Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

OI, merginos, kiek dūšią pamaloninančių žodžių prisiklausiau rolleyes.gif
Dėkui jums už optimizmą ir palaikymą smile.gif

Dėkui, Rožės - aciuks.gif Gal ištaikysiu progą ir nulėksiu iki tos parodėlės, bus šiokia tokia pramoga (nes pastaruoju metu toliau parduotuvės ir pašto nenueinu doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 11 29, 12:02)
o kokie sparnai...wub.gif sparnai kokie... wub.gif o ugnelė......
gražu žiūrėti, kaip vilną rankos "lipdo" kaip tik nori. ir vilna tampa nebe vilna.....kas tik nori, tik ne vilna smile.gif

O man patinka, tvirtai subadyti vilnoniai daikteliai, taip kaip ievuschka daro, aš pati taip pat subadau iki tvirtumo ir lygaus paviršiaus. Minkšti man asocijuojasi su vatos gabalu. smile.gif . Ir imlumas darbui yra labai labai skirtingas wink.gif . Bet rezultatas nuostabus, galima formuoti darbelį kaip nori wub.gif .

Atsakyti
Sveikutės man prijaučiančios biggrin.gif

Vakar Klaipėdoje atidaryta Tarptautinė lėlių paroda. Buvo vienos autorės iš Estijos veltos lėlytės. Visos kitos man nežinomom medžegom blush2.gif Yra labai gražių.

Štai įdėjau adresiukų pasižvalgymui.
http://www.supermama...?...5970&st=156
Geros dienos 4u.gif
Ten taip gražu buvo, bandysiu dar nueiti, gal kokią nuotrauką išeis išgauti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 29 lapkričio 2007 - 10:55
QUOTE(Minesota @ 2007 11 29, 10:50)
O man patinka, tvirtai subadyti vilnoniai daikteliai, taip kaip ievuschka daro, aš pati taip pat subadau iki tvirtumo ir lygaus paviršiaus.  Minkšti man asocijuojasi su vatos gabalu.  smile.gif  .  Ir imlumas darbui yra labai labai skirtingas wink.gif .  Bet rezultatas nuostabus, galima formuoti darbelį kaip nori  wub.gif  .

va va, cia ir yra zavesys, vilna - turetu buti minksta, o cia stovi skulptura kaip is akmens... super
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 11 29, 10:54)
va va, cia ir yra zavesys, vilna - turetu buti minksta, o cia stovi skulptura kaip is akmens... super

būtent...skulptūra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 29, 10:27)
Dėkui, Rožės -  aciuks.gif Gal ištaikysiu progą ir nulėksiu iki tos parodėlės, bus šiokia tokia pramoga (nes pastaruoju metu toliau parduotuvės ir pašto nenueinu  doh.gif )

Nera uz ka smile.gif vakar dar arkos galerijoje atsidare Egles Gandos Bogdanienes paroda "Savianalizes fone"(i atidaryma nespejau, bet kiek zinau, tai turetu buti nemazai veltu darbu). Dar jei ka domina tekstile: Dailingu sajungos galerijoje atsidare paroda 'Textile', Akademinjos galerijoje irgi veikia tekstiles paroda(berods tik sia savaite, bet labai idomi smile.gif ). O kaunietems tai isvis pasiseke wub.gif Siandien ir rytoj bus daug Tekstiles bianales'07 renginiu, o parodos vyks iki berods kovo menesio.
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 11 30, 08:08)
Nera uz ka smile.gif vakar dar arkos galerijoje atsidare Egles Gandos Bogdanienes paroda "Savianalizes fone"(i atidaryma nespejau, bet kiek zinau, tai turetu buti nemazai veltu darbu). Dar jei ka domina tekstile: Dailingu sajungos galerijoje atsidare paroda 'Textile', Akademinjos galerijoje irgi veikia tekstiles paroda(berods tik sia savaite, bet labai idomi smile.gif ). O kaunietems tai isvis pasiseke  wub.gif  Siandien ir rytoj bus daug Tekstiles bianales'07 renginiu, o parodos vyks iki berods kovo menesio.

Na jau kokia tu šaunuolė clap_1.gif Tai galima vieną kultūrinę/tekstilinę dieną pasidaryti ir kelias galerijas aplankyti rolleyes.gif
Atsakyti
emigruoju Kaunan.
ten renginiu daug.
ir veltiniukes normalios.
isejau krautis lagaminu angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 11 30, 09:08)
O kaunietems tai isvis pasiseke  wub.gif  Siandien ir rytoj bus daug Tekstiles bianales'07 renginiu, o parodos vyks iki berods kovo menesio.

http://www.bienale.lt/ cia galima tiksliau suzinot kur kas kada vyks.

QUOTE(g00te @ 2007 11 30, 10:54)
emigruoju Kaunan.

Tai samavara jau uzkaitem smile.gif hi.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 11 30, 09:54)
emigruoju Kaunan.
ten renginiu daug.
ir veltiniukes normalios.
isejau krautis lagaminu angel_sadangel.gif

ant visam? blink.gif
Kaune vilnos daug, velejoms gerai tongue.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu klausima: veliau kudikiui tapkutes ir visokio broko pridariau... verysad.gif
Norejau pasiteirauti, kaip geriau padaryti...Veldama tapkutes su auliukais ant sablono uzdejau po 5cm susitraukimui ( vilna -karsinys).Tai per pedutes susitrauke kaip ir normaliai, o auliukai taip ir liko gerokai platesni... Kame cia reikalas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2007 11 30, 09:26)
Norejau pasiteirauti, kaip geriau padaryti...Veldama tapkutes su auliukais ant sablono uzdejau po 5cm susitraukimui ( vilna -karsinys).Tai per pedutes susitrauke kaip ir normaliai, o auliukai taip ir liko gerokai platesni... Kame cia reikalas? g.gif

nu daugokai uzhdejai kaip karshiniui g.gif
pavelk tiesiog dar auliukus ir susiaures,- gi kur trini,- ten traukiasi mirksiukas.gif

Bishki noriu *MAGIC* pagirti...ji nesirodo kazkaip cia, tai nors ash parodysiu,- shtai ka nuo jos dovanu gavau,- shiltuteli, shelmishka ir simpatishka zhaliaaki angela wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti