Sitas dalykelis labai grazus, bent jau man

liaba
katinyti gal parduodi?
Papildyta:
ir dar tokis uzklausimas iskilo, ka dedat ant tapkiu pado? su jomis gi ant parketo kaip ant ledo?
Papildyta:
a vot radau del padu
katinyti gal parduodi?

Papildyta:
ir dar tokis uzklausimas iskilo, ka dedat ant tapkiu pado? su jomis gi ant parketo kaip ant ledo?
Papildyta:
a vot radau del padu

Labas, jeigu klausi apie rankines, tai yra skelbimu skiltyje mano temuke.Siaip didzioji dauguma rankiniu kurtos pagal uzsakyma

nu tadu einu ten pasizvalgyt.
Sedona-o man norisi paziureti kaip ant kaklo atrodo :ax
Jurate4-mergaites lateksa deda, as - statybini silikona bandziau. patiko. aisku nusidevi, bet visada po ranka yra ir galima atnaujinti
Jurate4-mergaites lateksa deda, as - statybini silikona bandziau. patiko. aisku nusidevi, bet visada po ranka yra ir galima atnaujinti

sveikutes, na va, atgavau rysi su pasauliu
vyras kompiuteri i komandiruote buvo issivezes
tai viena diena veltiniais uzsiimiau, kita - tvarkiau buta, ka per mano veltiniavimo diena mazius cia prikrete
buciau galejus fotografuoti ir siuntineti visiem pasiziureti
nu baisu baisu.... dar kol nuotraukas dabar susikeliau, tai sugebejo mazius visam bute visa cukrines turini ispilti...
labai graziai dekoruota Agnuzes sraige ir gelele
ir linados tapciukai patys paskutiniai man graziausi, be reikalo anksciau nerodei
ir Sedonos salikas super, mano nuotaika kazkaip dabar atitinka
o jei dar nuo liudnu minciu padeda
mano nauji darbeliai:
knygele "Zemes zydejimas", puosta gintarais - viskas is keliu rusiu nedazytos vilnos, teksturinis pavirsius

salis ant silko "Rytu juru istorijos"

ir kai kas is neiprasto veltinio - voratinklinis veltinis, bet is storesnes Wensleydale vilnos - idomi faktura gaunasi
ir labai stiprus veltinis, puosta gintarais. Vilna ir silko dekoras nudazyti ranka
"Laukine moteris mieste"

dar vienas liko pusgaminio stovyje

labai graziai dekoruota Agnuzes sraige ir gelele

mano nauji darbeliai:
knygele "Zemes zydejimas", puosta gintarais - viskas is keliu rusiu nedazytos vilnos, teksturinis pavirsius
salis ant silko "Rytu juru istorijos"
ir kai kas is neiprasto veltinio - voratinklinis veltinis, bet is storesnes Wensleydale vilnos - idomi faktura gaunasi

"Laukine moteris mieste"
dar vienas liko pusgaminio stovyje

kaip visad grazu ir ypatinga, as jau ir Vilkes kilimuka ciupinau ir paveiksla maciau ir jaunaji gida turejau .Tiesiog vedziojo ir isdidziai rode mamos pasiekimus
.
Vis dar vaikeju

Vis dar vaikeju

jo..gidas pasistenge
va sitas rankinukas man mielesnis uz ta su kiskuciais
toks..nezinau net, kazkuo tikrai vaikisku dvelkiantis. mergaitem su skudurinem onutem, pasakom, spektakliais, daug margu medziageliu lelytem...

va sitas rankinukas man mielesnis uz ta su kiskuciais

Vilke, Katinyti, labai gražūs darbai
.
Aš taip pat norėčiau pačiupinėti
.

Aš taip pat norėčiau pačiupinėti

Vilke, bet jau ta knygelė...-vėl man padvelkė sūriu vėju,o gal laužo kvapu,uolienomis- ten kur šimtas mylių iki bet ko artimiausio
Ir dar tie tavo pavadinimai -dar prideda prieskonių.
Katinyti, tai ta geroji vaikystė dar didelėmis akimis

Katinyti, tai ta geroji vaikystė dar didelėmis akimis

Ai Vilke Vilke- kokis grozis ten pas Tave- irknygute, ir saliai..O Sedona- irgi labai grazu. Katinyti- puikiai!! Linada- jau kojos nesusals ziema..
)) O pas mus jau visai ruduo- jau su paltais vaikstom. O jau pora dieneliu ir mano mazei nesalta.. O kodel- o todel:
Mazas zalias nykstukas vardu Maja:

aciu, Minesota, Sedona, Diva
o dabar Diva girsiu
nu super, tikrai, koks nuostabus misko elfas tavo dukruze gavosi
noreciau tokia miske sutitki
gyva pasaka vaiksciojanti
kaip sekesi velti papasakok
ir, mamyt, nepatingek, nuvelk savo elfukei tinkancia kepure i komplekta, tada turbut isvis visi is koju iskris.
jauciu vaikstot ir visi praeiviai akiu neatplesia, ania?

o dabar Diva girsiu

kaip sekesi velti papasakok

ir, mamyt, nepatingek, nuvelk savo elfukei tinkancia kepure i komplekta, tada turbut isvis visi is koju iskris.
jauciu vaikstot ir visi praeiviai akiu neatplesia, ania?