Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos Kaune

Merginos, noreciau sulaukti patarimu apie visokias idomias pramogas kaune smile.gif . Kur galima butu iseiti dviese papramogauti? niu, nejaugi tik akropolis ir mega? g.gif
Atsakyti
blink.gif Man nei Akropolis, nei Mega tikrai nėra pramogų vietos schmoll.gif O veikti pilna yra ką, negi viską jau išbandėt, kad klausi? tongue.gif Sunku konkrečiai patarti, kai nežinai, kokie jūsų pomėgiai g.gif Na, mum patinka teatras (Kauno dramos), kinas, boulingas, biljardas, barai ir restoranai (nuo lietuviškos virtuvės Karmėlavoj iki egzotiškų restoranų, pažiūrėk temelėje apie Kauno barus), gamta (prie Kauno marių dabar yra laisvų vietų thumbup.gif tongue.gif ), patinka pasivaikščioti po kokį parką (jų daug, arba visai nieko Panemunės šilas ir trijų mergelių tiltas rolleyes.gif ), po senamiestį...Klubų daug biggrin.gif
Atsakyti
Kauno muzikinis, dramos teatrai:}}}
juk čia jau pramoga.
Atsakyti
Stai CIA yra naudingas puslapiukas apie Kauno lankytinas vietas! Nustebsi suzinojus, kiek Kaune visokiu muzieju ir etc. smile.gif
Atsakyti
nors kaune gyvenu,bet nera ka cia veikti doh.gif va vakar vilniui buvau,ten tai gyvenimas wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2007 09 18, 21:48)
nors kaune gyvenu,bet nera ka cia veikti  doh.gif  va vakar vilniui buvau,ten tai gyvenimas wub.gif  blush2.gif

Visur gerai, kur taves nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2007 09 18, 21:09)
Visur gerai, kur taves nera  biggrin.gif

Tkra tiesa biggrin.gif Man kino teatrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bakardi @ 2007 09 18, 22:13)
Tkra tiesa  biggrin.gif  Man kino teatrai  wub.gif

thumbup.gif As irgi labai megstu eiti i kina, kaip tik planuojam su MB penktadieni vakare nueiti ka nors paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2007 09 18, 21:48)
nors kaune gyvenu,bet nera ka cia veikti  doh.gif  va vakar vilniui buvau,ten tai gyvenimas wub.gif  blush2.gif

Prašom paaiškinti, kame gi skirtumas unsure.gif
Atsakyti
Na, taip, yra teatru, kino teatru, boulingas, poolas, ledo arena... bet viskas taip kasdieniska... g.gif ir mes neesam muzieju megejai lotuliukas.gif o cia galvoju, kad butu dovana brangiajam, visa diena ka nors veikti dviese, o vakare su draugais pasvest bigsmile.gif na, tai nesugalvojau nieko tokio smile.gif tai apsisprendziau skirti saim sumanymui daugiau pinigu ir padaryti super staigmena smile.gif kartu eisime i infraraudonuju spinduliu pirti, po kurios laukia sokolado masazas dviems rolleyes.gif mmm... smile.gif jau db laukiu... smile.gif muzika... zvakes... sokolado kvapas... ir mes dviese... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 09 18, 15:16)
blink.gif  Man nei Akropolis, nei Mega tikrai nėra pramogų vietos  schmoll.gif O veikti pilna yra ką, negi viską jau išbandėt, kad klausi?  tongue.gif  Sunku konkrečiai patarti, kai nežinai, kokie jūsų pomėgiai  g.gif  Na, mum patinka teatras (Kauno dramos), kinas, boulingas, biljardas, barai ir restoranai (nuo lietuviškos virtuvės Karmėlavoj iki egzotiškų restoranų, pažiūrėk temelėje apie Kauno barus), gamta (prie Kauno marių dabar yra laisvų vietų  thumbup.gif  tongue.gif ), patinka pasivaikščioti po kokį parką (jų daug, arba visai nieko Panemunės šilas ir trijų mergelių tiltas rolleyes.gif ), po senamiestį...Klubų daug  biggrin.gif

bet juk tiek akropoly,tiek megoj ir yra boulas,kinas lotuliukas.gif restoranai ir kavines lotuliukas.gif
Atsakyti
kad kazkaip damos ir man zinokit ner ka veikt Kaune, jau pribrendo reikalas naujam restoranui, klubui ar kazkam pan atsiaryt, tik ne Akropoliui. Laisvel al mirsta, tuscia nyku. .. liudna
Atsakyti