Pasakiškas angelas ir nerealus vazončikas

QUOTE(*Diva* @ 2007 11 30, 14:40)
bet Ievuschkos angeluose matau jos bruozus, roomos lelese- jos veida - ne veltui sakoma, kad kai zmogus daro - piesia, drozia, siuva ar velia zmogaus figureles- jis daro save, piesia savo bruozus..
)

QUOTE(*MAGIC* @ 2007 11 30, 15:32)
Nu ką
- "išvilko" uups savo angeliuką "dienos švieson"
...
Aš tai vis kažkaip "pasikuklinu"- rodos, ką čia beprirodysi, kuo čia benustebinsi
Na atsakau ievuschkai - plaukai irgi vilnoniai ("Filz-it" vilna) , dėl didumo, tai uups atsakyt galėtų, bet nedidukas jis toks ...gal apie 20 cm

Aš tai vis kažkaip "pasikuklinu"- rodos, ką čia beprirodysi, kuo čia benustebinsi

Na atsakau ievuschkai - plaukai irgi vilnoniai ("Filz-it" vilna) , dėl didumo, tai uups atsakyt galėtų, bet nedidukas jis toks ...gal apie 20 cm

nereikia kuklintis cia taip...
ir ne tau vienai....

angeliukas cieli 26cm

QUOTE(Jumi @ 2007 11 30, 18:04)

aha...teko apziuret..pasakishka lelyte

koks angelas, pasaka
ir gelytes vazono sildytuvas super
kokiu cia groziu prisiziuriu

ir gelytes vazono sildytuvas super

kokiu cia groziu prisiziuriu
JUMI, *MAGIC* ačiū už komplimentus. Visai netikėta , bet labai malonu...
Pagirsiu ir aš. Namie turiu trijų velėjų darbus: ROOMOS, MARI ir JUMI.
Visus labai dėviu ir visais labai džiaugiuosi.
Man, kaip labiau mėgstančiai adatas, labiausiai imponuoja Ievuschos ir *MAGIC* angelai, Minesotos rankelė.
Kad nerodau , netiesa. Prašau LĖLĖS ir kiti smagumai
Pagirsiu ir aš. Namie turiu trijų velėjų darbus: ROOMOS, MARI ir JUMI.
Visus labai dėviu ir visais labai džiaugiuosi.
Man, kaip labiau mėgstančiai adatas, labiausiai imponuoja Ievuschos ir *MAGIC* angelai, Minesotos rankelė.
Kad nerodau , netiesa. Prašau LĖLĖS ir kiti smagumai
QUOTE(uups @ 2007 11 30, 21:27)

nereikia kuklintis cia taip...
ir ne tau vienai....

angeliukas cieli 26cm

aha...teko apziuret..pasakishka lelyte

Tai labiausiai aš būtent į jį ir panaši

O šiandien dar kartą teko gyvai pačiupinėt Balu lėliukes-kaskart susižavėjimas begalinis

(pagalvojau-gal visgi yra koks minusas? rimtai sakau-ne, be priekaištų)
QUOTE(balu @ 2007 11 30, 21:40)
balu, fantastiškos lėlytės

Merginos, atsiprašau, jei tai jau kažkur aptarėte, bet aš dar tik pradėjau stumtis per veltinio temas, o atsakymo reikia gana greitai - kur galima nusipirkti šilko pluošto vėlimui, bet ne internete ir ar galima audinio šaliams (šilko - šifono ar pan) nusipirkti audinių parduotuvėj?
Labai dėkui
Labai dėkui

QUOTE(baissaa @ 2007 12 01, 11:56)
Merginos, atsiprašau, jei tai jau kažkur aptarėte, bet aš dar tik pradėjau stumtis per veltinio temas, o atsakymo reikia gana greitai - kur galima nusipirkti šilko pluošto vėlimui, bet ne internete ir ar galima audinio šaliams (šilko - šifono ar pan) nusipirkti audinių parduotuvėj?
Labai dėkui
Labai dėkui

audinio tai galima. O shilko pluoshta, jei gyveni kaune ar vilniuj tai irgi labai paprasta procedura pirkti 'internetu',- paskambini, nueini pasiimt ir sumoki grynais...paprasta

Balu,
kokios visos gražios
kokios visos gražios

QUOTE(uups @ 2007 12 01, 11:21)
audinio tai galima. O shilko pluoshta, jei gyveni kaune ar vilniuj tai irgi labai paprasta procedura pirkti 'internetu',- paskambini, nueini pasiimt ir sumoki grynais...paprasta 

Kaune tai vilnos fabrikas, o Vilniuj kur?
QUOTE(baissaa @ 2007 12 01, 14:57)
Kaune tai vilnos fabrikas, o Vilniuj kur?
www.rankdarbiai.com
O kaip gerai ,kad merginos po truputį renkasi .Iš visų plyšių.Gal žiema šalta bus,kad tema ima atgyti?
Gražu .
Ir tobulėjimo tempai
Gražu .