Laba diena mergaites. Kaip sekas? As va laukiu kada paskambins is ligonines ir pasakys ateit scanui

Bet jauciu laukt dar koki menesi reikes. Paprasiau kad drauge is LT parvestu ugniazoles arbatos, nes jau beveik 30 dienu kaip nera mmm

Uzkniso juodai...Nei kiniskos zoles, nei arbatos nepadejo issaukt, daktaras skirs vaistus tik kai gaus scano rezultatus

Jau mm laukiu kaip Kaledu
Vakar labai grazia komedija ziurejau: "Oi mamytes". Esme filmo tame, kad moteriai 37 metai , jai daktarai pasake kad pastot sansu turi 1 is milijono. Ji susirado surogatine mama, kuri ja apgavo, bet galu gale kai ji atsipalaidavo, nebegalvojo apie leliukus, susirado nauja mylima vyra - netiketai pastojo

Ziurejau viena ir verkiau...

Vyras kai paklause: ka ziuriu, o as pasakiau- komedija, ciut nenugriuvo

Sako: nebloga komedija, kad tu asaras lieji..
Kazkokia jautri as pasidariau. Prisiekiau sau, nebegalvot apie tai, gyvent taip kaip paskirta likimo, bet negaliu. Va neseniai suzinojau kad dar viena drauge laukiasi. Pastojo is pirmo menesio. Labai dziaugiuos uz ja, nes labai ji man artima, bet as iskart vel apsizliumbiau, kad man nesigauna taip greit

Tik dukrytei nesakau, kad jos geriausia drauge tures sesute ar broliuka, nes vaikas vel prades klausinet, kodel beveik visi jos draugai turi po sese ar broli, o ji ne

Va cia man ir skaudziausia, kai ji apsikabina mano pilva ir sako; mama as taip noriu kad tu pilve turetum leliuka

Eh..vel apsizliumbiau..Einu lauk