Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

QUOTE(Irunia @ 2007 11 25, 18:39)
Mačiau mačiau smile.gif Na, sakyčiau net labai pažįstamo thumbup.gif

Ir aš mačiau, tik gaila,kad ne visą reportažą doh.gif
O darbelius esu gyvai Klaipėdoje apžiūrėjus wub.gif Tikrai yra kur akis paganyt, ką pačiupinėt, vienu žodžiu-verti dėmesio mirksiukas.gif

Heiki Heiki! - smagu tave ir vėl matyti biggrin.gif Kur buvai dingusi? KĄ gražaus parodyt turi?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 25, 20:22)
Heiki Heiki! - smagu tave ir vėl matyti  biggrin.gif Kur buvai dingusi? KĄ gražaus parodyt turi?

Dar prisimenat blush2.gif Kaip faina ax.gif
Nagi darbai ir mokslai mane užgriuvo, tai ir veltinį atidėjau geresniems laikams unsure.gif Bet va sausį (tikiuos, niekas kojos nepakiš) apsiginu magistrinį ir jau kaip velsiu.... biggrin.gif
O dėl parodymo... Tai kad nuo to laiko kai pradėjau dirbt nieko ir nenuvėliau blush2.gif nes po darbo vakare iš karto į paskaitas, grįžtu negyva... savaitgalį vėl - magistrinis ir visokie kitokie darbai... Tai tik neseniai, kai jau visai "užkniso" viskas, išsitraukiau dėžę su vilna rolleyes.gif uosčiau uosčiau... wub.gif taip skaniai ji man kvepia wub.gif ir neatlaikė širdis, nusivėliau viršelį savo užrašinei ir apvėliau tušinuką ax.gif tiktai gėda rodyt, nes per tuos metus rankos taip atprato velt, kad visas mano darbas - vienas brokas blush2.gif
Atsakyti
protas doh.gif uzmirsau visai apie laida doh.gif verysad.gif spju Doseth rode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 11 25, 19:44)
protas  doh.gif  uzmirsau visai apie laida  doh.gif  verysad.gif spju Doseth rode  lotuliukas.gif

Ale ir nuovoki mergiotė mirksiukas.gif (o kur tavo skruzdėlytė? g.gif )

O tu kur slapstaisi? IRgi retai užsuki... Aną dieną čiupinėjau vieną tavo veltą tašiuką, labai fainuolis wub.gif

Heiki HEiki! - lauksim lauksim vaizdelių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 25 lapkričio 2007 - 19:47
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 25, 20:47)
Heiki HEiki! - lauksim lauksim vaizdelių  mirksiukas.gif

Na, užmeskit akį rolleyes.gif tik labai nepeikt, nes aš ir taip gėdijuos blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Heiki Heiki! nu ir ko gėdytis? Taigi liuks viskas thumbup.gif
Aš irgi kartais nuo vaiko laiką vagiu, tai nelabai dideliems darbams teužtenka doh.gif

Ne į temą... Labai fainas liniuotėje užrašas thumbup.gif Va tada tikrai neturėsi laiko NIEKAM wub.gif
Atsakyti
Ir aš mačiau laidelę drinks_cheers.gif Tik labai jau trumpas interviu ir darbelių mažai parodė verysad.gif
Heiki!Heiki!-šaunuolė! thumbup.gif labai gražu wub.gif Ir nėr ko gėdintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evanescene: 25 lapkričio 2007 - 20:11
QUOTE(Irunia @ 2007 11 25, 21:02)
Heiki Heiki! nu ir ko gėdytis? Taigi liuks viskas thumbup.gif

QUOTE(Evanescene @ 2007 11 25, 21:07)
Heiki!Heiki!-šaunuolė! thumbup.gif labai gražu wub.gif Ir nėr ko gėdintis mirksiukas.gif

notworthy.gif
ax.gif nu ir smagiau iš karto pasidarė rolleyes.gif

QUOTE(Irunia @ 2007 11 25, 21:02)
Ne į temą... Labai fainas liniuotėje užrašas thumbup.gif  Va tada tikrai neturėsi laiko NIEKAM wub.gif

hihihi.gif
nu tai verta susimąstyt g.gif gal reik atidėti tuos laiškus vėlesniam laikui g.gif kai atsivelsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 25 lapkričio 2007 - 20:16
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 25, 19:47)
Ale ir nuovoki mergiotė  mirksiukas.gif (o kur tavo skruzdėlytė?  g.gif )

O tu kur slapstaisi? IRgi retai užsuki... Aną dieną čiupinėjau vieną tavo veltą tašiuką, labai fainuolis  wub.gif

kad žmogai pradėjo skųstis, jog visą ekraną nučiupinėjo bebandydami pritrėkšt tą vabalą lotuliukas.gif
Slapstytis niekur nesislapstau cool.gif tiesiog čia veiksmo nelabai beyra po to išskirstymo, o beto laiko mažai, o padaryt reik daug, todėl nelabai išeina kiaurą parą čia budėt doh.gif oh ta sizike lotuliukas.gif nelabai jis ten koks... viso labo antras tašiukas mano, tai broko nors vežimu vešk, bet visada malonu sulaukt pagyrimų bis.gif flirt.gif

Heiki, seiai matyta 4u.gif reikia kažką su veltinio forumu daryt, nes iš manęs prastas administratorius doh.gif labai graži užrašine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 11 25, 21:38)
Heiki, seiai matyta  4u.gif reikia kažką su veltinio forumu daryt, nes iš manęs prastas administratorius  doh.gif labai graži užrašine  wub.gif

4u.gif ačiū
O dėl Tavęs tai.... Na, sakau, baigsiu mokslus, bus man daugiau laiko - pati užsiimsiu daugiau. Viskas bus gerai bigsmile.gif Pakentėkit dar truputį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2007 11 25, 21:48)
Na, užmeskit akį rolleyes.gif tik labai nepeikt, nes aš ir taip gėdijuos  blush2.gif
user posted image

na heiki heiki ko tau cia gedytis grazu labai wub.gif
Atsakyti
tai va... praskaidrejo protas ir prisiminiau, jog sia laida galim a lrt archyve paziuret cool.gif http://www.lrt.lt/archyvas/ ir pasirinkti h. Vaitiekuno biggrin.gif "Buna ir geriau" wub.gif
Atsakyti