007 11 30, 21:40)
Kad nerodau , netiesa. Prašau LĖLĖS ir kiti smagumai

balu, fantastiškos lėlytės wub.gif wub.gif wub.gif aš sužavėta thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, atsiprašau, jei tai jau kažkur aptarėte, bet aš dar tik pradėjau stumtis per veltinio temas, o atsakymo reikia gana greitai - kur galima nusipirkti šilko pluošto vėlimui, bet ne internete ir ar galima audinio šaliams (šilko - šifono ar pan) nusipirkti audinių parduotuvėj?
Labai dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baissaa @ 2007 12 01, 11:56)
Merginos, atsiprašau, jei tai jau kažkur aptarėte, bet aš dar tik pradėjau stumtis per veltinio temas, o atsakymo reikia gana greitai - kur galima nusipirkti šilko pluošto vėlimui, bet ne internete ir ar galima audinio šaliams (šilko - šifono ar pan) nusipirkti audinių parduotuvėj?
Labai dėkui  smile.gif

audinio tai galima. O shilko pluoshta, jei gyveni kaune ar vilniuj tai irgi labai paprasta procedura pirkti 'internetu',- paskambini, nueini pasiimt ir sumoki grynais...paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Balu,
kokios visos gražios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 12 01, 11:21)
audinio tai galima. O shilko pluoshta, jei gyveni kaune ar vilniuj tai irgi labai paprasta procedura pirkti 'internetu',- paskambini, nueini pasiimt ir sumoki grynais...paprasta mirksiukas.gif

Kaune tai vilnos fabrikas, o Vilniuj kur?
Atsakyti
QUOTE(baissaa @ 2007 12 01, 14:57)
Kaune tai vilnos fabrikas, o Vilniuj kur?

www.rankdarbiai.com
Atsakyti
O kaip gerai ,kad merginos po truputį renkasi .Iš visų plyšių.Gal žiema šalta bus,kad tema ima atgyti?
Gražu . thumbup.gif Ir tobulėjimo tempai wub.gif
Atsakyti