Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

straipsnis apie paroda skrybelaiciu su foto
http://www.delfi.lt/...php?id=15128863
Atsakyti
Teko man pabuvoti šitoj parodoj.. Tiek visokių grožybių pamačiau smile.gif Bet man asmeniškai skrybėlės schmoll.gif , nemėgstu jų nešiot. O idėjų visokių prisigaudyt galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 11 27, 17:59)
Teko man pabuvoti šitoj parodoj.. Tiek visokių grožybių pamačiau smile.gif Bet man asmeniškai skrybėlės  schmoll.gif , nemėgstu jų nešiot. O idėjų visokių prisigaudyt galima  ax.gif

man ir asmeniskai skrybeles nesinori nesioti man i jas grazu paziureti bet siaip nenesiociau schmoll.gif
Atsakyti
Skrybėlaitės tiesiog puikios thumbup.gif Tokių NEŠIOTI irgi negalėčiau...Tokiom tik puoštis reikia wub.gif
Atsakyti
Skrybelaites tikrai grazios wub.gif kiekviena gali issirinkti pagal savo skoni, o vilnos galimybes neribotos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2007 11 25, 20:48)
Na, užmeskit akį rolleyes.gif tik labai nepeikt, nes aš ir taip gėdijuos  blush2.gif
user posted image

kaip galima peikti? norėčiau tokios, tik velt taip nemoku... blush2.gif
Atsakyti
Joooo-skrybėlaičių įvairiausių yra smile.gif Linksmos tokios thumbup.gif Įdomu-iki kada paroda veiks?

Na, giriuosi, dar vienu angelu:

Angelas su fakelu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 28, 19:11)
Na, giriuosi, dar vienu angelu:

Angelas su fakelu

Vienas už kitą gražesni tavieji angelai wub.gif wub.gif wub.gif . Jei galima būtų, tai visus sužavėjimą išreiškiančius žodžius surašyčiau mirksiukas.gif ir manau to maža būtų 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 11 28, 18:22)
Vienas už kitą gražesni tavieji angelai wub.gif  wub.gif  wub.gif . Jei galima būtų, tai visus sužavėjimą išreiškiančius žodžius surašyčiau  mirksiukas.gif ir manau to maža būtų  4u.gif .

drinks_cheers.gif jų grožio žodžiais neapsakysi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 28, 18:11)
Angelas su fakelu

user posted image

Dievuliau aukstielninkas.....
kaip grazu...
man rods dar bishki ir ievuschkos angelus bus galima isstatyt kokioj nacionalinej galerijoj kartu su senoliu dievdirbiu kuriniais, tokie jos angelai nuostabus ir originalus ir kaip "tikri", zodziu, paminesit mano zodzius, pataps jie klasika ir paveldu.
vuo. rimtai sakau. labai grazu.
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 28, 18:11)
Joooo-skrybėlaičių įvairiausių yra  smile.gif  Linksmos tokios  thumbup.gif  Įdomu-iki kada paroda veiks?

jei gerai atsimenu, iki kaledu beveik, gal 23 gruodzio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rožės arbatinyje: 29 lapkričio 2007 - 07:59
o kokie sparnai...wub.gif sparnai kokie... wub.gif o ugnelė......
gražu žiūrėti, kaip vilną rankos "lipdo" kaip tik nori. ir vilna tampa nebe vilna.....kas tik nori, tik ne vilna smile.gif
Atsakyti