Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 11 17, 17:09)

o čia  mano pirmoji mėlynoji gėlelė  ax.gif

Nieko sau-pirmoji gėlytė thumbup.gif Mano,kiek prisimenu-plokščia buvo, o taviškė ir su koteliu iškart, šaunuolė clap_1.gif

QUOTE(111dalia @ 2007 11 18, 19:09)
Va Ievuschka mano rankinės viršutinė dalis ,o į vidų turėjo įsikišt kita dalis ,bet nesukibo šonai ,nes vilną naminę pati dažiau ir bedažant apsivėlė ir nebturėjo tokio gero sukibimo.Dabar aš tokią išvadą padariau lotuliukas.gif

O su pirštuotom pirštinėm tai norėtusi truputi plonesnių ,bet nešiot galima.Tarpupirščiai jei vilna gera lengvai apsivelia

Kaip įdomu... Įsivaizduoju-tokia taarsi apvarvėjusi tirpstančiu rožiniu ledu turėjo būti rankinė... BEt antroji tikrai puiki išėjo thumbup.gif Tas įstrižas viršutinis kraštas-netradicinis thumbup.gif

QUOTE(Irunia @ 2007 11 18, 22:13)
Durnai čia su tom temom, kai jų tiek daug doh.gif

Vaidenuosi ir čia ax.gif

Didesnė foto čia

Labai simpatiškas komplektukas wub.gif Man jis atrodo toks pavasariškas, gaivus, šviežutėlis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 11 18, 22:13)
Durnai čia su tom temom, kai jų tiek daug doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Labai gaivus ir gražus rinkinukas mirksiukas.gif

QUOTE(ievuschka @ 2007 11 18, 23:20)
Nieko sau-pirmoji gėlytė  thumbup.gif  Mano,kiek prisimenu-plokščia buvo, o taviškė ir su koteliu iškart, šaunuolė clap_1.gif

na buvo dar pirmesnė kažkada senei,bet ten net nebuvo panaši į gėlę blush2.gif
ačiū už gerą žodį 4u.gif
Atsakyti
Šį angelą nuvėliau SM akcijai, labai norėčiau, kad jis atneštų džiaugsmo mažam ligoniukui.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 18, 23:20)
Labai simpatiškas komplektukas  wub.gif  Man jis atrodo toks pavasariškas, gaivus, šviežutėlis  rolleyes.gif

Čia su ta mintim ir dariau mirksiukas.gif
Padovanojau mergaitei, kurios greit gimtadienis, kad ilgą žiemą linksmiau ištvert būtų tongue.gif
Papildyta:
O čia mano pirmas bandymas velt kažką panašaus į žmogelą lotuliukas.gif
Piemenaitė ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes visos smile.gif

Jusu visu labai grazus, tiesiog fantastisko grozio ir isradingumo darbukai thumbup.gif
Esu pradedancioji vilnos velime 4u.gif neturiu dar daug patirties. ir sugalvojau slapiu budu nuvelti salika ar kazka panasaus smile.gif tik nzn kiek gramu pirkti vilnos ax.gif gal kuri bandet daryt ir galetumet patarti 4u.gif
aciu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(natukee @ 2007 11 19, 12:35)
Sveikutes visos  smile.gif

Jusu visu labai grazus, tiesiog fantastisko grozio ir isradingumo darbukai  thumbup.gif
Esu pradedancioji vilnos velime  4u.gif  neturiu dar daug patirties. ir sugalvojau slapiu budu nuvelti salika ar kazka panasaus  smile.gif  tik nzn kiek gramu pirkti vilnos ax.gif  gal kuri bandet daryt ir galetumet patarti  4u.gif
aciu mirksiukas.gif

Pirk daugiau, tai jei liks-panaudosi kokiems mažiems darbeliams(gėlytei, sagei ir pan.).O vilnos kiekis priklausys nuo būsimo darbelio dydžio, bet kokių 200g turėtų užtekti.
Jei nusišnekėjau-labiau patyrusios šalių vėlime-pataisykit mane!

Minesota - labai šiltas, mielas ir jaukus tavo angelėlis wub.gif Tikrai pradžiugins mažojo žmogeliuko širdelę mirksiukas.gif

Irunia - faunuolė piemenaitė thumbup.gif Tik liūdno veido verysad.gif Bet kuo gi ji gali džiaugtis? Anksti keltis, darbuotis visą dieną, o orai jau tikrai jos šiluma nedžiugina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 19 lapkričio 2007 - 13:47
Irunios piemenaitė nereali wub.gif . Ypač šukuosena superinė thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 11 19, 09:44)
Šį angelą nuvėliau SM akcijai, labai norėčiau, kad jis atneštų džiaugsmo mažam ligoniukui. 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Irunia @ 2007 11 19, 12:05)
O čia mano pirmas bandymas velt kažką panašaus į žmogelą lotuliukas.gif
Piemenaitė ax.gif

tikra piemenaitė bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
KUR GAUT ZALIO MUILO?!!!!!!!
help.... klaipedoj - ner, gargzduose - ner... palangoj - ner... dabar MB bando Kretingoj ieshkot...
Atsakyti
Irunia Minesota nuostabu wub.gif labai suzavejo piemenaite tongue.gif 4u.gif ne bereikalo visos gyria smile.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 11 19, 18:16)
help.... klaipedoj - ner, gargzduose - ner... palangoj - ner... dabar MB bando Kretingoj ieshkot...

O sodo prekių parduotuvėje Klaipėdoje, Sportininkų g., ieškojai g.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 11 19, 17:16)

http://www.senukai.l...id=000050674435
Atsakyti