Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos Kaune

Dekui! Patogesnes vietos ir būt negali! ;-)
Atsakyti
Seiki, gal kasnors žino kokius Kauno barus kurie patys gamintų alų, na tai baras ir alaus darykla viename?
Atsakyti
QUOTE(Akvileee. @ 2012 11 15, 11:50)
Seiki, gal kasnors žino kokius Kauno barus kurie patys gamintų alų, na tai baras ir alaus darykla viename?

Avilys ?
http://www.avilys.lt/
Atsakyti
Kokie yra Kaune naktiniai klubai ar siaip kavines kur vyresniems tiktu~35 m.? na kad tas zalias jaunimas maisosi aplink tai man dzin, bet pasisokt noretusi ne pagal istisinius bumcikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 09 18, 10:36)
Kokie yra Kaune naktiniai klubai ar siaip kavines kur vyresniems tiktu~35 m.? na kad tas zalias jaunimas maisosi aplink tai man dzin, bet pasisokt noretusi ne pagal istisinius bumcikus ax.gif

Na, aš kiek jaunesnė, bet pavyzdžiui, kokiam RePUBlic ar DžemPub (abu Laisvės alėjoj) dažnai yra tekę matyt smagiai besitūsinančių vyresnio amžiaus kompanijų. Aišku, jei tokia muzika ir aplinka prie širdies.
Papildyta:
QUOTE(Silvuzhe @ 2013 09 21, 18:34)
Na, aš kiek jaunesnė, bet, pavyzdžiui, kokiam RePUBlic ar DžemPub (abu Laisvės alėjoj) dažnai yra tekę matyt smagiai besitūsinančių vyresnio amžiaus kompanijų. Aišku, jei tokia muzika ir aplinka prie širdies.

Atsakyti
Iš tikrųjų Kaune tikrai yra ką veikti ir kiekvieną dieną kažkas vyksta, tiesiog reikia netingėti pasiieškoti tų pramogų smile.gif Be abejo viskas atsiremia į pinigėlius, bet kažką išsirinkti tikrai įmanoma smile.gif

Turime krūva teatrų - Nacionalinis dramos teatras, Girstutis, Kauno kamerinis teatras, Kauno mažasis teatras, Teatro klubas. Žodžiu spektaklius pasirinkti tikrai yra iš ko. P.S. jeigu kam keistuoliai patinka pastebėjau, jog dažnai į Oazę atvyksta!

Vyksta labai daug gyvo garso koncertų ir pavyzdžiui PuntoJazz palėpėje pastarieji būna už simbolinę kainą.

Protmūšiai visokiausi dabar "ant bangos". Visai gera progra sustikt, paplepėt, pasijuokt ir dar sužinot ką nors įdomaus mirksiukas.gif

Į kiną galime irgi keliauti per Yomayo arba Yzzi kokį kai bilietai būna vos po 8 lt. Dar visai įdomus dalykas tai Operų ir Baleto transliacijos, bet čia man atrodo tik Akropolyje rodo.

Pasivaikščiojimui mano mėgstamiausia vieta tai ąžuolyno parkas, poto panemunės šilas, pažaislis-jachtklubas, 9-fortas irgi visai graži vieta.

Atsakyti
Aš galiu pasiūlyt pramogas Aleksotiškiams ar aplinkiniams rajonams smile.gif Super! Mes su draugėmis susiorganizavom pasisėdėjimą, vakarojimą www.avytes.eu Lipdėm modeliną ir puošėm puodelius..
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 09 18, 10:36)

''Seni vartai'' Savanorių pr. ir ''Žemyn upe '' Valančiaus g. Savaitgaliais su pasirodymais ir šokiais iki ryto. Čia tikrai vyresniems. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas @ 2013 11 05, 22:23)
Aš galiu pasiūlyt pramogas Aleksotiškiams ar aplinkiniams rajonams smile.gif Super! Mes su draugėmis susiorganizavom pasisėdėjimą, vakarojimą www.avytes.eu Lipdėm modeliną ir puošėm puodelius..

Smagu toks pasibuvimas tikrai.

Idomu ar siuvimo tokių popiečių/vakarų būna. Siuni ką nori, bet tau padeda ir moko.
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif Ne per seniausiai sužinojau apie labai įdomų studentų organizuojamą festivalį, galbūt norėtumėt sudalyvaut arba savo vaikam/studentam parekomenduot? ax.gif Festivalis vadinasi InfoShow, kuris susideda iš 3 pagrindinių renginių, tai Anime nights, Barų vakaro ir Lan party, toliau eina antraeiliai renginukai labai įdomūs. Daugiau informacijos rastumėt čia http://www.infoshow.info/, tikrai labai rekomenduoju, girdėjau labai gerus atsiliepimus apie šituos renginukus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš Kaune atradau labai faina vietelę tai "Renginių Oazė" Šilainiuose, čia reguliariai vyksta įvairūs koncertai, spektakliai, kultūriniai renginiai. Iki šiol nieko nežinojau, jokios reklamos apie juos neteko matyti, netikėtai draugė pakvietė į koncertą ir dabar mes su šeima jau kelintą kartą čia buvome, patiko labai thumbup.gif va ir vakar buvome spektaklyje. Rekomenduoju mirksiukas.gif čia gal kiek daugiau info Renginių Oazė
Atsakyti
QUOTE(•Rasa• @ 2013 12 09, 18:30)
''Seni vartai'' Savanorių pr. ir ''Žemyn upe '' Valančiaus g. Savaitgaliais su pasirodymais ir šokiais iki ryto. Čia tikrai vyresniems.  smile.gif

musu kompanijai irgi patinka Seni vartai, nors mums dar nera 30 biggrin.gif bet patinka muzika, jaunas dienas primena
Atsakyti