Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

QUOTE(knopkė @ 2007 11 19, 19:37)
Taigi Senukai ir Klaipėdoje yra ir bent anksčiau būdavo irgi žalio muilo wub.gif

Kaip supratau su tuo zaliu muilu labai gerai velti????? bigsmile.gif ???
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 21, 16:21)
thumbup.gif  thumbup.gif  tik labai maža foto,aš jau daugiau nei metai veliu,bet nesu padariusi nieko didesnio už gėlytę  blush2.gif

Va, gal dabar sioje nuorodoje geriau matysis mano tapces? Nes specialiai kuriau siandien internetini albuma.. ax.gif

http://public.fotki....dera/veltiniai/

aciu, mergaites, uz pagyrimus... As ir pati stebiuosi, jog pavyko is pirmo karto nuvelti tapkutes...na, kad ir nevisai indentiskas... lotuliukas.gif
Atsakyti
KristiTal - aš tai veliu tik su juo wub.gif

silke:) - nu liuks tapcės thumbup.gif , o kodėl nedalyvauji konkurse, kur Regina skelbė g.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu,kaip tiapai jums gaunasi iš pirmo karto unsure.gif
man iš ketvirto nesigauna doh.gif
mano rankos tikriausiai atbulos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2007 11 21, 19:32)
Va, gal dabar sioje nuorodoje  geriau matysis mano tapces? Nes specialiai kuriau siandien internetini albuma..  ax.gif

http://public.fotki....dera/veltiniai/

aciu, mergaites, uz pagyrimus... As ir pati stebiuosi, jog pavyko is pirmo karto nuvelti tapkutes...na, kad ir nevisai indentiskas... lotuliukas.gif

kokios gražios tapkutės wub.gif
Atsakyti
[quote=silke:),2007 11 21, 15:13]
Sveikutes. Noriu parodyti savo pirma didesni darba is veltinio....
Kadangi pries mazdaug menesi neturejau ne zalio supratimo apie velima, tai dabar manau, jau esu pasistumejus i prieki....

Na, tu tikra saunuole. Tapces liuks. Ir jei is pirmo karto toks stebuklas gaunasi, tai kas bus veliau?
Man tai jau antras salikas nepavyko, o apie tapces net nekalbu.

Beje, gal kas buvo sia savaite abc? Idonu kokiu spalvu vilnos yra?

Atsakyti

silke:) - nu liuks tapcės thumbup.gif , o kodėl nedalyvauji konkurse, kur Regina skelbė g.gif
[/quote]

lotuliukas.gif tease.gif hah.gif na jau tikrai, jei tokios kur tik pirma menesi bando velti pradetu dalyvauti konkursuose, tai kas bebutu....

O siaip labai aciu, kad nenusvilpet... smile.gif net smagiau pasidare... notworthy.gif
Atsakyti
Sveikos
Pasirodysiu ir as savo jau antraji bandyma
tik man kazkaip nesigauna graziai susukti i ritinely man visas veltinis susislenka i rauksleles, taip pat ir siules negrazios gaunasi, kazin kaip tas susukimas turi lengvai ar kiek imanoma standziau susukti?man kazkaip viskas besukant susirauksleja tai as tik rankom ir veliu doh.gif dar pasipraktikuosiu gal ir pramoksiu kaip nors biggrin.gif
siek tiek kaledines nuotaikos persikele ax.gif (cia kepure i pirty)
user posted image
Atsakyti
smagi kepurikė thumbup.gif
Atsakyti
Iš karto atsiprašau kad truputėlį Off topic, bet naujos temos nenorėjau užvesti, o jūs čia visos vistiek viską žinot apie vėlimą bigsmile.gif TAi vat reikalas toks, kad MB brolio žmona labai mėgsta velti, bet ji daugiau daro papuošalus. Ir aš sugalvojau kad Kalėdų proga būtų galima jai padovanoti kokias nors priemones šiam jos hobiui. Bet gi aš pati tai žalio supratimo apie tai neturiu. Tai jei nesunku - -parašykit merginos savo wish listą (kitaip sakant, pageidavimų sąrašą) kokios dovanos, susijusios su šiuo jūsų pomėgiu, jus pradžiugintų. PAdėtumėt išspręsti artėjantį kalėdinį galvosūkį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cukrinis avinelis @ 2007 11 22, 16:54)
Iš karto atsiprašau kad truputėlį Off topic, bet naujos temos nenorėjau užvesti, o jūs čia visos vistiek viską žinot apie vėlimą bigsmile.gif TAi vat reikalas toks, kad MB brolio žmona labai mėgsta velti, bet ji daugiau daro papuošalus. Ir aš sugalvojau kad Kalėdų proga būtų galima jai padovanoti kokias nors priemones šiam jos hobiui. Bet gi aš pati tai žalio supratimo apie tai neturiu. Tai jei nesunku - -parašykit merginos savo wish listą (kitaip sakant, pageidavimų sąrašą) kokios dovanos, susijusios su šiuo jūsų pomėgiu, jus pradžiugintų. PAdėtumėt išspręsti artėjantį kalėdinį galvosūkį blush2.gif

O gal tu jai kokį dovanų čekį apsipirkti pvz. rankdarbiai.com internetinėj parduotuvėj.Ten tai jau nuo visko akys raibsta. ir kainos akių bei kišenių neplėšo mirksiukas.gif

O jei ne, tai papuošalų gamybai gali nupirkt:
- įvairių atspalvių vilnos po nedidelį kiekį (minėtoj parduotuvėj parduoda po 30g)
- biserio karoliukų visokių spalvų
- stiklo karoliukų
- natūralių akmenėlių skaldos
- natūralių akmenukų stambesnių
- įvairiausių metalinių detalių-intarpų (tibeto sidabro)
ir t.t. ir pan.
Atsakyti
[quote=ievuschka,2007 11 22, 18:30]
O gal tu jai kokį dovanų čekį apsipirkti pvz. rankdarbiai.com internetinėj parduotuvėj.Ten tai jau nuo visko akys raibsta. ir kainos akių bei kišenių neplėšo mirksiukas.gif

Nu va, taip ir žinojau, kad cia tai tikrai kas nors padės:bigsmile: Labai ACIU ievushka 4u.gif Tikrai gera mintis. Reiks apsilankyti tam psl. ir pasižiūrėti kas ten ir kaip.
Atsakyti